vineri, 21 mai 2010

Banchet & Co.

Anx, esti incredibila. Ma faci sa ma simt prost din orice motiv. Acum, ce am mai gasit? Vreau partenera la banchet. Vreau noul album al Aguilerei. Si vreau si sa merg pe planeta cuvintelor (inca astept [stii tu... sms sau apel telefonic]).

Si de unde sa iau partenera de banchet? Aha..am gasit! De pe planeta cuvintelor! Si cand ma gandesc ca vroiam sa dansez pe o singura melodie... Bine, bine, dar nu am cu cine. Dansez singur? E bine si asa :|... sau nu.

Intorcandu-ma la Aguilera, m-am molipsit si eu cu faza de "And if you don't like it fuck you:            _|_ _|_ !!!"

Si singurule lucruri care imi vin in minte cand ma gandesc la banchet sunt: solzii si camasa mov... sorry, babe...

Maine plec la munte si ma intorc duminica... Babe, daca iti vine inspiratia de cuvinte... sms sau apel, ca nu pot sa citesc comm-urile... :)),
XOXO

3 words. Sorry, 5 words.

I know you can't stay, so I won't be waiting, anticipating for the fall.
We had our time, baby, so I won't be waiting, anticipating for the call.
 Turn it up, turn it up for the people that say "we're moving on and we'll be okay".

Si totusi, eu nu pot sa trec peste acest lucru. De ce? Iti este greu sa rostesti 21 de litere? Sau 5 cuvinte? Uitandu-te in ochii mei, privindu-ma fara ascunzisuri? E greu, nu? Ei bine, cred ca Anx e deja satula de aceasta poveste, pe care i-am marturisit-o timp de 2 ore. Esti sacaita de asta, nu? Mie inca nu mi-a ajuns. Si nu o sa ma opresc pana nu primesc acele cuvinte. No, sir!

Pentru tot ce mi-ai facut, pentru tot ce ai primit de la mine (si aici cred ca intelegi ca ma refer la chimie, fizica si ce mai vrei tu [sau ce mai stii]), pentru toate astea, vroiam doar una din cele doua variante. Una! Ei bine, cand am iesit din mall, am vazut-o pe mama ta si am inteles ca trebuie sa ti le cer pe ambele. Ambele! E greu sa spui un simplu multumesc si un simplu (ma rog, din trei cuvinte, tot simplu) imi pare rau? Cu un "si" intre ele? E atat de greu sa faci acest lucru?

Now all I want is just my stuff back
Do you get that?
Let me repeat that
I want my stuff back!
You can send it in a box
I don't care just drop it off!

Si stii? Ma simt pur si simplu violat. De ce? Unicitatea mea nu mai exista, caldura mea perpetuua a disparut si... si mi se scurteaza degetele. Ma simt nu numai copiat, ci si recreat, intr-o forma mult mai buna, mai noua si mai evoluata. Singura lucru care probabil nu a fost clonat este mintea. Mintea mea, oricat de bolnava ar fi ea, cu gandurile mele, oricat de perverse ar fi ele, cunostintele mele, oricat de limitate ar fi ele. Au ramas la mine! Doar pentru mine!

Deci doua aspecte importante ale acestui post. Bine, trei. Primul. Mi s-a schimbat starea de spirit de azi de dimineata cand le multumeam tuturor. Acum vreau si eu o multumire. S-a schimbat imediat dupa ce Anx si-a varsat Caramel Frappuccino-ul pe pantaloni. Al doilea. Inca vreau cele 5 cuvinte, oricum ar fi ele spuse: comment, sms, fata in fata sau telefon (asta daca ti-e frica de mine, ceea ce cred ca nu este cazul). Al treilea. Imi simt unicitatea violata si nu mai vreau sa fiu copiat. Si sper sa vada si Drama Lover-ul acest lucru...

Astept cele 5 cuvinte magice, ca sa pot sa imi continui si eu viata in pace, fara aceasta grija secatuitoare,
Remember - The grass is much greener with us on it!
XOXO

Good Stuff!

