sâmbătă, 6 august 2011

Who are you when I'm not looking?

vineri, 5 august 2011

We could ride on a star


The best song. The best actresses. Amazing book. The 'bestest' movie.

marți, 2 august 2011

Injunghiere

Nimeni nu are cunostinte despre viitor sau despre ce ar putea sa se intample. Pana cand cineva te injunghie miseleste pe la spate, te lasa in mijlocul pustietatii, intr-o balta de sange, singur, ca sa iti dai seama ca viitorul nu conteaza. Cel mai important lucru este prezentul - nu "cum ar fi fost daca" sau "poate ca se va intampla asa ceva". Pentru ca atunci cand descoperim viitorul, devine trecut, iar noi simtim cum ne-am irosit sclipirea.

Palim, pentru ca sunt praf de stele. Si tu, tu sufli in el.

One night and one more time

In this crystal ball it's always cloudy except for when you look into the past  --  one night stand!

Never let you go

There's nothing I could say to you, nothing I could ever do  to make you see what you mean to me. I know I let you down, but this time I'll never let you go.

I will be all that you want and get myself together, 'cause you keep me from falling apart...

Eventually, we'll make everything ok...
Dance dance, we're falling apart...

luni, 1 august 2011

Lucruri benigne

Ceasca de ceai se cutremura in fata mea. Un creion sta pe carnetelul innegrit de cuvinte false, uitate in coltul unei buze. Granule de sare sunt varsate la picioarele mele. Iar eu, dupa ce-am indurat durerea cutremuratoare a unui fulger, m-am intors pentru a-mi bantui viitorul. Cand credeam ca totul este diferit, ca nu exista niciun model de urmat, ca totul este unic, ca suntem perfecti, dar fara o copie ce-ar putea simula sentimentele sau gesturile... personale.

Si totusi, ma uit in oglinda... si vad cum ma scurg. Imi scurg aparitia, trasaturile imi fug de sub ochi si devin un monstru. Unul care ar putea sa iubeasca, sa urasca sau sa nu tina cont de nimic, de reguli, de durere sau de pasiune. Nu ar tine cont de tine, de ceea ce ai fost, ce esti si ce vei fi. Pentru ca acel monstru s-a scimbat. Si pentru ca, la fel cum i s-a intamplat si ei, mintile lor au fost invadate de ganduri straine, murdare, patate de aura trecutului. Pentru ca mintile lor, mintile noastre, sunt la fel. Ambele umplute cu lucruri... benigne. Si totusi, se vor raspandi si vor acapara gandirea noastra fragila, puerila. Si ce se va intampla dupa? Ce se va alege de fiinta noastra argintie, tremuranda, contopita pentru a reda o silueta unica - un glob stralucitor, pur, androgin?

Pentru ca voi fi tot ce vei vrea sa devin. Si pentru ca voi face totul cum trebuie sa fie... nu te voi lasa sa traiesti in suferinta sau in durere - chinurile sunt ale mele, si numai eu pot sa le suport.

Tu, tu esti cea care ma fereste de prabusire, de acel colaps care ar putea insemna sfartsitu-mi. Nu exista nimic ce as putea face ca sa demonstrez ce insemni pentru mine. Nicio lacrima varsata sau o picatura de sange uscata. Dar esentialul este invizibil pentru ochi, nu si pentru inima...

Tricky

I wouldn't even try to love, but I think you could save my life.

duminică, 31 iulie 2011

Fashion

Because she squeezes her feet into her shoes until they bleed. But, at least she walks around like she doesn't care... She wear a sexy pair of glasses when it's pouring rain and her short skirt's up in the air.

After all, she's looking hot. And for her, that's all that matters.
We only said goodbye with words, Amy...

Sauve-moi.

Ton devoir est de sauver ton rêve. Mais, premièrement, tu dois savoir quel est-il.

Open your eyes.

Surprisingly, love is what you want.

Caught in stardust

I have to stop dreaming about the future otherwise it won't happen anymore... But how could I deny the most overwhelming wish I have?