sâmbătă, 24 aprilie 2010

My drug...


Maybe I need some rehab,
Or maybe just need some sleep
I've got a sick obsession,
I'm seeing it in my dreams
I'm looking down every alley,
I'm making those desperate calls
Im staying up all night hoping,
Hit my head against the walls.

Am dat si delful, nu mi s-a parut o mare bataie de cap, dar nu pot sa zic ca o sa iau 100 puncte. Am facut un exposé minunat, exceptional, si cred ca am repetat asta de vreo 20 ori astazi. Apoi am fost la mall, am baut cafea, Starb my love, ne-am intalnit cu Adriana, ne-am despartit toti 4, si acuma ma pregatesc de plecare. [Dina, inca nu e 8.15]

Nu stiu daca raceala trece sau prinde puteri. Nu stiu multe. Dar nu imi bat capul cu asta. Am descoperit ca doua cafele pe zi imi dau ameteli si halucinatii, dar si... nebuneli la creieras. Nimic necunoscut saiu important aici. Alexandra si Vali se cearta ca de obicei... Dina saliveaza dupa "B.B.". Alina se uita la film [desi a spus ca in viitor, ea vrea sa manance pizza cu prietenii]. Maine vreau sa merg la GT. Maine vreau sa mananc Chinese. Maine...mai vreau ceva.

Cam atata pe ziua de azi, dar cu siguranta nu a fost o zi usoara sau scurta. Obositor, domne, obositor. Vremuri grele...

From the unknown places of LieLand [nu LaLaLand],
XOXO 

La multi ani!

LA MULTI ANI!!!

Anx... 15 ani. Ce poate fi mai cuprinzator decat atat? 15 ani de rasete, lovituri de tocuri in fluierul piciorului si petreceri. Mai tii minte cum mergeam in fiecare an la slujba de inviere? Sau de revelion? (Mama ta - poza cu ala... ala... Marcel Pavel :))) Ani de RBD care ne-a distrus tineretea. Concerte la care unii tipau "rebelde" si noi eram singurii care stiau o boaba de spaniola si pronuntam corect.

Sau in clasele mai mici, cand invatam pentru teze, cu tabla si marker, dadeam teste idioate care ne ajutau mereu sa luam putin mai mult decat am fi luat fara sa fi invatat. Ne cunoastem de 8 ani. In primii doi erai prietena la catarama cu Alexandra, apoi cu mine, apoi ti-ai descoperit pasiunea pentru romante siropoase. Chiar daca inainte ne uitam la telenovele. Si apoi, pentru Joe.Da, stiu ca probabil salivezi acuma, dar ultima pasiune, implinita de altfel, a fost aceea de a avea un BlackBerry. Nu este albastru, dar el este BlooBloo.

Mai stii cat am ras cand mama ta i-a dat cadou mamei mele un inel? Noi planuiam deja nunta...:)) Te-am convins sa iti faci blog, si uite-l! Nu ai scris in viata ta decat o data pe el, dar speram, inca speram. Poporul roman asteapta urmatorul post.

NU ma opresc aici, dar astept fotografii de la ziua ta, ca sa pot sa mai comentez putin si pe alea.

LA MULTI ANI!!!

vineri, 23 aprilie 2010

Oook...

Theorem: 4 = 3
Demonstration:

Let: a + b = c


Therefore:


4a - 3a + 4b - 3b = 4c - 3c
4a + 4b - 4c = 3a + 3b - 3c
4 (a + b - c) = 3 (a + b - c)
4 = 3

Trebuia neaparat sa v-o arat. Apropo...17 comentarii pe un post. In genunchi pentru Alina...inca unul si il depasim pe ala cu Darwin. :))

"Daca 2 = 1 demonstreaza-mi ca eu sunt papa asta mi-a zis-o profu de matematica in a 9-a : si raspunsu: luam 2 persoane... \"el\" si papa , iar cum 2 = 1 inseamna ca \"el\" e papa." Desigur, asta e la 1=2, dar nu e nicio diferenta.

