sâmbătă, 27 februarie 2010

De ce exista prieteni?

Avem o gama larga de prieteni...putem alege unul, doi, 50 sau 100. Depinde ce inseamna pentru noi.... O sa fac o lista despre ce insemnati pentru mine.

IRINA - fiindca ne are pe toti sub papuc (papuci). fiindca citeste niste idiotenii si numai eu stiu cum se scrie numele autoarei (durtynelly, btw). fiindca este irina. fiindca ne trage de par cand ne certam (cine a suferit, stieee). fiindca nu doarme la 12.30, isi face la mate. si fiindca vrea sa traiasca intr-o pestera. (Te acceptam asa cum esti, pisi)

ALINA - fiindca vrei baieti buni, blonzi, cu ochii albastri si daca s-ar putea din alte tari (in special, jonghyun). fiindca citeste Stephen King si ar ucide pentru o carte de-a lui. fiindca este sub papucul Irinei. fiindca i-au fost smulse vreo cateva fire de par din cap...ghiciti de cine. fiindca te poti certa cu ea cand vrei. fiindca te poti impaca cu ea, mai repede decat cu altele. fiindca ea NU este multifunctionala.

DINA - fiindca nu are timp. fiindca ucide pentru dans. fiindca incearca sa iasa de sub papucul Irinei (nu ai sanse...). fiindca stie ca...adica nu, nu stie. fiindca ea este multifunctionala. fiindca ea poate de fiecare data. fiindca este inghetata. fiindca face parte din grupa numelor care se termina in "-ina". includem in aceasta categorie: Irina, Alina. fiindca cedeaza roluri la o piesa de teatru. fiindca se descurca la drame.

DIANA - fiindca nu ii place scoala. fiindca are un iubit cu pieptul gol. fiindca o sa ma omoare cand citeste asta. fiindca merg cu ea spre casa. fiindca nu gandeste. fiindca a inventat volumul al doilea din Kamasutra. fiindca e obsedata de guma (nu conteaza de care). fiindca si ea este sub papucul Irinei (guma, ma refeream la radiera si la guma de mestecat, nu la blow-up si hubba bubba). fiindca poate sa danseze oricand. fiindca are Corby.

ANCA - fiindca nu intarzie la scoala never ever. fiindca poate sa mearga pe tocuri (mult, extrem de mult). fiindca dupa 30 de minute se gandeste: "De ce nu mi-am luat conversii?". fiindca se impiedica cand merge la tabla. fiindca este sub papuc. fiindca merge la cumparaturi cu Irina. fiindca te poate bate. fiindca ocupa mai mult de 90% din banca (se poate intinde cu caietul, scaunul, mobilele, pixurile, etc.). fiindca este unica.

ALEXANDRA - cred ca este parte pe care o asteptati cel mai mult. fiindca te ia in brate cand primeste un mesaj. fiindca nu este atenta la ora de chimie. fiindca te poate omori, cand are chef. fiindca nu este coerenta. fiindca nu stii ce vrea de la tine (crede ca suntem clarvazatori). fiindca stie tot. fiindca "totul" pe care il stie este neadevarat. fiindca poate sa tipe. fiindca te zgarie. fiindca rade prea mult. fiindca se baga prea adanc in viata oamenilor. fiindca EA nu este sub papuc!

Si am terminat...greu, greu sa scrii despre fiecare cate ceva... Ma omorati cu zile! (Hoooo, Alina ca nu a durat atat de mult) 

O aberatie despre numere!



O aberatie despre numere (fiindca pot!)! 

O sa scriu cate ceva despre fiecare numar care imi vine in minte. De ce? Fiindca Alina e vaca.


1. - este un numar gol, care reprezinta lipsuri si saracie.

3 - este numarul care reprezinta ZA TRIADA ZIVINA!

7 - se presupune a fi cel mai norocos numar. De ce? Nu se stie inca.

9, 99 - se spune (eu spun) ca astea sunt numere pline, nu mai incape mai mult de atat. Pot insemna ceva bun, dar deobicei se folosesc pentru maleficitate...uuuuh

15 - fiindca e multiplu de 5 si vreau eu sa apara pe lista. (daca nu va place aveti o gama larga de unde puteti alege...spre exemplu, 75)

100 - numarul care depaseste orice asteptari, numarul puterii benefice, al dorintei arzatoare, dar bune...

666 - ZA DEVIL

Si numarul care il asteptati ce mai muuuuuult: 

13 - numarul care are 2 fete. Pentru unii poate fi cel mai norocos numar existent, pentru altii cel mai ghionionist... :x, fiindca mie imi poarta noroc...

Daca mai aveti cereri, nu ezitati...


Programul de "incalzire"!

Luni si Joi, 10 persoane distincte vor fi alese pentru a fi imbratisate! DA, este o sansa unica!

Luni si Joi, intre orele 12.30 si 16.30, 10 persoane vor avea o sansa la un HUG... Inscrierile incep de astazi, si in fiecare saptamana voi alege o noua persoana pe tabloul de imbratisari. Inainte sa va inscrieti, luati aminte! Cateodata este dureros... Take care!

Because you asked for it!

De ce am creat acest blog? Ei bine, chestia asta a fost creata deoarece am fost obligat, oameni buni, OBLIGAT! De cine? Pai de nimeni alta decat ALINUTZA!!!! 

Acum....presupun ca va trebui sa ii intrec postarile ei, si asta voi face...Asadar, voi posta ceva din cand in cand....in special lucruri fara sens. Cine stie, cunoaste.

Inchei acest prim post prin a spune ca eu sunt ca toti ceilalti... Misogin, Insensibil, Distant si Narcisist (ultima e doar a mea).