Am observat ca primesc (poate din cauza freneziei de comenturi) multe comm-uri dragute. Intuiesc eu de la cine vin, dar...nu se accepta greseli, pisiloi. Ma bucur ca imi cititi blogul si vreau sa il fac ca o pagina de web in care sa va regasiti, sa gasiti cele mai noi evenimente, dar sa va si distrati, la fel de mult cum o fac eu. Daca tot umblam toata ziua cat e ea de lunga pe gloriosul si fantasticul web, in cautare de ceva "ceva", de ce sa nu imbinam utilul cu placutul? Puteti citi, dupa cum ati vazut in ultimele 2 luni, o retrospectiva a ceea ce s-a intamplat pe parcursul unei zile sau fragmente din viata mea privata si dezvaluita.

Tell me all your wishes
I am here to make them true, don't wonder
You don't have to rub a lamp
'Cause I'll take care of you

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine inca de la inceput (cand nu aveam niciun comment si scriam pentru Anx si Alina), dar apoi m-am extins si, asa am ajuns la acest numar de vizitatori. Asadar, acesta este un post de multumire, o multumire ca mi-ati fost alaturi. Trebuie in acest post sa ii spun La Multi Ani! Alinei, dar si celorlalti care mai sunt Constantin sau Elena sau ce-stiu-eu-cum.


My new resolution is to trust you
My business to love you until you've had it
I'm not gonna miss out on the good stuff
The grass is much greener with us on it!

Si da, am innebunit, dar m-am indragosit de... ultimul vers. E pur si simplu bestial. BESTIAL!

joi, 20 mai 2010

Down your throats!


Gonna make me scream
Wanna cause a riot
Make a lot of noise
I don't want to be quiet
When it gets real loud
Make it even louder
Gotta turn me on (Uhhhhh....)
Gotta make me higher.


Nici nu stiu cum sa rad mai tare. Am pregatit un speech bitchy pentru o cauza nobila. A plouat si am scos capul pe geam si m-a facut fleasc si de o ora ma plictisesc ascultand melodii ori ciudate (gen 2004) ori melodii cheesy si idioate. Spre exemplu, fragmentul de sus este dintr-o melodie foarte ciudata, dar extrem de amuzanta. Mai ales ca mi-a accentuat starea de ras. Dar am ascultat si Neutron Star Collision, numai ca m-am enervat cand am aflat ca este sound-track-ul de la Eclipse. Am mai ascultat si asta:
I might lose my mind for a while, but I'll be fine (fiiiine).
Have you heard there's this thing that heals, and it's called time (tiiiime).
Clock can tick away, happy will fall in place.

...si desi ar trebui sa fie o melodie trista, pe mine tot ma bufneste rasul. Poate ca anumite afirmatii sau intrebari mi-au defectat sistemul de amuzament, mai ales ca astazi am avut *the D grin*.

Ca sa continui, ma tavalesc de ras. O sa am o criza. Si maine ma duc la scoala ca sa imi iau teza. Pariul inca sta in picioare, gata sa fie acceptat.

Acesta este un post care defineste blogul meu, The Aberration Blog. Numai elucubratii pe aceasta pagina de internet. Pe bune. Dar daca ma gandesc... de ce am creat acest blog? Nu de asta? Pai si-atunci?

Ma duc sa mai caut niste melodii stupide cantate de actrite porno,
XOXO [Hugs&Kisses for everyone]

About a strawberry

Now I've got nothing left to lose
You take your time to choose
I can tell you now without a trace of fear

That my love will be forever
And we'll die, we'll die together
Will I, I will never
Cause our love will be forever

Video-ul o sa apara astazi (Muse - Neutron Star Collision) pe Mtv Base sau Rocks... Incep sa ma plictisesc pe bune la scoala. Nu mai facem nimic in afara de bataile cu cornuri, stropitul (extrem de racoros, dar nu la fel de placut) cu apa care iti ajunge pana in chiloti (asa... sa se umezeasca ceva de acolo, nu?) si statul. Scoala este deja o imagine statica, fara nici un pic de veselie (ma scuzati, am uitat de ranjetul permanent si fals al Dramei). La fizica am descoperit ca daca esti iradiat cu 100 de nu-stiu-ce se provoaca o chestie si te auto-epilezi partial, dar am si gasit o aliteratie simfonica si muzicala (D.D.). Ora de istorie a fost umeda... si dupa chimie am plecat...