Maine - DELF. Eu - mort.

Da, maine sustinem proba de DELF! Yay, sa speram ca nu o sa fac ceva gen: "Je m' ehem ehem eeeeehem appelle eeeeeheeeeeem Carneeeehemciu Mihaai."

Trebuie sa spun ca starea mea de sanatate este extrem de precara, avand astfel in vedere secretiile nazale apoase care curg neincetat, mai ales daca stau mai mult de 30min pe scaun si tusea care este destul de deranjanta, mai ales pentru iubitii mei colegi, in special Diana, carora le-am intrerupt ideile de la teza.

Daca o sa uit sa te sun maine, sigur o sa scriu pe blog si o sa imi amintesc, asa ca asteapta pana la 23.59, fiindca pot sa te sun oricand.

Vreau sa cinstesc pentru ca exista cativa chou, printre care si eu si Alina, si eu cel putin, vreau sa mananc dinde au marrons. Asadar, succes tuturor delfistilor, indiferent de grad, sau de ora de la oral, de sala de la scris sau de cunostinte.

Alors, va spun ca sunt distrus momentan, mai ales fizic. Din cate am inteles eu si cu persoana mea, s-a inceput programul "Ocazional". Ei bine...asteptam postari, hun.

Rezultate poll: pentru optimism, 84% din voturi, pentru pesimism, 5% din voturi, adica votul meu, pentru nu pot sa imi dau cu parerea 10%. Acuma pot sa il sterg de pe pagina, ma simt...relieved.

Din Tara Racelii la scara marita, care continua sa se mareasca,
XOXO

joi, 22 aprilie 2010

Leapsa...cum de n-am vazut-o?

Nu stiu...au trecut 2 saptamani de la aceasta leapsa, dar eu nu am vazut-o...

1. Ce iti place sa faci atat de mult, incat ai plati pentru asta?
Sa schiez. Si chiar platesc pentru asta...

2. Daca ai afla astazi ca mai ai de trait exact 5 ani, ce ai face incepand de maine?
Mi-as lua bilet de avion si as calatori. Probabil i-as lua si pe cei fara de care nu pot sa stau mai mult de o saptamana...

3. Daca ai castiga un milion de euro neimpozabil, ai continua sa faci ce faci acum?
(Nu i-as dona copiilor din Sudan) Mi-as umple o casa de carti.

4. Peste 15 ani, ce ai vrea sa scrie pe prima pagina despre tine, in cel mai important ziar din tara? Care ar fi titlul articolului?
Noua drama in care apare Mihai e un box-office.

5. Ce vrei sa spuna prietenii tai despre tine la ceremonia ta funerara?
M-as multumi si sa vina. Daca tot vin, pot sa verse o lacrima. Mi-au spus ce au avut sa-mi spuna cat am fost in viata.

6. Dar pe piatra ta funerara ce vrei sa scrie despre tine?
Un om care si-a trait viata.

7. Cand erai mica ce le raspundeai celor mari la intrebarea: Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
La ce memorie am eu...nu imi mai amintesc nici macar ce am mancat de dimineata...

8. Ce ai face daca ai sti absolut sigur, dincolo de orice dubiu, ca este imposibil sa esuezi?
Sa scriu cea mai tare carte, care sa fie tradusa in toate limbile si dialectele, de mine.

9. Ce ai vrea sa le spuna copiii tai nepotilor tai despre tine?
Era cea mai pesimista persoana pe care am cunoscut-o. Si cred ca il mosteniti...

10. Daca ai putea acum sa te proiectezi in viitor, in ultima zi a vietii tale si sa iti iei un interviu, care sunt trei intrebari pe care ti le-ai adresa?
.Ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus?
.Ti-ai invatat copiii sa nu iti ia exemplul?
.Nu ti-ai irosit viata intr-o cutie de carton, nu?

