sâmbătă, 20 martie 2010

Awkward...like always!


They say I'm crazy. I really don't care, though I know it's true.

They say I'm nasty. But I don't give a damn.

Everybody's talkin' all this stuff about me. Why don't they just let me live?

Sa nu imi mai etalez calitatile de aberare, nuu? Ei bine, m-a pus Alexa sa scriu despre ea. Ce sa scriu? Cred ca deja stiti totul despre ea, inclusiv "aratarea" din timpul orei de istorie...(iti trebuie ventuze sau ace de siguranta)

Asadar nu o sa scriu despre ea, doar o sa va arat ce poate...

(I don't wanna pretend so This is the end of you and me...'Cause he's everything-everything I'm not/ 'Cause you're so perfect, and no one measures up...)


NU MAI ABERA, MIHAI! NU MAI ABERAAAAA...

Cangurul & comp.

Da, azi am avut Cangurul la franca. A fost ciudat... si spre rusinea mea, nu am stiut ca rinita se face la nas si nu la rinichi. In rest a fost ok. Incredibil a fost ca a participat toata tara...absolut toata. Bihor, Zalau, Bistrita, pana si Maramures. Am luat premiul 2 (yay) desi nu ma asteptam nici macar la un 3. 2 = Tabara in Poiana Pinului.

Probabil ca o sa imi indeplinesc scopul verii 2010, adica sa merg in 3 tabere. La Radu, probabil cu Diana si Dina (aviz amatorilor), PP (cu Cgr.) si sper (si cred ca toti speram) si la EFORIE, cea mai controversata locatie pentru o tabara. Doar numai acolo s-au intamplat ataaaaatea lucruri interesante/dezastruoase. Acolo ne-am intalnit cu scoala 150 (rectific, acolo i-am cunoscut pe participantii de la 150). Stim cu totii ce s-a intamplat si ce nu s-a intamplat. [Cine vrea povestea intreaga, comm]. 

A fost inceputul multor lucruri. A fost sfarsitul altora. Ne-a fost frica pentru unele. Ne-am bucurat cand s-au intamplat altele. Si mi-au tremurat picioarele cand am coborat din ciocan...

Pot sa va spun ca acum mananc un Toblerone de 400g si beau Porto (?). Asadar vreau sa tin un toast! Pentru inca o vacanta, cu cel putin atatea lucruri cate s-au intamplat in anterioara.

Go VV! Go Alexa! Go Lis! Go ViVi!

vineri, 19 martie 2010

MINE!

Let's say "EXCERPT": 

“All you people look at me like I’m a little girl. You think I can’t have feelings for humans? Mom, help! I don’t know what to do.” “Why, honey? What happened?” “I feel like I’m overprotected. What am I to do with my life? How am I supposed to know what's right?” “You will find it out don't worry, you just gotta do it your way.” “I know, but I am scared… I feel like I can’t do anything right. And I got a crush on someone. And I feel it’s wrong.” “But wait a minute. Who is it? I hope it is a boy, ain’t it?” “Of course, but that boy is my brother…”

My upcoming novel...hot, ain't it? Promiscuous? Only for you!

A exista sau a nu exista?

Eu nu mai exist. Probabil in curand ma voi muta pe alt blog (wordpress imi surade). Poate ca voi stii ceva la Cangurul. Poate imi voi face tema la mate in viitor.

Falsitati! Totul a devenit fals. Parca nimeni si nimic nu mai este concret, adevarat. De ce ma chinui? Poate fiindca vreau. Poate fiindca este singurul lucru care mi-a ramas de facut. Poate ca altfel nu voi reusi.

Poate ca astept sa scap de voi. Poate ca o sa imi fie dor dupa ce ne despartim. Poate ca o sa imi lipseasca certurile cu voi. Poate ca o sa imi lipseasca imbratisarile Alexei. Sau poate ca nimic din toate astea nu se vor intampla...

Poate ca cei care citesc se intreaba de ce se tot plange asta aici? Sau ca mi-am fac reclama prea mult si ma cred cel mai tare si mare. Ei bine...pentru aia inca e privat...

Sambata si duminica e public... Asadar, Anx, cum am vorbit, te rog sa imi lasi adresa pe mess sau pe comment ca sa te bag in lista de viewers care pot vedea continutul blogului... La fel si pentru ceilalti doritori...

Am luat-o razna. Stiu asta. Dar viata continua. Cu sau fara mine. Cu sau fara voi.