Norii de deasupra noastra arata atat de bine. Parca ar fi o prajitura cu visine sau un chec care creste in cuptor, dar la un moment dat se arde si incepe sa se innegreasca. Nu e o problema asta, asteptam ploaia, dar o ploaie mai torentiala, cu picaturi mari de apa rece care sa ne inghete oasele si maduva lor, atat de rece incat sa cerem caldura de la calorifer sau sa imploram pentru o farama de soare care sa ne incalzeasca personalitatile noastre inghetate. Desigur, inca nu ploua, dar cu totii asteapta cu nerabdare o astfel de ploaie - rece (precum unii).

Baciu ne-a fluturat azi tezele si... si... si nimic. A zis ca le desface maine, ca sa fie toti si sa ne mai tina putin pe jar (de parca nu ne-ar fi tinut vreo luna...). Mi-am inceput pledoaria de dezbatere (care tre sa tina 6 minute!!!) si primul paragraf dureaza (la viteza turuit turuitor) un minut juma' *grin*. Cu ce le umplu pe celelalte? Bine, asta e doar la contra. Am scris despre toanele adolescentilor, nesiguranta, angoase, impulsivitate, despre faptul ca sunt usor impresionabili, dar si despre nesabuinta lor. 
As posta un mic fragment, dar dupa aceea cine stie cine il copiaza si se prezinta cu el la dezbatere? *cam imposibil, dar*grin* o sa auziti despre el dupa 1 iunie... Abia asteeept! Nici macar nu stiu la ce scoala e, cu cine concurez, care imi e echipa si la ce ora e. Stiu doar ca sunt vorbitorul 1 si reprezint scoala 88. Si Cosbuc are club de dezbateri in engleza, dar si in romana ( de la ARDOR). Acum ma duc sa imi fac tema la engleza pentru maine, sa mai fac un test de bilingv si sa... sa mai scriu ceva la pledoaria mea de 6 minutee. Yippy Yippy yey!

Well you've got nothing to lose
Except for me and you.
And I love that attitude
When you know I can do,
I'll do better than you.

You've got nothing to prove,
Oh no wait yes you do.
You wear it so well that we think it's true.

You can't stay I want you gone,
For pulling the carpet I was standing on.
Here's the exit, exit, exit...


Your Strawberry Has Just Found Her Chocolate,
Pariu ca iau mai mult decat tine la teza (adica mai mult de 9.30, daca chiar atata e),
Acum chiar te-am mentionat in blog,
Stiu ca e ceva la mijloc, honey-bees,
XOXO

miercuri, 19 mai 2010

Potential potentially

You’re not livin’ till you’re livin’
Livin’ with me
You’re not winnin’ till you’re winnin’
Winnin’ me
You’re not gettin’ till you’re gettin’
Gettin’ to me
You’re not livin’ till you’re livin’
Living for me!

Incep sa ma obisnuiesc cu faptul ca totul este o mare drama. Din acest motiv, trebuie sa traim momentul si sa ne bucuram de fiecare lucru pe care il facem. Nu conteaza daca reusim sau nu, intentia conteaza. Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult scrisul pe blog si simt ca ma eliberez cand scriu. Este my favorite pastime.

Rectific sau completez. Vreau sa nu mai vad scursurile din clasa niciodata, dar nu imi va fi dor de ceilalti, pentru ca ne vom mai intalni. Incepe sa imi placa pana si cacatul umezit al Dramei sau apa care zboara prin clasa. DA, o sa imi fie dor de aceste momente. Dar o sa mai fie multe altele *grin* (si nu, nu ma pilisem ieri. IERI!).

