sâmbătă, 15 mai 2010

So far so good...

Marvelous. Aceasta zi a fost minunata. Si inca nu s-a terminat. Dupa ce m-am intalnit cu Alexa, am mers la Alina pentru 1 minut de "Nu mai calci in casa mea in viata ta!!!". Desigur, nu am stiut ca trebuia sa ii mai complimentez INCA O DATA rochia de banchet si, m-am gandit eu cu creierasul meu care nu duce foarte mult, ssa i-o complimentez pe cea a Irinei, pe care nu o mai vazusem in viata mea. Da, mi s-a parut o rochie superba, dar asta nu inseamna ca rochia Alinei nu este. Nu dau detalii despre rochii.

Am avut o discutie cu Alexa despre gramatica limbii romane si cine ar trebui sa aibe nota 5 (daca nu chiar sub) la romana. "Stim cateva lucruri care nu stie nimeni". Parca asa era, din cate tin eu minte (cum am mai spus, creierasul meu nu duce mult). Am plecat in parc si, poate nu chiar pentru prima data, dar pentru una dintre putinele dati, am vrut sa intram in scoala (dar era inchisa). Vroiam si noi sa vedem rezultatele la mate. Lacat la poarta.

Am mers...2 km pana la Costin Georgian. De ce? A iesit Maria de undeva si noi tast! trebuia sa fim acolo. Ne-am invartit ce ne-am invartit (foarte intentionat) si am descoperit ca "cea mai apropiata statie de metro de C.G. nu este Titan, nici Nicolae Grig, ci Dristor". Cum? Am plimbat-o pe saraca Maria prin "Estul salbatic" si intr-un final am ajuns la Dristor. Aproape de statie, a inceput sa ploua ceva mai tare. Nu-i nimic. Tuturor ne place ploaia, nu?

Ei bine, ramasesem numai eu cu Alexa si... furtuna. Noi mergeam la Fornetti sa imi iau eu de mancare. Pana am ajuns la Alexa acasa... eram deja super ud. Dar who cares? Mi-am pus castile in urechi si... (doamne ajuta ca nu am alunecat sa cad in fund, cum a facut Alexa) am ajuns acasa cu o viteza relativ rapida.

In jur ii aud pe toti cu Sava. Ei bine, desi este cel mai sus cotat liceu (fiindca toti vor acolo), optiunea mea ramane imutabil aceeasi: Cosbuc. Sa speram ca in aceasta noapte nu o sa ne trasneasca niciun fulger, in timp ce mergem la muzee, dar... deja nu ma mai mira nimic.

Hipnotizat de mirosul care vine din bucatarie,
XOXO

vineri, 14 mai 2010

Where am I, for fuck's sake?

Ei bine, ieri am iesit in parc cu... Diana si Alexandra. Desigur, nici ca se putea ca Alexandra sa nu o pipaie, atinga si cine stie ce sa mai faca cu Diana, dar, uimitor, si Diana a contribuit. Pana la urma, unde ajunge lumea asta?

Can I love you forever through this?
Can I trust in you forever through this?
I don’t know how to stop, how to stop...

In sfarsit, dupa o saptamana de rugi, Dia mi-a spus ca VINE in tabara (impreuna cu Delia si Mira) [ironia sortii ar fi ca acum sa nu mai fie locuri, dar sa nu cobim]. Avand in vedere caracterul meu persuasiv, Ali a acceptat si ea, dar a gasit la fix 6.69 secunde o noua replica, asadar ea nu vine. Inca! [4 ani la liceu o sa fie de ajuns; sau nu].


In concluzie, lumea a luat-o razna si, singurul lucru bun a fost furtuna de aseara, care a fost geniala. De ce lumea? Pai... detalii/fara detalii/detalii/fara detalii. Bine! Sunt cerut pentru teza de la geografie, desi nu am invatat nimic (inca), Diana a crezut ca are apendicita, desi slabe sanse, Miruna mai are putin si se paruieste cu o anumita persoana, Alexandra si cu mine facem documentele pentru reluarea locului meu din prima banca, Dina s-a combinat cu Dragu (si din aceasta cauza va ajunge doar de doua ori pe prima pagina a ziarului scolii: 1 -ca s-au cuplat, 2- ca s-au despartit), Alina citeste o carte "fascinanta" cu zani, scoala nu se mai face, toti se imbratiseaza de parca ar fi sfarsitul lumii sau am merge la un cortegiu funerar (si da, STIU ca sunt insensibil) si cam atat. A, s-ar putea foarte posibil sa ne inghete anul, ceea ce ar fi extrem de nasol.

