sâmbătă, 27 martie 2010

Mall & co.

Am fost la mall. Minunat! La inceput, in prima jumatate de ora - nimic. Anca isi nota codurile, avea deja vreo 20, Irina avea vreo trei bluze de probat, eu nimic. Am mers la Debenhams. Ne-am delectat cu niste sutiene de 80 lei si apoi, lovit de inspiratie, am zis sa mergem si la boxeri, la barbati. Trei perechi - 100lei, o pereche - 50. Suuuuper preturi. Absolut minunate. Am iseit si am ajuns si la Fox. Am gasit tricoul perfect, pur si simplu extraordinar. Ma uit la eticheta - 3XL. Grrrrr. Ce ma fac? Vroiam si eu ceva. Pana la urma, mi-am luat de la fox un tricou verde XXL si unul alb, L. La Peacocks erau o multime de camasi, care mai de care. Mi-am ales vro trei si am ramas cu doua.

Zara - mi-am luat in sfarsit blugi. (Acuma cand nu mai am nevoie ca s-a facut cald afara) Lefter, cu doar 3lei in buzunar, ne-am indreptat spre Starb. Dar la iesirea din Zara, ne piuie verificatorul. Mergi la casa, verifica, vezi unde e aia, vezi daca ai platit, cauta bonul. O invalmaseala totala. Am aflat de fapt ca chestiuta care piuia era de la bluza Ancai. Si iesi din Zara, cu ala piuind intr-una. Starbucks. Am descoperit ca Irina poate sa ragaie de la un fresh de potocale, dar si ca Anca nu are bonul de la bluza cu "beep". Asa ca fugi repede din mall, pana nu vine cineva sa te acuze ca ai furat tricoul.

Iesim si aflam ca Irinei nu i-a venit laptopul. Dispera, saraca de ea, dar asta e...tot a citit ceva.

[Out of subject]

Rafael - Ramon - Ricardo - Robert - Ron - Razvan - Remus - Romeo
Teodor - Tobi - etc.

De ce? Mai nou nu am voie?


AM FOST ACUZAAAAT!

Eu? Da, eu. De ce? Ca am scris T si R pe blogul meu si in plus... am implicat si alte persoane. Merit sa stau in carcera, asa-i? Sunt demn de condamnat. Ei bine, avand in vedere ca e blogul meu si nu sunteti obligate/obligati sa il cititi, "kiss me deeeeeep in one hole". Stiu, vor aparea mai nou niste DQ. Dar viata continua si cu si fara. 


XOXO

vineri, 26 martie 2010

Ce am gasiiiiit!


Mi-am facut curat in casa si am aruncat multe kile de maculatura. In fine, am gasit o poezie, scrisa de mine, intr-a 6-a. E despre Alexandra...e o dovada ca nu s-a schimbat nimic de-a lungul timpului... 

Era o zi de vara,
Sau de primavara.
Ea, o fata draguta,
Se urca intr-o barcuta.

Barca are motoras,
Fata n-are creieras.
Barca pe valuri a alunecat 
Si Alexandra s-a inecat.

La spital au pus-o pe un pat
Si un doctor nebun un diagnostic a dat.
Ca e nebuna de legat,
Si ca pe unii i-a decapitat.

In acel moment doctorul i-a spus ca
Trebuie mutata in sanatoriul de sus.
Fara rezultat, ea s-a luptat
Dar in sanatoriu s-a apucat de crosetat. [...]

Deci si atunci o credeam nebuna...ei bine, asta e o consolare majora pentru mine. Si e o consolare si mai mare ca atunci cand am inceput sa scriu, nu am inceput cu povesti cu iepurasi. Prima poveste a lui J.K. Rowling a fost una cu un iepuras. Apoi a venit bestsellerul HP. Stephen King si-a inceput cariere printr-o poveste tot cu...iepurasi.

Maine avem program pe banda rulanta: olimpiada la engleza - mall - teatru. Am vazut pe blogul Alexei, in ultima postare, planul ei pentru maine. Sfatul meu: sa nu crezi ca totul va fi perfect, ca daca faci asa, nu va mai fi perfect. Si daca pentru tine e de ajuns V, pentru Dina... tre sa ii aduci vreo 2-3 (si ai si de unde alege...[T,R,etc.]. Succes! 

Dar destul cu aberatul! Sa ma intorc la curatenia mea pe birou...