Go ahead and say goodbye!

Eheh.. m-am ingropat in teme la matematica singur... Cate 10 teste pe saptamana..ok, dar timp? Macar am luat ieri un 10 la bio, unde mi-a fost extrem de frica... Si in timp ce ma asculta, bingoooo, suna telefonu. Bine ca era pe silentios si vibra, dar tot nu puteam sa ma concentrez. Ei bine, astazi de dimineata am aflat cine era. O doamna de la "Ziarul Clujeanul" ma intreaba daca am auzit vreodata de acest ziar. Ii raspund hotarat "nu" si ea se mira putin. Intreaba apoi: "Dar dumneavoastra locuiti in Cluj?". Cand mi-a auzit raspunsul negativ inca o data, si-a cerut scuze si a inchis. E bine ca acuma ma cauta de la ziare... cand mi-am luat cartela, acum vreo 2-3 ani, ma sunau sa faca programare la "Chirurgul X". Nicio coincidenta....

A fost destul de plictisitoare saptamana asta... nu ma asteptam. Credeam ca din moment ce a venit in sfarsit primavara, totul/toti vor fi fericiti si vor sari in stanga si in dreapta de bucurie. Ei bine, cu dezamagire spun, nu a fost ca in alti ani. Toti sau aproape toti au stat in colturi opuse ale clasei, atmosfera a fost foarte apasatoare. Pana si profesorii au inceput sa lipseasca de la ore si noi stam molesiti...

O sa vedeti postul probabil sambata, dupa ce imi voi deprivatiza blogul. De ce l-am privatizat? Poate ca asa a fost mai bine...si cred ca asa o sa se intample de acum incolo... S-D open view, L-V private. Oricum... cine imi citea mie aberarile? Sau, rectific, daca cineva citea, ma acuza dupa aia de cine stie ce...

Ad augusta per angusta!  It's the latin motto of Coates Academy. To high places by narrow roads.

Facilis Descensus Averno: Noctes atque dies patet atri iauna Ditis; Sed revocare grandum superasque evadere ad auras, Hoc opus hic labor est.            --Virgil, The Aeneid

NEPHILIM: FACILIS DESCENSUS AVERNO.  It means the descent into Hell is easy.

Pe maine, avand in vedere ca nu o sa mai scriu pe blog mai mult de o data pe zi...Ma gasiti si pe wordpress...daca puteti.

joi, 18 martie 2010

Din alta parte!

Postez fara imagine deoarece scriu de pe alt calculator. Dupa dramele din ultimele zile (vezi posturi anterioare) am ajuns la concluzia ca desi viata e jalnica si unii (DIANA!!!) striga dupa cocalari, tot merita traita. Spre exemplu, din cele 69 de things to do mi-au ramar in jur de 25 si sunt super happy. Desi nu o sa imi iau Lies pana in 9 septembrie si nu o sa aflu daca o sa ma imbolnavesc pana in Mai, nu conteaza.

Multumesc Irina&Alina ca ati inceput sa imi bagati muzica in cap (motiv pentru care sa nu mai dorm noaptea). Scuze Irina ca inca nu ti-am adus song-urile... timpul m-a presat ca deobicei.

Poate am innebunit si poate majoritatea din readeri o sa citeasca asta dupa 5.25, cand terminam scoala, dar sa stiti ca nu ati terminat cu mine. Cat timp inca vin la scoala si ma simt bine, feriti-va! Si da, aberez ca in majoritatea posturilor mele (poate acuma mai mult fiindca scriu din genunchi si din alta parte). Whatever, puteti sa ma ajutati cu 1 singura problema???

Pentru maine, ca de obicei, am eseu la engleza. Despre muzica. Vreo 250 de cuvinte le am asigurate...dar puteti sa imi mai dati vreo 2-3 idei??? Begging. Fac altare, lots! Promise. Plus, cine gaseste un video nou...send it!

miercuri, 17 martie 2010

Fizica, mate si engleza...

Avem profi nebuni, care fac ca disperatii cand "aud voci". 

Profa de mate face crize mereu, din diverse motive. Tipa ca aude pe X si pe Y vorbind, daca nu aducem niste fise idioate sau daca ne vede ca piramida nu e destul de ascutita.

Profa de engleza tipa la noi ca nebuna, din toti plamanii ca o imitam, ca nu stiu ce facem sau ca NU suntem atenti...wow. Probabil ea nici macar nu a luat examenul ala cu brio, din moment ce nu stie sa lege 2 propozitii...