E 9.20. Incep la 11. La 10.30 plec. Tre' sa ma spal pe cap. Asadar, luandu-le pe toate in considerare, lumea a luat-o foarte destul de razna si nici nu da semne cum ca s-ar repune pe picioare. Mi-e lene sa scriu si eseul la engleza (care, printr-o minune, are doar 100 de cuvinte). Si daca tot ajunge lumea unde ajunge, de ce sa nu grabim pasul...? Sa intram in randul lumii si sa facem nebunii, atunci!
Si desi nu vreau ca cineva sa aiba orgasm citind astea, :

With each scar there's a map that tells a story           or
Every bone's been broken                                          
or
I'm going down in flames for you                               or


So, yes I know what I am
And no I don't give a damn
And you'll be loving it,
XOXO


joi, 13 mai 2010

Yummy Dummy








Clatite cu Diana, Mihai si fotografa (Arina) si tortura de sambata... No comment!

miercuri, 12 mai 2010

Am uitat. Ooops!

Trei lucruri mari si late. Le-am uitat. Ce sa fac?

Am uitat sa mentionez ca mama mi-a luat "boxeri de Cosbuc", care au steagul Marii Britanii pe ei.

Am uitat sa postez aceasta fotografie de care m-am indragostit, desi nu este o capodopera.

Am uitat sa anunt ca Miruna si-a facut blog.

XOXO [Hugs&Lots of Kisses for everyone. Even you, and you.]

Ma duc sa scriu despre furtuna.

Ei bine, avand in vedere ca Alexa mi-a spus ca scriu intr-un mod emo si Ali mi-a spus ca imi trebuie oja neagra si o lama, am decis sa fac doua lucruri mari si late.

Sa ma dau la ala din tramvai care m-a pipait
Sa imi vopsesc (ma vopsesc) unghiile cu roz si sa cant "Je ne regrette rien"

Afara este o furtuna dementiala. Si nu mentionez aici ca iubesc sau ador sau sunt mort dupa ploaie, vant, tunete si fulgere. Copacii se balangane dintr-o parte in alta, cerul este intunecat si, din cand in cand, se mai aude in zare o bubuitura sau se mai vede o lumina care strapunge norii innegriti. Dar, o ma gaa. Weit. Confiujon. O ma gaa. Copy-Paste. Confiujon. Ai em writing in an eimo manner. Ai gadda bi heppi and ricording for Dickboard. O ma gaa!

Deci afara soarele este din ce in ce mai stralucitor, toata lumea e fericita si toata lumea are mentalitatea Paulei: "Asta a fost usor, asta a fost usor si asta a fost usoara, deci a fost un examen suuuper simplu." Mi-am terminat de foarte curand si referatul la tehnologie, care se intituleaza "Operatie pe cord deschis". Mirificobolantoadorabilificant. Si trebuie sa spun ca si imaginea este inspirata. Este vorba de un baiat, caruia i s-a facut o injectie epidurala in gat, in loc de o anestezie generala. Dupa aceasta, el a fost supus unei operatii pe cord deschis, simtind astfel toata durerea unei astfel de operatii. (In cazul lui, injectia epidurala nu a avut efect. Asta se intampla la cel putin 10.000 de oameni pe an, in intreaga lume.)

Asadar, aceasta furtuna trezitoare de inspiratie este fascinanta si parca bilute colorate, din guma sau jeleu curg din norii colorati in culori pastelate. Cine e de acord cu mine? [Am mentionat mai sus ca as canta melodia "Je ne regrette rien". Ei bine, regret faptul ca am indraznit, chiar daca doar pentru 5 minute, sa ma gandesc la Lazar, stiinte ale naturii ca prima optiune. Nu as renunta nici mort la citez: "sa vad cum Gary, proful american, o ia pe Lili (bodygarda) la dans pe Bon Jovi in pauza si cum se aduna tot liceul si aplauda si incep mai toti sa se prosteasca, aka sa danseze ca sa ii incurajeze; sa vad reactia profilor cand se pune la radio-ul scolii cate o melodie mai nesimtita (gen, fetele la mare); sa vad o directa care chiar se ocupa si se imbraca hippie; sa vad cum se munceste la Debate cand esti in Ploisti la Argo la regionala; sa vad disperarea dinaintea si dupa teza la engleza; sa vad cum se munceste la orele nativilor pentru ca-s niste pretentiosi si iti dau note mici imediat; sa vad cum se joaca "Lapte gros", "Tara. tara, vrem ostas" sau tennis in curte si uneori impreuna cu cate un prof/bodyguard; sa vad cum sunt toti disperati inaintea orelor de fizica; sa vad pe toti chiulind la biblioteca inainte sau in timpul testului la GMB; sa o aud pe profa' de fizica urland  *orgasm*. Ei bine, nu as renunta la asta, doar pentru Lazar. [(c) Pirate Onion de pe forumul SEI]

Pentru o furtuna furtunoasa si fulgere fulgeratoare,
XOXO

Kill me now!

