sâmbătă, 17 iulie 2010

Tap Tap!

Inca imi tremura degetele de fiecare data cand ascult Hello Fascination sau I got Soul, I'm so Wasted. Cred ca aceasta tabara a fost o tabara bestiala, dar a fost asezonata cu oameni de calitate (exceptie facand Vuvuzela Guys si M.). Da, acum realizez ca deja imi lipsiti. Si imi mai dau seama si de faptul ca am aproape 600.000 de puncte la I got Soul. La extreme.

Poimaine plec inca o data. De aceasta data in Turcia. Ah... e atat de trist si de fericit totul in acelasi timp. Nu, nu mi-a spalat nimeni creierul. Incredibil, dar sunt acelasi eu. Narcisist (poate mai mult decat de obicei), sociabil... eu. Dar este sentimentul de dupa fiecare tabara. Acum doi ani, cand am mers singur intr-o mare de copii, si ne-am imprietenit, mai usor sau mai greu. Anul trecut, cu nebunele (Diana... cand dai prin Bucuresti, vei fi EXTREM de certata; adica 10?!?) a fost bestial, mai ales ca am cunoscut o gramada de persoane noi. Maria din Brasov, Mihai, hiperactivul... La ski, unde mi-am cunoscut din timp viitoarea colega si alti 56-isti. Acum, cand am cunoscut clujistii, pe Andrada, Ana, Saya, Cantemir, Iulia, Andreea, Georgiana... Thanks for the memories! DAR! Traim, oameni buni! Nu suntem in niciun lagar de concentrare, inchisoare si nici nu vrem sa ne sinucidem in masa. Ne-am stabilit cu totii punctele de intalnire (adica ICHB si Viteazu').

I could use another round,
So i could really, get on down
I got soul, soh-oo-soh-o wasted.
I'm in the middle of the floor,
Everybody's lookin' at me
I've got soul, soh-oo, soh-o wasted
Yeah


Nu de alta, dar eu inca bat Tap-ul.

Fiecare seara a avut ceva special. In afara de cina (unde MEREU era PUI! [In Poiana Pinului/ Se mananca numai pui.]) am avut seara pe patura, uitandu-ne la cerul nepoluat, plin de stele, am avut cele 45 de minute zilnice de discutii despre sex, serile "Aveti orgasm. Aveti orgasm. Si tu ai orgasm. Si aveti orgasm. Cu totii avem orgasm.", ciocolatile calde, biliardul (unde masa era inclinata) si multe alte amintiri.


Here's To You Glorify My Darlings, Are You Satisfied?
Here's To You Criticize My Darlings, Are You Satisfied?
You Build Me Up Just To Break Me Down
You're Being Loud Without A Sound
You Paste Me In Just To Cut Me Out
Hello Fascination.


\Fiindca deja o ador/

Astazi (adica de la ora 12 noaptea incoace) mi-am luat "la revedere" de la multi prieteni. Ioana, Cristi, Andrada, David, Iulia, Georgiana, Andreele, Sabina, de fapt, de la toti. Dar, la intoarcere, am gasit-o pe |Irina, nerabdatoare. Nu ne mai vazuseram de mult :)). Dar dupa o sedinta de mers prin parc cu rolele, trebuia sa vina ceva mai neplacut. Sau prea placut pentru a fi suportat. Cherry Lip. Cred ca o sa ajung sa cumpar o chestie din aia la toate persoanele pe care le cunosc, numai ca sa fiu inconjurat de acel miros inconfundabil. Acel miros care ma transpune intr-o stare de melancolie. Mirosul care ma face sa ma gandesc la nametii de zapada din iarna asta. Mirosul care ma face sa ma gandesc la cum a decurs ultimul an impreuna pentru noi. Mirosul care ma face sa ma gandesc la cirese amestecate cu ceva... foarte bun :lol: .

Ca sa termin intr-o nota mai vesela si ca sa fac un post kilometric... sa nu imi simta nimeni absenta, voi pune un fragment si de la un soundtrack. Care de fiecare data cand il ascult ma face sa rad. Cu lacrimi. Mai rau decat posturile Dinei.

Get crazy get wild
Let's party get loud
If you wanna have fun and do something
If you wanna have fun and do something


Am intrat din nou in fibrilatiile netului. Si cica mi-a crescut parul luuung. Votati si la poll-uri, ca sigur o sa apara cateva. Si Ali, am un cadou pentru tine. Ghici ce. E cu portocale!