Ce o sa faca Drama, pentru ca mai are doar o luna de stat cu iubi-mic (sau scuze, se intoarce in fiecare week-end)[sau, si mai scuze, nu se mai muta si merge la SC *bigger grin*]? Ce o sa faca fratii Draghici, oare se vor duce la acelasi liceu? (cum sa se desparta Ionut de protectivitatea Oanei si invers?) Ce va face Alexandra cu Spiru? Avem cu totii intrebari acum, mai putin eu.

Poate ca pentru prima oara sunt si eu liber, fara griji. Nu pot sa ma gandesc ca nu intru la Cosbuc (totusi nu creste media de intrare cu 35 de sutimi *grinn*). Tot ce am in cap in acest moment este tabara. Sau mai bine zis taberele! Vreau, vreau si iar vreau! Desigur, tabara cu Radu va fi mult mai interesanta, dar nici de cea de la mare nu e de lepadat. Abia astept tiroliana, pendula, piscina, competitia dintre grupe, serile nesfarsite (sau incheiate in alt pat decat cel care trebuie *huge grin*. Ooo da, de-abia astept sa construim chestii care sa protejeze un ou (eu stiu secretul *m-am pilit grin*) sau orientarea turistica (greu pentru unele care nu au nici un pic de simt de orientare).

De ce sa ne facem noi griji pentru scoala, care e la sfarsit? Mai bine ne facem griji pentru bilingv, pe care inca nu l-am dat si pe care abia astept sa-l dau (presupun ca va fi si la engleza si la franceza ca la DELF; numai ca de 100x mai usor). Abia astept vacanta, sa am timp sa citesc toate cartile pe care vreau sa le citesc si sa fac tot ce am vreu sa fac acuma si nu am avut timp sau am avut meditatii (grr).

Silver queens, Cherry Plums, Everlasting December,
XOXO

Outrageous! Outplacement! Outta here!

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

A massive yes, a massive universe. Si dupa cum a spus si Irina, noi vedem stelele asa cum au fost ele acum 65 de mii de ani. Pacat, cata irosire de frumos, cate lucruri minunate irosite. Poate ca totul are o valoare, dar numai unele lucruri au o adevarata valoare. Amintirile placute din cei 11 ani de cand ne cunoastem sunt pe cale de a disparea, usor, putin cate putin. Unsprezece ani. Atata timp a trecut. Din grupa de pitici (20 la numar), am ramas doar 11 in clasa I. Au mai venit inca 11, cu care ne-am imprietenit de-a lungul a 8 ani. In clasa a V-a, au mai venit 4 persoane, care au incercat (si unele au reusit) sa se integreze in grupsau au incercat sa il distruga din temelii (doar au incercat).

Atatia ani si atatea amintiri. Casatoria dubla de la gradinita (Miruna-Alex si Eu-Irina), Serbarea de Iarna cand am lesinat, Miruna care ne anunta din pat daca vine educatoarea, Miruna care sforaia si nu ne mai anunta ca vine educatoarea. Taberele cu invatatoarea si faimoasa melodie (deja hit international) "Ochii lui Thaci", noptile cand dormeam cu Alexa peste mine si eu peste geanta ei, Diana si Alex (atunci nu exista piept-dezgolit) care dansau, diriga noastra cu "plantuta" si "floricica", Baciu, pe care il consideram un zeu care nu dadea 10, profa de isto (atunci chiar preda! [vremuri de mult apuse]), crizele de plans, combinarile ciorapoase, noua diriga, cercurile de dinainte de teze (unice sau evaluari), teatrul (nu am trecut de proba initiala :))), dar si dramele de anul acesta. Si totusi, toate astea nu reprezinta nici 0.1% din ce s-a intamplat [mentionez aici si replicile Dianei, gen: "Ti-o trag pana iese!]

Cat mai avem? Teoretic, am mai avea vreo luna, fara vreo 8 zile. Practic, deja ne-am despartit. Pai ce mai avem? Teza la geografie si in rest nici nu mai dam pe la ore. Mergem la mall/Unirea/oriunde altundeva decat la scoala. Bine ca mai mergem in tabere. Bine ca mai exista dezbaterile. In rest, bye-bye and good night!