Da...acum sa o fac si pe cealalta.

1. Care e lucrul pe care nu ai vrea sa-l schimbi niciodata la tine?
Probabil si lucrul pe care nu pot sa il schimb - pesimismul.

2. Primul film care iti vine in minte acum?
Stardust

3. Ce ai desenat ultima oara?
Eu si desenul suntem paraleli...

4. De cate ori ai spus “te urasc”?
Daca as fi primit o jumatate de cent pentru fiecare data, probabil as fi avut deja vreun miliard.

5. Cu ce personaj din literatură te identifici?
Cu Nechfor Lipan/ Stiu ca voi muri intr-o rapa.

6. Cat de bine te intelegi cu tine?
Probabil cel mai bine. Pe mine ma supar cand ceva nu iese, cu mine ma bucur cand sunt fericit si cu mine vorbesc cand sunt singur in casa.

7. Descrie in cinci cuvinte o persoana draga tie.
-obsedanta - sustinatoare - dificila

Nu am decat o persoana atinsa de leapsa... noua candidata la presedentie:       ZZZZXZZZZ

miercuri, 21 aprilie 2010

Ponchito

Cred ca am scris de cel putin 3-4 ori fraza, dar simt ca si cum ar trebui sa o scriu la nesfarsit.

In the end, we're just two people destine to collide.
Nu credeam ca o sa imi placa vreodata un "hidden track", dar uite ca minunea s-a produs. Deja se apropie masacrul, si nu cel din Texas. Vin tezele + Evaluarile. Si daca de teze nu ne temem, numai gandindu-ne la evaluari tremuram din toate incheieurile. Bine, exagerez. Stiu, sunt foarte pregatiti, totusi am facut o tona de teste din-alea (bine, cam 100) asa ca nu va fi ceva nou. La mate va trebui sa construim piscine, sa zidim case sau sa punem gresie si faianta in bucatarie, cu gleturi.

Deja ne gandim la banchet, cui i se va acorda primul si...ultimul dans. Lumea a innebunit - Dina-blog-Alina te avertizez...s-ar putea sa fie adolescentaincaltata.blogspot.com nu se stie inca... :)) Ar fi amuzant.

Am terminat Hunger - bestiala cartea, numai ca la sfarsit, printr-o cruzime nu foarte normala, autorul omoara vreo trei-patru copii: ba de la radiatii, ba de la impuscaturi, ba sufocati, ba ingropati de vii. Totusi nu aveau mai mult de 10 ani. Asa ca a fost destul de trist sfarsitul. Dar este o carte care merita citita (PS e recomandata de Stephen King). Finalul te lasa fierband, te lasa sa astepti volumul 3, Lies, cum a facut si in volumul 1. Dar deja mi se pare ca septembrie e prea departe...

Ma numesc Alfonso mai nou, pentru prieteni Poncho-Ponchito. Si totul pentru Anx, care a spus ca imi va acorda ravishinganta ocazie de a purta ochelarii la...[deleted scene] Cam asa arat cu ei, si Alina asa arata cu palaria saltareata si roz, de plaja... Directa isi plimba nepoata pe holuri, lucru frapant, cu care nu pot sa spun ca sunt de acord, mai ales ca il face in fiecare zi. E deja enervant. Si mai vine si le spune fetelor sa nu se machieze, cand ea are o tona de rimel si doua de fond de ten, vine sa ne zica sa nu mai venim cu mobile la scoala, dar ea are doar trei indesate in pumn, vine sa ne spuna sa ne imbracam decent, dar ea arata ca ultima... Dar nu o sa comentez despre directa pe blogul meu...Cine stie cu cine ma trezesc pe cap...

Inca nu inteleg un lucru, legat de o persoana anume, dar sa speram ca maine misterul va fi elucidat. Speram...