A trecut si incredibilul test la matematica, intr-o maniera nu foarte fascinanta. Ce pot sa spun, asteptam cu totii rezultatele, desi stim ca am gresit la subiectul III, 2. Unii la a), altii la b) sau altii (printre care ma numar si eu) la c). Stiu, stiu ca nu era ataaaat de greu, dar asta este...Macar un 9.50.

Impresiile de dupa examen au fost distincte: "Poate iau un 7 si eu" sau "Frate, nu am vazut niciodata atat de multe virgule" sau "Examen facut de tembeli pentru tembeli" sau "Desenul era gresit, nu e corect!". Macar nu o sa mai fie ca dupa tezele cu subiect unic, cand ne gandeam ca ajungem la grupuri scolare sau sa spalam geamuri la negru. Mai ales dupa notele de la romana, care au fost relativ mari...

Abia am venit de la mall si, pot sa spun ca drumul pana acolo a fost extrem de anevoios. De ce? Pai 10 minute cu tramu' sunt mai dure decat cele 100 cu Badea. Am fost impins, atins, pipait (da, PIPAIT!), "mi-a fost rusine sa stau pe un scaun", nu i-am soptit la ureche Irinei si... cam atat. Dar ajungem in mall. La KFC, una si-a varsat Mojitoul pe mine. Si nici macar nu a observat/nu si-a cerut scuze. Dupa cateva minute, un BGS ne-a intrebat daca avem 14 ani. De cati ani parem? De 10??? Deci, da, a fost o calatorie umilitoare si, la sfarsit, ne intalnim si cu profa de engleza, careia ii spunem ca nu venim astazi la ora (suntem preaaa obositi :)))

Aceasta zi umilitoare inca nu s-a terminat. Cine stie ce mai aflu sau cine ma mai pipaie...? Am uitat sa spun ca atunci cand am iesit de la examen a inceput o ploaie foarte... ploioasa si uda. Dar a trecut repejor. Morala acestei zile? Umiliti-l pe Mihai, ca deja nu il mai deranjeaza la cat a fost de umilit (deja)!

In cinstea unei zile umilitoare si a unei Evaluari batjocoritoare,
XOXO

luni, 10 mai 2010

WinXP & Daisies

Vad ca unii inapoiati viziteaza frecvent blogul meu. Pana aici totul bine si ok. Dar cand inapoiatii cu XP si Chrome (ca browser) dau comm-uri nasoale, incepe lupta.

Sa stiti ca eu, pe acest blog, barfesc in fiecare post conform celui mai nou comm. "Barfe, barfe, barfe. :( Nu ti-e rusine de tine? Copil trist.". Sa stii ca tristetea mea este coplesitoare. Coplesitoare. Si de asta, daca mai postezi pe-aici chestii nasoale o sa te molipsesti, Animus cu XP si Chrome. "Pe guess who l-ar defini cel mai bine cartea: "perpetuum mobile stupidity"". Si eu, dragul meu Animus, iti recomand ghidul "Perpetuum mobile Blindness & Idiocracy" Cred ca toata lumea, inclusiv tu, este de acord ca ti se potriveste.

Intre timp, ar trebui sa fii multumit ca ti-am dedicat un post, numai tie. Sper ca o sa vezi acest post. Si daca tot intri atat de des aici, invata si tu adresa si scrie-o in casuta, nu te mai duce pe blogul Alexei si apoi la mine. Desigur, poti sa faci si drumul invers.

Astept cu nerabdare alte comentarii nefondate, si nu numai de la tine, Animus.
XOXO

duminică, 9 mai 2010

I made it!

I made it! I made it! Da, am gasit blugii negri, doamne ajuta! De fapt, mi-am facut outfitul pentru banchet. Nu spun nimic (verde), dar mie imi plac (verde) si sunt foarte misto (verde).

Ce pot sa zic, AFI este foarte mare si destul de...anormal. Multe magazine, multe locuri, patinoar, chestii noi. Da, mi-a placut, dar raman la mall-ul nostru. Irina o sa se asorteze cu mine, dar marea problema este ca nu am shuzi. Si daca nu vin shuzii la timp, m-am nenorocit.

Bine ca a mai si plouat. De mult nu au mai venit nori de ploaie ca astia. Si ce sa spun, ma bucur. Adica in fiecare zi soare soare soare. Las' sa mai si ploua, ca altfel ne coacem. S-a produs si primul tunet, semn ca a venit vara. Bucuria ne umple sufletele, nu? Ma intreb de ce ne mai cheama la scoala. Si daca mai tre' sa facem aia cu povestirile la franca. Aladinul meu a ajuns prin vreun dulap, prafuit rau...

Horoscopul meu de astazi a fost chiar foarte nereusit, Mu te impotrivi viitorului; este timpul sa iti revendici optimismul pe care l-ai pus deoparte pentru a trata probleme serioase care ti-au necesitat recent atentia. Minunat, nu?

In speranta ca nu voi mai fi maltratat maine,
XOXO