Profu' de fizica nu se poate impune in fata noastra never ever. Tipa si el ca toti dracii, dar nu poate sa predea...nimeni nu intelege nimic. Dar, cand spune ca ne da drumul mai devreme, ne tine pana la sfarsitul orei, daca nu chiar peste ora...

Profa de civica nu are nicio treaba cu noi. Putem sa dam cu cornuri in ea, ea nu reactioneaza... Mai are cateodata sclipiri cand ne spune sa stam cuminti ca altfel "ne pedepseste". Uuuuh.

Profa de franca e probabil cea mai normala, de la care chiar invatam ceva. Este si buna la timing, deoarece intarzie cateva minute (juma de ora cateodata).

Profa de latina este roscata, dar bata. Probabil in afara de cele cateva desinente ale timpurilor din latina, multe altele nu stie...

Profa de chimie spune mereu lucrurile asa cum sunt. Poate cateodata devine umilitor, dar are intotdeauna dreptate: Dina este un guru inexistent, Alexa e tamaie, etc.

Diriga ne innebuneste cu resedintele de judet si cum ar trebui sa facem banchetul cu toate clasele de a VIII-a. Chiar si asa, tot este mai buna decat "Mamica".

Stiu ca azi am scris putin si neinspirat, dar am teme cu duzina :((. Maine seara vin cu mai mult. Promit...

P.S. Fotografia nu ilustreaza realitatea din scoala noastra...adica, profa de mate nu arata asa...(si nici aia de civica)

marți, 16 martie 2010

Oare sunt aberari?

Vorbind de aberari & stuff, m-am gandit sa pun pe tapet cateva dintre conversatiile mele interesante (de multe ori si fara logica) pe care le port eu...[faceti abstractie de nume...]

CAPITOLUL I - ALEXA

Michelinno : oare chiar ma adori? NU 
Alexandra. : da te ador
Michelinno : ok...dc?
Alexandra. : ca esti tu si te adoooooooor
Michelinno : ok... te-ai lovit la cap?
Alexandra. : nu
Alexandra. : sunt mai buna
Alexandra. : sufleteste
Michelinno : cat de rea a fost lovitura?
Alexandra. : nu m'am lovit,sunt bine.

Alexandra. : mihaai?tu nu esti inca in tabara?
Alexandra. : esti?
Michelinno : da, exist
Alexandra. : respiri?
Michelinno : nu
Alexandra. : esti naspa ce faciii
Michelinno : bine
Alexandra. : esti acasa?
Michelinno : da
Alexandra. : de ce raspunzi in cuvinte monosilabice?/
Michelinno : nush 
Alexandra. : cum a fost in tabara?
Michelinno : bn
Michelinno : minunat
Alexandra. : mi-nu-nat
Alexandra. : 3 silabe,wow

Alexandra.: deci
Alexandra. : unde mergem sambata?
Michelinno : in Cuca Macaii
Alexandra. : super

CAPITOLUL II - IRÉNE + LIS

Iréne : can u get me the song the bird and the worm the the used?
Michelinno : huham?
Iréne : pretty please with whipped cream and cherry on top?
Michelinno : with chocolatre topping?
Iréne : if you want that.....but can ya?
Iréne : pretty please?

Iréne : si stiu altare. lots

Michelinno : te pierduse irina
Lis ^.^ : ma ce?
Michelinno : te pierduse..nu te gasea
Lis ^.^ : unde?
Michelinno : nu te gasea la tel
Lis ^.^ : aaaa

Lis ^.^ : test Pisa(care se bazeaza pe cunostintele noastre generale de romana,matematica,geografie si istorie)
Michelinno : si cred ca si logik
Lis ^.^ : ARE YOU SHITTING ME?!
Lis ^.^ : SI ISTO SI GEOGRA?
Michelinno : nu il dam noi
Lis ^.^ : a
Lis ^.^ : da' noi ce dam pana la urma?


