sâmbătă, 1 mai 2010

History of the Future

Deja e prea cald. La 23 grade, diferenta e muuult prea mare. Toata lumea iese in parc, joy&happiness, dar caldura? Este prea cald pentru o zi de Mai! Mult prea mult ca sa putem suporta.

Si totusi, ne-am inchis picioarele in niste bocanci cu roti, i-am strans bine in jurul gleznei si am pornit in parcul insorit si incins. Desigur, racoarea nu a putut sa ne fie garantata doar de o inghetata... Asa ca alearga pe stradutele cu piatra cubica si spera sa te racoresti. Nicio sansa. Ba mai mult, transipri si mai rau. Caldura dogoratoare te doboara. Si inca nu e vara.

Stiu ca trebuia sa invat pentru faimoasa evaluare, dar nu am avut starea necesara. Totusi, m-am apucat de FlashForward, o carte bestiala, care te tine pe jar. Totusi, ar fi nasol sa se intample asta in realitate. Toata lumea are viziuni despre ceea ce se va intampla peste 21 de ani mai tarziu, doar pentru 2 minute, timp in care toate masinariile se opresc din functionare. Mortii nu inceteaza sa apara. Oficial mobilul meu este fucked up, avand in vedere ca memoria interna nu mai exista. S-a evaporat. Si asta nu e tot. Toate video-urile, muzica si imaginile din el s-au dus pe apa sambetei. Am ramas cu nimic. Sa speram ca aia de la service au ce sa-i faca fiindca eu nu vreau mobil de 20 de milioane ca Irina.

Corcodusele sunt din ce in ce mai mari si, desi prematur, am mancat cateva. Bine, mai multe. "Gemenele" isi primesc numele si apoi... care este cea mai buna castiga. Ii dau dreptate Alinei pentru ceea ce a spus ("barfele legate de "X" nu se epuizeaza niciodata; ereu mai gasesti ceva nediscutat") si am avut si parteneri pentru acestea. Am vorbit de filme horror, ore de logica (la care Irina cu un efort extrem de mare va lua 4) si Lipscani. Dar mai e pana maine. Alina, sper ca nu ai uitat de StSt, dar sincer, SK arata... dezolabil.

Avand in vedere ca pana maine mai sunt foaaaarte multe ore si foaaaarte multe se pot intampla (esigur, nimic nu implica repararea mobilului meu), ce pot sa zic? Macar de-am visa si noi ce se intampla peste 21 de ani...

Cherry Plums and Sunshine,
XOXO

vineri, 30 aprilie 2010

I'm not myself tonight!


They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we never play
All the broken dreams take everything
Just take it away, but they can never have yesterday
They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we will go
All the broken dreams take everything
Just take it away, but they can never have yesterday


Cine ghiceste de la cine sunt... 100 puncte. Da, m-am asezat la "masa mea de scris" si m-am apucat sa scriu din listuta de melodii pentru banchet. Desigur, orice adaugire este posibila, atata timp cat ma anuntati. A aparut si video-ul Christinei Aguilera, prin care isi reincepe cariera lasata intr-un punct mort acum 4 ani. Ce sa-i faci...copilul nu putea sa stea cu bona...

Deja ma plictisesc cautand ceva de facut. Deja mi-e scarba sa stau jos sa citesc, gandindu-ma ca imi amorteste o mana sau spatele. Massage-circle-ul de azi de la scoala a fost genial (cine mai face asta la liceu?), caracterul meu persuasiv se intareste pe zi ce trece (Diana, welcome to the C. club) si totul pare sa fie mai mult sau mai putin normal (asta poate si ca juma' de clasa a lipsit azi).

Diana se duce la geocaching. Irina e suparata ca nu are cine sa mearga cu ea la cafea. Alina ia in considerare si varianta respina numita "Daniel" (si nu Baldovin)(felicitari, te sustin si daca vrei si daca nu, dar stii ca inclin spre da). Alexandra ba se plange, ba sare din stanga in dreapta si din fata in spate ca nu mai poate de fericire. Restul, nimic important...