Exista TOTUSI si o parte buna! Vom scapa de toate scursurile, nenorocirile si idioteniile. Pai nu, "in clasa noastra au ajuns sa se lafaiasca toate lesinaturile!". Dar sunt sigur ca o sa ne intalnim la liceu (da, "Cosbucista Porno" si "Cosbucista Impiedicata si Cazuta").


You always choose to stay
I should be thankful for everyday
Heaven knows what the future holds, or at least where the story goes,
But I never believed until now
I know I'll see you again, I'm sure
No, it's not selfish to ask for more
One more night, one more day, one more smile on your face
But they can't take yesterday!

Je m'en vais, où je vous gifle. Je m'en vais!,
XOXO

marți, 18 mai 2010

New York, New York!



Start spreading the news,
I'm leaving today
I want to be a part of it -
New York, New York
These vagabond shoes,
Are are longing to stray
Right through the very heart of it -
New York, New York!!!



Desigur, nu pot sa afirm ca stiam versurile sau ca ascultasem muzica inainte. De-asta exista ora de civica maine. Pe banci, dupa 9.55, asta tre' sa fac.Viata mea decurge decurgator, am gasit niste modele de bilingv acum ca au trecut toate examenele si tezele (mai putin aia de geogra) si m-am apucat sa rezolv cate ceva. Din cate am observat, cel de anu' trecut difera de cele de pana actunci. A disparut textul cu potrivirea propozitiilor, a disparut texutl cu A, B, C si D si a disparut si cel cu derivatele. In schimb, a aparut o cerinta cu rephrase, la care nu pot sa spun ca stralucesc...

"Viitoarea Cosbucista Porno" si-a luat niste ochelari pe care ii ador. Pur si simplu. Rama verde, lentila perfecta si pentru mine *big grin* dar... deja i-a "deteriorat". Desigur, nici macar 2 ore de purtare, dar era Anx in imprejur si probabil... influentaaa. Nu-i asa, sweetie? (tu nu esti Cosbucista Porno, ha!). "Viitoarea Cosbucista Porno" face si contestatie la mate, la fel ca "Mereu Zapacita Alexa".

Nu am mai scris de mult pe blog si imi pare rau... Mai ales ca acum mergem la scoala doar ca sa o mai admiram putin, inainte de finish. We'll make a brand new start of it - in old New York! Can't wait, huh? Daaaaar! Exista mereu si un dar. Care e acela? Ei bine, eu mi-am ales un nou liceu. Se numeste Colegiul tehnic...da! Dimitrie Leonida. Pur si simplu este irezistibil. IREZISTIBIL! In primul rand, vreau la clasa de Tehnician C.A.D, unde s-a intrat cu 4.28. Nu stiu 100% daca voi intra...cam la limita, nu? Mai este si Lauder-Reut, bilingv, dar acolo se plateste gen 5000$ pe semestru, deci 10.000$ pe an... O singura persoana poate acolo. A, rectific, nu poate ca e bilingv engleza.

Mai e o saptamana si vin dezbaterile! Da, sunt super fericit, mai ales fiindca mi-am facut deja aproape tot argumentul si am si intrebari de cross. Dar tot trebuie sa ne mai pregatim si cu profa. Nu pot inca sa imi scot din cap anumite imagini vizuale, dar nu vreau sa comentez asupra acestui fapt. Cele care sunt incluse - Diana, Miruna si Alexa - se stiu.

Desigur, am si sunete in cap: Sluttie-Sluttie-Sluttie imi canta azi in parc, dar...whatever. Ca sa nu mai spun ca ieri, dupa ce am dat teza si am primit (in sfarsitul sfarsitului sfarsit) si rezultatele la EN, Cristi ne-a dus la pizza. Dar ziua de ieri a trecut asa ca movin' on. (Stiu ca acest post a fost unul orgasmos pentru cineva, dar... ma abtin *bigger grin*)

Pentru povestea completa a vietii mele, faceti rost de id si dati buzz *another big grin*,
XOXO