Lis ^.^ : am gasit cdu' cu vivaldi
Michelinno : huh?
Lis ^.^ : nu stii ca il pierdusem?
Lis ^.^ : sau nu ti'am zis?
Michelinno : nu stiam ca ai cd cu vivi
Lis ^.^ : vivi?
Lis ^.^ : ))
Lis ^.^ : VIVI?
Michelinno : vrei vidi?
Lis ^.^ : viiviiii)))))))))))))
Lis ^.^ : vivi?
Michelinno : da mai VIVI
Lis ^.^ : VIVI?)
Michelinno : nu erau surorile vivi de la a double shou at love?
Michelinno : vicky si ricky
Lis ^.^ : eu stiam ca e o casa de filme xxx
Michelinno : sau asa
Lis ^.^ : a nu
Lis ^.^ : aia era vivid


Lis ^.^ : Alexandra: daca e ,vii maine la patinoar? Alina: la pationar? Alina: nu Alexandra: de ce? Alina: pt ca nu am bani Alexandra: aha' Alexandra: pai o rogi pe mama ta.. Alina: nu am bani Alina: si nu o rog pe maica'mea ca vreau sa'i cer banii pt o alta carte Alexandra: a,si cand ti-o iei? Alina: nu stiu Alexandra is typing a message. Alexandra: ce ai mai facut azi?
Michelinno (2/20/2010 10:06:13 PM): cu alexa "eu ziceam sa mergi cu mine vlad si miruna ,poate alina la afi sau la patinoar in cismigiu,si puteai sa aduci lume"
Lis ^.^ : adica cine?
Lis ^.^ : dina?
Michelinno : nuuu....
Michelinno : uite discutia mea
Michelinno : Alexandra.: salut Alexandra.: auzi vii maine la patinoar? Michelinno: nu Alexandra.: de ce? Michelinno: ca ma duc la mall Michelinno: si, nu, nu cu irina/alina/dina Alexandra.: nu te-am intrebat asta Michelinno: aveai de gand..si nu merg la pat cu tn si vali Michelinno: vlad Alexandra.: vai ce amuzant Alexandra.: eu ziceam sa mergi cu mine vlad si miruna ,poate alina la afi sau la patinoar in cismigiu,si puteai sa aduci lume Michelinno: deci, nu Alexandra.: ) Alexandra.: bine
Lis ^.^ : Alina: am fost in carturesti Alexandra: aha' si ce ati mai facut acolo Alina: am baut ceai Alexandra is typing a message. Alexandra: aha
Lis ^.^ : continuarea
Lis ^.^ : e proasta?
Michelinno : stiu asta
Michelinno : nu e o noutate
 

CAPITOLUL III - LUME

Michelinno : cat ai luat la olimpiadaaa?
Dia : eh...
Dia : 7 puncte:))
Michelinno : wow, m-ai luat
Michelinno : 6
Dia : PE BUNE?!
Dia : mama cu un punct
Michelinno ): da
Dia : =)))))
Dia : haha ce buna sunt


Aly : cum e sa fi baiat?
Aly : e la fel de complicat?
Michelinno : nuuuu e mult mai usor
Michelinno : nu ai ciclu nu scoti creaturi pe fund.../.


Aly : oh doamne
Aly : meriti sa fi impuscat, frate!
Michelinno : nai autorizatie de manuire a armei
Aly : 1 de unde stii?
Aly : 2
Aly : n-am zis ca te impusc eu
Aly : am zis doar ca meriti


Michelinno : si? maine?
Aly : stau in pat incercand sa ignor ziua, probabil
Aly : (inca nu m-am hotarat intre pat si canapea)
Michelinno: dragut
Michelinno : eu cred ca o sa imi fac o prajitura, o sa mi-o bag pe gat si o sa ma fac de 100kg sau o sa imi iau mancare chinezeasca/pizza...sa vad care imi surade mai mult
Aly : buna idee
Aly : cred cao sa-mi iau inghetata
Michelinno : tu racesti, eu vomit
Aly : uuu
Michelinno : can't wait


Mira : buna)
Mira : am ramas pe afara 
Mira : mi-am pierdut cheile
Mira : ura
Michelinno : uuuuh
Michelinno : hot in starda

CAPITOLUL IV - CONFERINTE


Michelinno : hotzi-hotzi, again?
Lis ^.^ : mihai nu ma duc in xenopol ce dracului? 
Lis ^.^ : ah buna alexandra
Lis ^.^ : fii atenta
Alexandra. : sunt
Lis ^.^ : eu in uniforma dl xenopol
Lis ^.^ : spaland masini


