sâmbătă, 14 august 2010

The beginning of the end. Isn't it awesome?

A.K.A. GRAB YOUR TEDDY-BEAR AND RUN!

Nu ca nu as astepta tabara, dar mi-e nu-stiu-cum sa las Bucurestiul dupa ce abia am venit. De cand am venit, tot ce am facut a constat in instalat programe ale caror key-uri nu mergeau sau daca mergeau, nu mergeau bine programele respective. Si nu pot spune áh, lasa-le dracu', cui ii trebuie asa ceva?', fiindca eu chiar am nevoie de Word. Nu de nu-stiu-ce de rahat free cu o denumire de tot rahatul. OpenOffice, daca nu ma insel. Pur si simplu nu e acelasi lucru. Oricat ar vrea el sa semene cu Word-ul, nu poate. Nu are toate butonasele alea minunate care ajuta atat de mult si toate chestiutele care dau un aspect modern paginilor scrise. Si, ce sa fac eu... 2007 nu era de ajuns pentru mine si am zis sa incerc trial-ul de la 2010, poate e o inovatie si o sa caut serial-uri pana o sa imi nenorocesc degetele. Daaar, am fost foarte neplacut surprins cand am vazut ca Microsoft Word 2010 nu arata cum arata 2007-le. Nu are banda albastra, fundalul bleu... E alb. Alb. Simplu. Si cum eu nu suport chestiile simple, l-am dezinstalat, am cautat frumusel un torrent cu Office 2007, cu tot cu serial (fiindca pana atunci incercam sa gasesc un serial care sa mearga la varianta oficiala, deja instalata pe laptop [trial] si, normal, nu gasisem) si pac! pac! Done.

Asadar, nu stiu cati o sa citeasca paragraful de mai sus, dar va recomand cu caldura 2007 Enterprise. In special OneNote, care e un programel absolut genial (se afla in suita). Pe mine 2010-le nu m-a fermecat cu nimic, asa ca astept 2012-le... Cine stie? Poate are animatii cu apocalipsa:>

Si vine. Vine. Vine. Si faaaaas. S-a spart balonasul?

Apropos de apocalipsa, 2012 si restul de rahaturi pe care le inghite lumea fara a le mesteca. Pentru cei care au vazut filmul 2012, nu o sa vina apele peste noi si nici nu o sa construiasca nimeni o nava super-ultra-cool si cu sclipici (ca oare cine putea sa o construiasca?) si nu suflata, ci din aur alb. Si chiar daca o sa se intample asa ceva, mai bine va resemnati de pe acum... nu o sa va ia nimeni si pe voi. Suntem muritori cu totii si, din cate stiu eu, nimeni care imi citeste blogul sau care ma cunoaste nu este un magnat rus sau un presedinte american (adica presedintele). In schimb, eu sustin filmul Knowing (dupa traducerea foarte exacta, 'Numere Fatale'). Desigur, nu cred chestia cu capsula, fetita nebuna, extraterestii si alte planete. Cred in sfarsit. Adica, doh, deja au inceput exploziile solare (cu dovada aici), de ce nu s-ar produce una mare mare in 2012 (fiindca acest an este anul fatal, invaluit cu o aura de [toata lumea in cor] 'uuuuh') care sa eradicheze Pamantul in mai putin de 5 minute? Dar vom trai (sper...) si vom vedea. Sau vom simti cum ne topim. Hot(a de bucatarie), asa-i?

"În cadrul vizitei sale în România, preşedintele israelian, Shimon Peres l-a lăudat pe omologul său român, spunând că este un conducător responsabil, drept şi ferm." Si acum, comentariile mele. Sunt total de acord. Si eu, un muritor bucurestean consider ca sunteti nu numai un conducator demn de respect, ci sunteti si inteligent, responsabil si conduceti tarisoara aceasta atat de bine, incat ceilalti ministrii (sau Boc) nici nu ar trebui sa mai apara in Guvern. De ce sa nu fiti dumneavoastra TOT? Romanii doresc sa le mai scadeti din salarii, tanjesc dupa o noua concediere, vor din toata inima sa le luati pensiile batranilor si vor si mai mult sa lasati cadrele didactice pe strazi, fara un sfant in buzunar. Tuturor ne place sa nu avem dupa ce bea apa si cu ce sa ne hranim. Tuturor le place revenirea la dictatura. Cand aveti de gand sa schimbati constitutia? Poporul asteapta sa va declarati PRESEDINTE al Romaniei pentru inca 60 de mandate. Responsabilitatea dumneavoastra abundenta cu care luati atatia bani ai statului, ai poporului sa va satisfacti propriile pofte este nemarginita. Hotararile dumneavoastra dificile, dar atat de drepte (cum ar fi cresterea TVA-ului la 24% sau scaderea pensiilor cu 15% sau scaderea salariilor profesorilor cu 25% sau concedierea a 50% din demnitari sau alocarea a numai 3.1% din PIB pentru sanatate [in timp ce in tarile civilizate este alocat un procent de pana la 13%] si multe multe altele) sunt perfect pentru a salva Romania de la un colaps economic, educational, tehnologic, sanitar, turistic (care era deja acoperit de doamna Elena Udrea). Asadar, cred ca vorbesc in numele tuturor cand zic: Multumim, domnule Basescu pentru conducerea impecabila a tarii catre lumea a... treia.