Just because I don't want to go on like this,
XOXO

Copii subnutriti din Sudan

V-ati gandit vreodata la copiii care traiesc in Sudan, cei care nu au apa si mancare? Ei, care nu au piele, au doar oase si care nu au vazut o ciocolata in viata lor? Cu ce ii ajuta Angelina si Brad ca mai trec din 2 in doi ani? Le ofera un adapost? Civilizatie? Conditii? Ei bine, in lumea reala nu...

Problema este ca nu numai copiii subnutriti au probleme. Cateodata, ei devin parinti de la varste foarte fragede, lucru care posibil chiar ii omoara. Apoi, cei care se nasc, prematur in majoritatea cazurilor, au malformatii cauzate de subnutritie.

Acum doua saptamani parca, am facut public planul meu. Sa ma inscriu in UNICEF si undeva ceva cu armament si sa merg sa ii ciuruiesc pe toti aia. O singura problema. Mai sunt mutantii din-astia si in Chad, si in Libia, si peste tot.

Asa ca decat sa ii ciuruim, mai bine donez 9.75 din cei 10 copii ai mei si gata treaba. Adica...eu nu sunt Brad sau Angelina, dar sunt mai intelingeeeent [nu comentati]....

Asa ca reflectati asupra copiilor subnutriti sau care au malformatii cauzate de subnutritie din Sudan, Chad si Libia...

Sad XOX, without my usual O.
Yeah, kidding, XOXO!

marți, 20 aprilie 2010

P.S. I'm sorry...

Trebuie sa imi cer oficial scuze in fata Ancai... Da, imi pare rau ca ai avut ocazia sa te delectezi cu asa fotografii, dar...
Imi mai cer scuze si in fata Alinei...stie ea de ce si nu detaliez.
Dina probabil se framanta cu gandul la cele 7 variante, dar presupun ca o va alege-o pe cea de-a 8-a. Nimic sa nu se schimbe si toata lumea sa fie ok. [nu va ganditi la prostii...]



Dar sa ne retragem din coltul tristetii si al regretelor si sa vizualizam cateva fotografii, care ar trebui sa modifice niste setari in blogul meu :D.

Asadar, delectati-va astfel:    
Campie cu margarete (joking
Expeditia (aici aveti mai multe foto, accesati-le pe toate, plz)


Enjoy...
XOXO, and one more X

Vulcanul Islandez a erupt si continua...


Superb, nu?
XOXO

luni, 19 aprilie 2010

sexsexsex

Suntem inconjurati de sex, ca vrem sau nu sa recunoastem. De ce mai exista filme interzise celor sub 15/18 ani, daca pana si in cele interzise celor sub 12 sau cu acordul parintilor apar scene sau referiri la sex?

Dimineata, la pranz si seara, emisiuni tv cu sex, video-uri despre sex, documentare cu pornstar-uri, "The Secret Life of the American Teenager" - sex, "Blue Mountain State" - sex, "Jersey Shore" - sex (si astea numai pe Mtv), pana si reclamele sunt cu sex. Ca sa nu mai spun ca pe langa sex, mai e si violenta. Desenele animate, care ar trebui sa fie pentru copii, inocente si dragute, au numai monstri carora le curg balele sau oameni care se bat pana se omoara. Si de ce? Pentru ca asa se vrea a fi lumea noastra?

Si asa revin la predica mea dintotdeauna. Generatia noastra este generatia celor care vor face sex permanent, de la 15 ani, fara prezervativ sau altceva, iar generatia cu 4 ani mai mica decat noi este generatia violurilor masive. Ma intreb daca se va ajunge si la cazul in care cele care sunt violate se bucura de situatie, ba chiar profita, pentru un orgasm din partea altcuiva.

Apoi...virginitatea. Inainte, daca o fata necastorita nu mai era virgina era renegata de familie si de societate, era considerata patata. In zilele noastre... nu se mai aplica aceasta metoda - este de preferat ca nimeni sa nu mai fie virgin. Pana la urma... de ce nu se organizeaza sex-party-uri in care sa facem gang-bang-uri? Poate threesome (ménage à trois)? Halal generatie noua, care va salva lumea de griji si temeri...