Michelinno (2/20/2010 10:07:34 PM): CARE E INTRAREA PRINCIPALA??? (alexandra nu are simtul orientarii, deci...help)
Dia (2/20/2010 10:07:34 PM): esti?
Dia (2/20/2010 10:07:39 PM): ))))))))
Aly (2/20/2010 10:07:42 PM): mama
Dia (2/20/2010 10:07:42 PM): NU cred
Dia (2/20/2010 10:07:44 PM): ca e o idee buna
Dia (2/20/2010 10:07:46 PM): sa-ti explice
Dia (2/20/2010 10:07:47 PM): ali
Dia (2/20/2010 10:07:48 PM): ali TACI
Aly (2/20/2010 10:07:48 PM): am ajuns la alexandra
Dia (2/20/2010 10:07:49 PM): )))))))
Aly (2/20/2010 10:07:53 PM):
Dia (2/20/2010 10:07:59 PM): pai
Dia (2/20/2010 10:08:02 PM): deci intrarea
Dia (2/20/2010 10:08:04 PM): principala
Michelinno (2/20/2010 10:08:07 PM): pai daca altfel nu functioneaza...
Dia (2/20/2010 10:08:19 PM): de ce nu ne vedem noi undeva mai .... inainte de mol?


Dia (2/20/2010 10:08:22 PM): ali tu cu ce vi?
Aly (2/20/2010 10:08:32 PM): eu o sa vin cu mira
Dia (2/20/2010 10:08:35 PM): )))))))))))))))
Aly (2/20/2010 10:08:38 PM): probabil cu metrou
Aly (2/20/2010 10:08:40 PM):
Aly (2/20/2010 10:08:44 PM): nu am vrut sa sune asA
Dia (2/20/2010 10:08:44 PM): ali cu ce vi? cu mira!


Dia (2/20/2010 10:24:45 PM): hace nieve chiar
Dia (2/20/2010 10:24:55 PM): ce nieve
Dia (2/20/2010 10:24:58 PM): azi n-a nieve
Aly (2/20/2010 10:25:01 PM): bai
Aly (2/20/2010 10:25:06 PM): da-mi test!!!
Aly (2/20/2010 10:25:08 PM): baga-mi-as
Dia (2/20/2010 10:25:09 PM): ?
Aly (2/20/2010 10:25:13 PM): la spa
Dia (2/20/2010 10:25:13 PM): )))))))))
Aly (2/20/2010 10:25:15 PM): cu imp ei
Dia (2/20/2010 10:25:16 PM): ai scris
Dia (2/20/2010 10:25:20 PM): "da-mi test!!!"
Dia (2/20/2010 10:25:21 PM): ))))
Aly (2/20/2010 10:25:23 PM): ))))))
Dia (2/20/2010 10:25:27 PM): VREI SA TE TESTEZ?

Delia (2/6/2010 6:14:49 PM): asa
Delia (2/6/2010 6:14:51 PM): deci
Delia (2/6/2010 6:14:52 PM): maine
Delia (2/6/2010 6:14:53 PM): putem
Delia (2/6/2010 6:14:54 PM): sa mergem
Delia (2/6/2010 6:14:59 PM): \ca aurolacii in parc
Aly (2/6/2010 6:15:02 PM): daaaaaaaa
Delia (2/6/2010 6:15:03 PM): sa inghetam
Michelinno (2/6/2010 6:15:03 PM): daaaaaa
Delia (2/6/2010 6:15:04 PM):
Dia (2/6/2010 6:15:06 PM): hace frio

Dia (2/6/2010 6:18:37 PM): mihai propune
Dia (2/6/2010 6:18:38 PM):
Michelinno (2/6/2010 6:18:45 PM): pe lac
Michelinno (2/6/2010 6:18:55 PM): sa cadem in gheata
Michelinno (2/6/2010 6:19:03 PM): si sa facem hipotermie
Aly (2/6/2010 6:19:05 PM): am facut asta joi
Aly (2/6/2010 6:19:08 PM): cu mira
Dia (2/6/2010 6:19:11 PM):
Aly (2/6/2010 6:19:11 PM): deja e boring