Intr-o nota mai fericita, trebuie sa afirm ca am castigat la jocul de bowling cu o minge... VERDE, exact! Si fiindca o saptamana nu o sa ne vedem, caldura placuta, Minionilor!

P.S. Exista si un site, numit http://year2012endoftheworld.com/. Isn't it amazing? Awesome? Gorgeous? Laaame?=)))

marți, 10 august 2010

Review Session (V)

Fiindca acuma, mai toate vid-urile de pe youtube sunt protejate de lege si nu pot fi copiate, voi da numai linkuri, sperand, insa, ca si asa vor fi vizionate macar de jumatate de cititori. Mentionez inca o data faptul ca daca eu postez un video, asta nu inseamna neaparat ca imi place, recunosc doar ca va fi un hit sau (dupa cum a zis o mare clasica in viata) ca sunt catchy. Si de aceasta data, incep cu un future-hit care va lovi nu America, ci Korea. Dar, va las pe voi sa decideti.

!VIDEO!

Dupa summer-hit-ul California Gurls, Katy Perry si-a lansat si cel de-al doilea single, extras de pe albumul cu acelasi nume, adica Teenage Dream. Aici este video-ul, unul energic, dar pasional.

!VIDEO!
Un nou video, in care Rihanna are un par destul de dragut. De ce va fi cu siguranta un hit? Pentru ca a ajuns in UK Singles Top 40 pe locul 8, fara sa aibe un video. Asadar, cu acest video, va ajunge 100% pe 1. Si asta chiar foarte curand. (E pe VEVO. Mie imi merge. Voua...)

!VIDEO!

Un nou videoclip plin de sclipici si culoare. Cine altcineva putea sa fie daca nu... Ke$ha? De data aceasta este aici cu cea mai asteptata melodie de fani.

!VIDEO!

Si da, nu pot sa mint, debutul lui Joe Brooks va ajunge sus. Si in plus, are pantaloni verzi. Si eu nu. Si e... :((. Vreau si eeu! Si e mult mai bun decat unicul si inegalabilul Justin Piper.

!VIDEO!
Melodia care a revolutionat TapTap-ul, Hello Fascination, o puteti asculta si vedea aici. Stiu ca a aparut acum un an, dar ma simt eu mult mai bine daca apare si aici.:)) Ingioi!

!VIDEO!


Christina a venit cu un nou video de pe albumul ei "Bionic". Este o balada geniala, dar stiu ca multora nu le va placea. No problem. Stiu pentru cine e asta. Si stiu si ca nu va vedea foarte curand, fiindca nu are net:)). Totusi, asteptam cu totii si video-ul de la Woohoo, care va salva albumul!

!VIDEO!
Sa vedem daca am epuizat toate noutatile care merita sa fie ascultate... Dap, se pare ca da. Si Bianca, acum sunt 7, special pentru tine:)).




Idiocracy (sau cat de mult urasc copiii mici)

M-am saturat pana peste cap de... ghemurile de puf... da, roz. Sunt peste, dar absolut peste tot. Si acuma sunt si de trei tipuri. Fetitele mici, cu printese peste tot. Se uita la desene cu printese, sa culca cu povesti cu printese, viseaza printese, le povestesc altora despre printese, mai au putin si ajung sa manance printese. Tipul 2, pitipoancele cu banii iesindu-le din bikiniurile... roz, cu mici detalii albe sau rosii, sau paiete super-ultra-mega "trendi-flendi" si sclipitoare. Acestea se plimba elegant prin locurile aglomerate, frecandu-se de oamenii care stau linistiti, la 100 de metri de ele. Ele sunt cele care, cu o eleganta deosebita, scuipa puternic cojile de seminte proaspat sparte in guritele lor aurite. Ca, na... daca le cade vreun dintisor, trebuie sa-l inlocuiasca numai cu unul facut din aur. Nu suflat cu aur, facut in intregime din aur, ca au de unde... Si al treilea tip, cunoscut si sub denumirea de "cocalarum infectum". Aceste specimene trebuie sa poarte tricouri mulate si roz, pantaloni albi si adidasi cu firma scrisa cu un font destul de mare. Si acest cocalarum infectum se imparte in doua categorii. Cei care se epileaza in toaaate locurile in care le creste par, ca na... sa nu fie mai prejos decat consoartele lor sau cei care ori sunt parosi peste masura din nastere, ori isi fac implanturi de par pe piept si picioare, ca na... sa fie impozanti. Asadar, aceste persoane, din pacate, acapareaza lumea, dar in special Romania. Trei cocalari si o persoana normala. Cam asa se esaloneaza populatia romana.