Si pana la urma...de ce ne plangem? Nu este asta lucrul pe care ni-l dorim? L-am primit pe tava si ne plangem ca nu trebuia sa se intample asa, in loc sa ne bucuram si sa organizam gang-bang-uri. Asadar, sa-i dam dracu' pe aia mici si sa-i lasam si pe ei la show-uri picante, de la 12 noaptea. Am dreptate?

P.S. Azi am chiulit de la scoala ca mi-a fost rau. Sa speram ca maine pot sa imi onorez dragii profesori cu prezenta mea remarcabila, mai ales ca avem teza.
P.S.2 Imi pare rau Anx ca iti ranesc ochii virgini si promit ca ma voi revansa...
P.S.3 Vestile bomba ale Alexandrei [diagonale trasate, pasiuni stinse sau certuri aprinse] nu sunt chiar atat de bomba. Mai degraba fas-uri...

Din locul in care totul este posibil si nimic nu e interzis,
XOXO

Remember... December?

Da...au trecut aproape 5 luni. Dar mi-am amintit de voi. Voi va mai amintiti de crizele mele de atunci? Aveti mostre aici:

1st listened - daca vreti sa vedeti tot video-ul - merita. Daca nu, melodia in sine incepe de la 1:49

2nd listened - asta a fost dupa Starstrukk.

Listen & XOXO

duminică, 18 aprilie 2010

Keeps gettin' better?

Cat e de bine sa stai acasa toata ziua, fara sa iti misti fundul la Romana sau in Mall, fara sa mergi la scoala. Si ce e cel mai incredibil, nu e plictisitor.

Am stat in casa, am baut tone de ceai, am citit, m-am uitat la tv si...am verificat termometrul din 10 in 10 minute. Da, azi de dimineata cand m-am trezit aveam ceva in jur de 39.9 si, probabil de la stresul post-traumatic, ma certam cu termometrul, spunandu-i ca greseste. Ai mei sunt plecati la gratar, la padure, si eu nu i-am onorat cu prezenta mea. M-am gandit sa fac si niste compuneri, gandindu-ma la teza de marti, dar literele cerintelor alergau pe foaia de hartie. Acum ma simt nitel mai bine, mai lucid, din moment ce sunt in stare sa scriu pe blog.

Pe la 12 ma delectam cu un top... ciudat. Top 50 Most Fabulous Female Hits. Avand in vedere ca LL a fost pe 2 si Britney Spritz pe 1 la best track of the decade, am crezut ca asa se va intampla si aici. Dap. M-am inselat. Cine altcineva sa fie pe locul 1 decat Poker Face?

Mi-am luat casti noi, uriase, cu pernite moi-moi care nu-mi distrug urechile. [Alina, cana de la tine e fantastica... incape atat de mult ceai in ea...] Ati vazut ce dezastru a produs vulcanul din Islanda? Nori de praf la 6000m si ploi acide. Aeroporturi inchise, valva in toata lumea, ce facem?!? S-a prabusit avionul cu presedintele Poloniei, Polonia e in doliu, vine 2012!!! Apocalipsa, la cate se intampla acum... cutremure in lume [mai nou, in China].

Am vazut pe cineva cu suvite mov, dar e posibil sa fi fost doar o iluzie. "You gimme fever!" imi canta in cap, sunt ud de transpiratie de la febra si ma plictisesc. De fapt, vorbesc cu Alina la mobil. Dar de ce ascult eu LoveGame? Si de ce ma uit pe iutub la niste filmulete cu niste...vlogs? Nu am raspuns la aceste intrebari....

Sa speram ca o sa am putin timp sa scriu si maine, dar...who knows?

Din tara bolilor contagioase,
XOXO