Cause I’m doing things that I normally won’t do
The old me’s gone I feel brand new
And if you don’t like it fuck you
XOXO

Degradabil

Daca naivitatea s-ar plati, cele 6 milioane si jumatate ar deveni miliarde in secunde. Daca si prostia s-ar platin, nu ar fi singurul (singura) om de "afaceri". Daca si falsitatea s-ar vedea pe fata, unii ar fi de mult murdari. Dar fiindca nimic din astea nu se intampla: [(c) Arina] suki it up and shut up!

Totusi, calitatea se vede. Si cand aceasta calitatea este degradanta, asa se intampla si cu imaginea. Se degradeaza exact ca portretul lui Dorian Grey. Ma mir ca nu ai unul. De fapt, nu stiu daca ai unul avand in vedere cate minciuni si fasitati ti-au iesit din gura. Totusi, avand in vedere si faptul ca este 9.40 si va trebui sa plec la scoala, incerc sa concentrez gandurile mele de moment in propozitii cat mai scurte.

Asadar, nu vreau ca acesta sa fie un motiv de cearta (si aici aduc aminte si de recordul de 6 zile fara cearta intre mine si Alina). Vreau sa iti deschid ochii, lucru destul de imposibil pentru tine. Vreau sa iti iau valul ala gros de pe ochi, care iti acopera in proportie de 95% judecata. Si sa stii ca nu sunt singurul care are aceasta parere. Asadar...schimbare sau pierire in secret? Presupun ca nu poti sa te schimbi fiindca asa esti tu. Scuze, dar asa suntem noi, nu tu. Asa ca eu nu ma mai implic si din nou (c) Arina, crezi ca ma mai intereseaza?

Din cartierul dramelor insorite si pline de floricele,
XOXO

joi, 29 aprilie 2010

Prin influenta...

Se pare ca din ce in ce mai des, unii (mai degraba unele) raman "insarcinate" prin influenta. Ba ca este de la gadilari tremuroase pe sira spinarii, ba de la imbratisari de la ursitul tau, abele pot fi metode excelente pentru a ramane insarcinata. Desigur, exista si alte posibilitati, nu numai asta. Spre exemplu, poti sa fii omorat prin influenta, ranit destul de grav, tot prin influenta, enervat, desigur - influenta (desi asta se poate si prin simpla prezenta).

Consiliu la prima ora, la a patra lipseste profa, asa ca... de ce sa mai stam? Nu prea mi-ar pasa daca v-ar da vreun 10 aia de chimie sau ala de fizica... Mersul pe strazi in timpul scolii este mult mai... amuzant. Daca ne uitam putin in urma, macar anul trecut... Toti stateam cuminti la ore, parca ne era frica sa chiulim. Acuma plecam la orice oportunitate ivita (ma rog...nu chiar toti), doar ca sa ne relaxam pe-acasa. Si poate ca si profii sunt mai indulgenti, totusi tre' sa dam examenele alea nenorocite. Pana la urma, daca e sa suporte cineva consecintele, noi suntem aia.

In alta ordine de idei, marti avem evaluarea. Sa speram ca nu o sa ne trezim cu o balada sau un pastel, desi ar trebui sa ne asteptam la orice de la mult-indragitul Minister, in frunte cu idiotul care vrea sa faca 9 clase la scoala si 3 la liceu. Totusi, atata timp cat Udrea se lafaie in bani pe langa Base, totul este bine si frumos, nu? Ce conteaza cati bani pierde statul ca sa le satisfaca lor mofturile sau ce conteaza ca au proiecte prin care vor practic sa ne distruga. In curand vom deveni cobaii Europei, daca nu deja suntem.

Mai mult, de cateva zile am descoperit ca tastatura s-a stricat sau ceva din pc, avand in vedere ca mi-e foarte greu sa scriu, sa editez ceea ce am scris, sa asez in pagina, etc.