Aly (2/6/2010 6:02:41 PM): trebuia s-o fi vazut pe delia
Aly (2/6/2010 6:02:51 PM): uite cum merge fumu
Aly (2/6/2010 6:02:59 PM): (nu era niciun pic de fum)
Aly (2/6/2010 6:03:04 PM): dar ea tot insista
Michelinno (2/6/2010 6:03:06 PM): ohh
Aly (2/6/2010 6:03:07 PM): si ne arata un loc
Aly (2/6/2010 6:03:12 PM): cu degetu
Aly (2/6/2010 6:03:14 PM):
Michelinno (2/6/2010 6:03:21 PM): innebunise
Delia (2/6/2010 6:03:31 PM):
Delia (2/6/2010 6:03:34 PM): era fum
Delia (2/6/2010 6:03:36 PM):
Aly (2/6/2010 6:03:38 PM): NU ERA
Delia (2/6/2010 6:03:39 PM): nu il vedeai tu
Aly (2/6/2010 6:03:41 PM): SAU DACA ERA
Delia (2/6/2010 6:03:41 PM):
Aly (2/6/2010 6:03:47 PM): DOAR TU IL VEDEAI!
Delia (2/6/2010 6:03:49 PM): tu erai aia beata

P.S. nu am mai pus smile-urile...scz, dar timpul ma piseaza

P.S.2 cum am spus si sus, abstractie de nume, daca va deranjeaza, nu cititi

P.S.3 e cel mai lung post ever?

O lume a pitipoancelor si a cocalarilor...DIANA!!!

S-a incalzit afara si "barbatii" au inceput sa isi dea jos paltoanele/gecile sclipicioase si sa isi etaleze maieurile care ascund subtil niste burti kilometrice. In schimb, pitipoancele au trecut la dresuri galbene (pe care le purtau oricum si iarna), cizmulitele mov si bluzitele cu "glitter".

Azi am fost cu Irina si Diana la Unirea, sa luam cadoul Oanei(mamei Irinei). Acum nu zic ca am facut doaaaar asta. Am fost la diverta sa luam Temeraire 4 si 5, dar am fost si la Sushi, sa mancam maki, nigiri si supa cu tofu(care e bestiala). Am discutat in drum spre metrou despre incidentul Irinei. Acum o saptamana cand trecea pe langa unu', a fost lovita cu un bulgare de zapada. Replica Irinei a fost: "Sa te duci sa dai cu bulgari in ma-ta". Ei bine, atunci barbatul a apucat-o de mana pe Irina si i-a spus sa nu se ia de ma-sa. S-au certat putin, Irina sustinand ca abia asteapta sa il vada din nou sa-l injure.

Cand ne-a spus despre aceasta intamplare, eu cu Alina i-am dat-o ca exemplu pe Diana... Ea, cand se afla la cca. 3km de unul/mai multi cocalari se preface ca ne spune si noua, "in soapta", "Uite un cocalar.". Asa ceva nu se poate, deoarece ea striga cat o tin plamanii: "Uiteee cocalaruuuu'". Desigur, daca se intoarce spre noi, si chiar porneste pe urmele noastre, ea e prima care fuge mancand pamantul.

I-am amintit azi de acest lucru (maaaaare greseala) si de la scoala pana la metrou, in metrou si in Unirea: "Phuuuui, ce colanti galbeni de pitipoanca ai!" sau "Maaama, l-ati vazut si p-ala? Ce cocaaa" sau "Cum se numeste unul care poarta mov? Boschetar avortaaat!" Umilitor...bine ca i-am bagat niste degete pe gat sau am amenintat-o cu un ac de siguranta...

P.S. Si da, Irina, daca bag mana la spatele Dianei sa stii ca ma dau la ea...

P.S.2 Poza arata cum se transforma si lumea, avand in vedere ca Yahoo! Cocalar este din ce in ce mai popular...

luni, 15 martie 2010

Chimie, my dear!

Dap...e luni, am avut 2 ore de mate, urmate de una de chimie. Dupa ce am vazut ca "a mic-ul este mare", "dreapta aceea nu se vede. O vedeti?" ar mai fi trebuit ca profa sa ii spuna Dianei (care a lipsit azi) ca vorbeste prea mult. Ce-i drept, cred ca toata scoala stie ca profa aude voci...ii spun sa se duca la Hogwarts si sa se sinucida. Mai ales pentru ca pe la inceputul orei zice: "Haide ca scapati de mine", unii s-au intrebat(in minte sau cu voce tare) "Cum?"

Dar la ora de chimie...circ! Alexandra crede ca suntem obsedati de V. Crede ca vrem sa stim totul despre subsemnatul. Alexa catre Alina: "Vrei sa stii la ce materie are V. media 4?" Raspunsul: "Da, Alexandra, fiindca acesta este telul meu in viata, sa stiu la ce materie a ramas V. corigent."