M-am saturat sa vad coji de seminte pe jos, in fata bancilor din parcuri sau pe strada. Inteleg ca este prea greu sa stea langa un cos atunci cand 'flegmeaza' cojile, dar isi pot lua o punga (fiindca stiu ca direct in mana... le este prea scarba de asta) in care sa stranga cojile si apoi, cu un efort herculean, sa le arunce la cosul de gunoi. Nuu... ei platesc impozite, platesc atatia bani statului, de ce sa nu vina frumusel cei de la ROSAL si sa stranga dupa ei? Ca ei sunt prea... superiori noua... oamenilor de rand, muritorilor... Si fiindca au atatia bani, dar vor sa faca si mai multi, ca acuma snt la moda baile in bani, construiesc masini care sa pacaleasca muritorii. Spre exemplu, "Love Machine" iti zice cat noroc vei avea in dragoste, doar daca bagi mana intr-un lacas micut. Iese o hartie scrisa probabil in alta limba, dar... iti descoperi destinul. Instructiunile sunt foarte clare. 1. Baga banii!!! Nu se putea formula altfel nicicum. 1. Introduceti banii. (da, cu punct, nu cu trei semne de exclamare care denota lacomie) Dar era prea necaracteristic...

Vorbind de pufuletii roz, adica puisorii micuti. In orice dezbatere, se incepe prin a se defini termenii necunoscuti sau care au mai multe sensuri. Asadar, in acest caz, 'copiii mici' = copiii care au varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani. Acum, sa si explic. Dupa varsta de 4 anisori, unora creierul incepe sa li se mareasca. dar fiindca cutia craniana este prea mica, acesta exercita o presiune foarte mare. Insuportabila pentru unii. Astfel, ei incep sa aiba un comportament nerespectuos, sa nu mai gandeasca inainte de a face ceva (nu ca pana la acea varsta ar fi facut-o), dar in primul rand, incep sa urle. MAMAAAA!!! ALA MI-A LUAT JUCARIAAA! sau TAAAATAAAAA!!!!! AM O PIETRICICA IN PAPUUUUUUC!!! VINOO SA MI-O SCOOOTI!!! Interesant este ca sursa acestor tipete, urlete animalice, este de obicei la maxim un metru de urechile unor oameni nevinovati. Alta situatie. Stai frumos, la o coada catre un tobogan, sau catre orice. Acesti 'puisori scumpi si nevinovati' se baga cu nesimtire si nerusinare in fata ta, fara sa le pese ca tocmai te-au depasit. Si daca ai tupeu, ca na... sunt scumpi, mici, nevinovati... sa le spui ca 'de ce ai luat-o in fata?' se dau frumusel inapoi. Nu pentru mult timp... Cand coada incepe din nou sa se miste, se baga din nou in fata, fara ca tu sa observi sau se baga pe o latura a cozii, fiind primii la coada. Sau cand esti pe scari, ca sa urci spre tobogan, iti sta o fetita micuta si frumusica si scumpa si pura in spatele tau. Pana te impinge cu capul in fund. Da, mie imi venea sa-i zic 'Stop pushing your head in my butt cheeks, for the fuck's sake!'. Dar inocenta lor este prea... cuceritoare. Alta situatie. Inoti frumusel in piscina sau stai intr-un colt, linistit. Trece un exemplar de copilar dragut, inocent pe langa tine. Dar... pac! iti trag un picior in burta sau pac! te stropesc de nu mai vrei sa intri in piscina aia niciodata. Dar... sunt mici si... li se accepta orice. Alta situatie. Mergi frumos pe strada cu rolele (da, ce-i drept, prin Felix nu prea ai pe unde sa mergi, trebuie sa te strecori... greu, greu...) si te vede un pusti si incepe sa urle spre tine: AM SI EEU DIN-ALEAAAA!!! Da, ok, nu aveam nevoie de aceasta informatie. Te vede altul si: VREAAU SI EEEU!! Ce vrei, papusel? Sa mi le scot din picioare si sa ti le dau tie, netinand cont de faptul ca tu porti probabil un 31-32 si eu 43?

Lasand laoparte aceste evenimente neplacute care au marcat o saptamana in afara Bucurestiului, trebuie sa zic si ca au fost momente dragute. Spre exemplu, cand ma uitam la ceas. Paradoxal, ora afisata nu era una tocmai... pamanteana. 25:65. Mda... adica... cum, nu stiai? Nu stiai ca ziua are acum 25 de ore si o ora are 70 de minute? Rusine! Si in plus... ora 25 era cam in fiecare ora. Dar trecem peste.

I don't care what you think as long as it's about me
The best of us can find happiness in misery!





Lotusii cu o tenta de trandafiriu sunt superbi si chiar combinatia acestora cu sutele de broaste testoaste este ideala pentru un parc dintr-o statiune bihoreanca. Pacat ca unii nu le inteleg frumusetea si puritatea. GreenPeace FTW, inca o data. Asadar cu aceste imagini, va las sa ma huiduiti.