De langa scoala fara elevi,
XOXO

miercuri, 28 aprilie 2010

Perfect

O discutie cu Anx m-a iluminat despre ceea ce ar trebui sa fiu in viata, ceea ce imi doresc cu disperare: sa fiu ginecolog. De ce? Pai am discutat si asta: ca sa bag mana in locuri si sa pipai lucruri moi si umede. Tot din discutia cu Anx am aflat ca o rama poate intra in ea, pentru a o face mai umeda. Nu, Anx?

Ce am mai facut azi la scoala? Ne-am plictisit. Tipic. Au fost discutii insangerate aplanate pe moment de partea feminina numaita "te iubesc". Au fost picturi hairale cu verde, albastru si rosu. Au fost certuri pe locurile din banci. Au fost copii care se purtau ca niste copii - prosteste. Au fost absentari de la datoria nationala de a fi prezent la ore. Au fost definitii civice pentru patriotism - respectul permanent si dragostea neconditionata fata de tara...

Desi numai Anx stie despre ce este vorba, noua mea pasiune:

Hoy voy a seducirte
sin darme cuenta sin darme cuenta.
Te robare un suspiro
aunque sea el motivo de mi delirio.
No se que va a pasar cuándo será
cuánto tiempo tendre que esperar
para que me enciendas la chispa que me hace explotar.


Restul, daca dati pe google traducere...e posibil sa aveti (din nou) opinii gresite, asa ca intrebati sursa. Apropo, de atunci de la tine ma obsedeaza, ma urmareste.

Hmm... cam atat pe ziua de azi, cu toate ca mai aveam ceva de zis. Memoria ma lasa (de la Alzheimer) si incep sa tremur din ce in ce mai rau, mai ales cu mainile (de la Parkinson, nu Alexa?)

Din afara sferei de iubire oarba, bandajata si sangeranda,
XOXO

marți, 27 aprilie 2010

Bittersweet

Asta este skydiving. Da, este bestial.
Imi simtiti prezenta inca? Nu am murit, nu, dar nu am mai scris pe blog de mult...muuuult. Scoala devine din ce in ce mai... scoala. Da...pe cine pacalesc? Nu mai facem scoala de o saptamana: romana - recapitulare fara teme, mate - recapitulare fara teme, franceza...recapitulare, dar cea mai buna. De ce? Fiindca trebuie sa facem o poveste "deturnata". Adica sa pornim de la povesti cunoscute clasice si sa le transformam cum vrem noi, sa ne impunem imaginatia. Da...eu am Aladdin. Freci lampa si iese... djinul...

Probabil ca sunt extrem de entuziasmat de acest proiect deoarece nu am mai sris de foarte mult timp. Totusi, in aceasta postare, am dat copy-paste la un mic-mic-mic fragment din Antichrist, desi a fost interpretat gresit de altii (enumeram printre ei Alexandra, Dina...si cine se mai simte). Imi pare rau...nu este ceea ce credeti voi, este doar o bucatica din cel mai asteptat fic. Apropo, asta se intampla dupa ce M si A se despart, fiind separati pentru a nu se rani... Arianna...asteapta ca mai ai pana ajungi la scenele "neortodoxe".

Dirigentia a devenit un fel de stat peste program pentru putina plictiseala. Totusi, de aceasta data, am facut ceva destul de dragut, desi unii nu am inteles intru-totul "cerinta". Trebuia sa scrii ce ai putea sa faci pentru ca ziua de maine sa fie mai buna, nu ce iti doresti sa faci ca sa te faci pe tine mai fericit. Iau ca exemplu raspunsul 'Ariannei': "sa am mai multa incredere in fortele proprii". Da, corect. Uite, eu am scris: "sa fiu mai optimist", "sa donez alimente copiilor subnutriti din Sudan si Chad" [da, nu as face-o niciodata].