Alexandra a afirmat cu convingere ca eu am mai scris pe blog despre cat este ea de bata la chimie. Ei bine, eu nu tin minte. Asa ca vreau sa va amintesc, citand putin si din profa de chimie: "Alexandra, esti tamaie!"

Dar stati asaaaa...voi nu stiati ca Dina este un guru al chimiei? Ba cum sa nu...cu 6milione juma'. Trebuie sa recunosc, cum a spus si profa, Dina...cu dezamagire iti spun ca nu esti zeita Chimiei! Totusi, Paula e Sfanta Maica Precista, viitoarea Marie Curie, la cat de buna e ea la chimie. (spatele cartii e frumos, nuu?)

Lui Superman i s-au rupt ochelarii in doua parti egale si congruente, care nu se vad. Le vedeti? Dap, astazi a fost o zi minunata, ca cele dinainte(Sambata si Duminica). Poate ca am mancat ciocolata si ma simt(am o senzatie) de fericire. Poate chiar s-a schimbat lumea in bine. Trebuie sa recunosc, e muuuuult mai bine.

P.S. formula acidului clorhidric, daca nu stiati este N2SO4. E posibil chiar sa avem o noua MC( si nu Paula) Pe data viitoare, cititorii mei dragi (stiu cine ma urmareste asa ca zip it!).

duminică, 14 martie 2010

Io nu pot?

Totul a inceput cu un BOOM! Inainte nu era viata, nu era culoare.










Apoi, lumea pretindea ca nu erxista minciuna, si daca exista trebuie sa sapam adanc pentru a gasi adevarul. Asadar, noi nu trebuia sa gasim minciuna, ci adevarul.









Acuma, nimeni nu mai vrea minciuni, deoarece astea au acoperit pamantul si ne ingroapa in diverse lucruri (datorii, pamant, hartii, etc.) Se fac pana si campanii, care nu dau roade foarte multe. Adica totusi...cine nu minte in ziua de azi?









Si probabil ca BOOM!-ul colorat si plin de viata nu va veni atat de repede pe cat se pare... Adevaruri in fata...nobody! Asa ca asteptati in continuare! (cu copyright A.)

SAPTAMANA ADEVARULUI!

De pe 14 pana pe 21 Martie inauguram SAPTAMANA ADEVARULUI! Nu avem voie sa spunem minciuni, oricat de mici ar fi acestea. Totusi, parintilor si profesorilor nu putem sa le spunem asa ceva. "Domnule Baciu, noi va consideram un pupincurist care isi bate joc de noi prea mult. Dar sa stiti ca saptamana viitoare va voi considera din nou cel mai bun prof." 

Daca cineva intreaba cum ii sta parul sau daca ne place tricoul, nu trebuie sa ne ascundem dupa deget si sa spunem "Doamne, cat de bine iti sta parul azi" sau "Vai, ce tricou frumos". Vom spune pur si simplu: "Parul iti sta jalnic, mai groaznic decat de obicei, draga mea" sau "Ai un tricou care nu ti s-ar potrivi nici daca ai avea 52 de ani"

Scuze din avans pentru toti carora le voi spune lucruri jenante sau ..... mai rau.

Si Alina, te-am luat, ca eu am zis primul de faza asta. Totusi, ma bucur ca ne-am impacat...

Aici? Acum?


Am descoperit astazi, dupa o lunga discutie filosofica cu Alina, ca lumea e jalnica, deci si oamenii sunt jalnici deci si noi suntem jalnici. TOTI!

Am mers la mal, mi-am luat toale. Ne-am intalnit cu V.A. Nu a fost o zi perfecta. In schimb, a fost jalnica.

Daca traim intr-o tara idioata, intr-un cartier rau famat, intr-un bloc de cocalari/pitipoance  (dupa caz), inseamna ca avem o viata de rahat. Vrem la liceu, dar ne e frica ca va fi rau sau nu va fi liceul la care am vrut sa intram. Vrem iubiti/iubite (again, dupa caz), dar cand ii spui "te iubesc" cei din jur cred ca nu va mai potriviti. Vrem note bune si medii mari, dar nu muncim indeajuns pentru ele. Vrem prietenii multe si frumoase, dar putini prieteni iti sunt aproape cand ai nevoie. Vrem multe, dar nimeni nu ne ajuta sa le primim.

Am stabilit ca vom inaugura un proiect de o saptamana. Dar voi vorbi despre proiect in urmatorul post...