Diana...ca de obicei, nebuna si strigatoare. "Doamne, fatoooo cum poti sa te imbraci cu pantalonii aia patati" sau "Pitipoanceeee in spateeee!!!" sau "Uite altu' si mai coca". Incredibila fetita asta si avea dreptate Arina cand spunea ca o sa o pocneasca. Meriti Diana!

Visurile (aici: a se lua ca dorinte arzatoare) unora inca nu s-au dus la sfarsit din cauza unor bariere...mai mult sau mai putin evidente. Totusi, nu poti nega nimic din astea, nu-i asa? Devine din ce in ce mai.. bittersweet. Pentru toti, nu numai pentru voi doi. Imi pare rau...:)) Si stii ca deja nu mai poti sa ripostezi cu un nou post...:))

I know I shouldn't call
But something makes me crave the heat
Your love is bittersweet (so here I am)
The fire in your touch
I always find so hard to beat
Your love is bittersweet (so here I am)


Se potriveste situatiei voastre, nu? Nu te supara pe mine... stii foarte bine ca sunt incurabil (+optimist in devenire)

Deja am vorbit prea mult, dar nu am atins subiectul cel mai important, principalul:
NU O SA ASCULTAM IIIIIIIIIINNNNNA LA BANCHET! (desigur, cu miscarea corespunzatoare)

Din Paduricea cu Micsunele si Emotii Coplesitoare,
XOXO

luni, 26 aprilie 2010

The morning after...


She's everything I want, but all that I don't need
How can she be so hot, yet be so cold to me
How can it be so wrong, and yet it feels so right
I wish I never, but I need you tonight!

Yeah, well, I need you all the time. Desigur, vorbesc despre cafea. Ea este atat de fierbinte cand o fac, dar se raceste cand vreau sa o beau. Ea este tot ce vreau, nu?

Abia acum am vazut ce am scris aseara pe blog...in momente de ebrietate. Si da, imi cer scuze daca s-a inteles ceva gresit sau nu s-a inteles. Nici nu era nevoie... Ziua Ancai a fost bestiala, chiar daca am avut chiftelute cu susan si sos iute in suc... Tortul a fost demential si nu ma mira ca a avut si afine... Am fost desemnat playlist-arul pentru banchet, dar va dati seama ca nu o sa ramana alea, nu? Selectie la sange.

E prea devreme pentru mine ca sa nu ma doara capul, asa ca ma duc la o cescuta (ceasca adevarata) de cafea si o muratura mare. Sper ca nu am avut teme...

Huahueyhiah,
XOXO

duminică, 25 aprilie 2010

Loving my one and only...


And all I hear is ay ya ya ya ya
You're talking way too much
I can't even hear me now
All your noise is messing with my head
You're in my head
Get outta my head

You may not know it, but I am deeply in love. The only problem is that you're not my only one. And, by the way, you are not mine. Moreover, you are not the one. So, I think you understood that I love me too much to make room for you. Again. Or, maybe if I think better, our deal was great. But you are using me. And I can't use you. Am I too innocent? Don't think so. Am I too stupid? Maybe, and I am part of you grat plan of destroying everybody. Plus, you wouldn't give a chance to someone who would want you. Why is that? Maybe because you are stuck on somebody that is occupied. Or maybe because you don't know what you feel. And for whom.

I am here for you, as always, because I get no choice. Drivin' my one and only insane. Are you messing with me, just like that, to see if I give up and beg? You know it's gonna happen? I think you missed it.

I'm not drunk, guys... I'm just a little dizzy. Why am I doing this? To be trampled again and again? By the same people? Oh... I know you wanna make me suffer. I know you wanna see me begging for your one and only. I know you planned this longtime ago. And now that I found out, what's gonna happen? Tell me it's not true? Tell me I'm wrong? Tell me lies? Tell me that you really want this to happen? And I should believe you? Again? Again, Again?

Again and again
Again, again, again, again
Never stop again and again
Again, again, a-a-again, again
Never stop, oh

Have I gone mad? 'Cause I hope not.

LoveTown from LieLand,
XOXO
[photo (c) LonelyPierot via deviantART]