Missing text or part of blah-blah-blah


Viata e frumoasaaaa. Azi am teatruuuu. Viata nu mai e frumoasaaaa. Am 4 pagini de invatat si nu stiu absolut nimic. Stiu, aparitia mea scenica va lasa de dorit, dar... Ati vazut? Mi-am schimbat numeleeee.


Ce am azi? Parca as fi luat ciuperci sau ceva. Ma simt prea bine. Lucru care in ultima vreme a fost foarte rar asa ca ma voi bucura de asta. Maine am olimpiada, yay, la engleza, unde va trebui sa fac 2 scrisori de rahat. Nici macar nu avem multe teme pentru weekend. A, si btw, eu nu stiam ca saptamana viitoare e Pastele. Habar nu aveam.


Azi vin cu sacou la scoalaaa. Si e soareeee. Si nu sunt nooooori. Si ieri am vazut LUNA! Nu era plina, dar macar acuma stiu cand tre' sa ma uit la ea...


Ce mai era? Am facut cel mai lung eseu pentru engleza. Si in el am scris si despre Gaga. Nu am facut-o antichrista cum imi propusesem, dar...tot e ceva. Si mai ce? Imi vine sa zambesc intr-una asa ca nu ma pot concentra... Ma duc sa imi iau o portocala...pe deseara.

joi, 25 martie 2010

Portocale, portocaleeeeee

O anumita persoana mi-a spus: "Din cauza ta nu mai beau cola". Nu stiam ca am o asa influenta asupra oamenilor (dar nu ma deranjeaza...). O alta persoana mi-a spus "Din cauza ta, mananc 10 portocale pe zi". Am zis ok..cum e posibil? La doua zile de la discutie, iata-ma! Mananc si eu 10 portocale pe zi.

Ei bine, asta poate fi pentru a uita, sau pentru a-mi intoarce capul spre noi orizonturi. Dar de ce sa ma gandesc la trecut? Inca? Acum inteleg persoanele care mi-au reprosat odata lucruri, si as vrea sa pot sa le fac sa-si schimbe gandurile. Dar realitatea e ca stiu ca nu se va intampla.


Sunt pierdut si presat, jignit, agresat, injurat si privit de diferite persoane. Ar trebui sa nu imi pese? Ar trebui sa las totul balta si sa tin capul sus? Poate. Dar m-as simti prost lasandu-i pe toti in urma mea.


[Mi-am instalat Opera 10.50 si merge ca un rahat. Nici macar nu pot sa mai public posturi de pe ea. TOTUL SE DUCE DE RAPA]

miercuri, 24 martie 2010

The world our days...

Stiu ca probabil nu o sa intelegeti nimic. Prima si ultima faza nu au legatura cu restul. Dar daca zoomati putin si patrundeti adanc in sensul desenelor (pictograme mai mult) o sa va dati seama.

P.S Sa imi spuneti si mie daca se mai vede ceva dupa T si R.

marți, 23 martie 2010

Regrete

Sau poate ca era mai usor sa rezum toata poliloghia mea de mai devreme intr-o singura fotografie. Sugestiv, nu-i asa? Ce falange frumoase...

PLEACA DE-AICI! HAI VAJ!



Nu ai mai aberat de mult

Wow... au trecut 2 zile de cand nu am mai scris. Cred ca am fost atat de ocupat/presat de toate proiectele astea incat pur si simplu simt ca refulez. Avem asa:
  • teatru (care se imparte si el in): 
  1. Cu diriga, pentru Carnavalul Primaverii, facem "Un pedagog de scoala noua". Super, wow, cat de frumos! Ei bine, cand afli ca ai rolul profesorului care parca are un monolog de-a lungul a 4 pagini, nu mai e atat de frumos. Macxar mi-a spus ca pot sa imi iau foita...cine stie poate uita ca "Spania e langhe Portocalia".
  2. Cu profa de istorie, pentru chestia aia nationala, facem "Gaitele". Desigur, doar un fragment, dar tot e mult. Sunt Mircea Aldea, un idiot de ziarist care se marita cu Margareta, fiica unei nebune care arunca cu bani in stanga si in dreapta. Wanda, CURVA DE PARIS, ma curteaza... Dar eu sunt luat... (scuze, Alinutza)
  • DELF: ok, la delf nu ma plang ca nu am de ce. Stiu cum este atmosfera si stiu ce trebuie sa fac. Asadar, nici nu ma mai chinui atat de mult, chiar daca facem pregatire la scoala. Abia astept, mai ales ca miercuri cand am fost la Scoala Centrala sa platim mi s-au trezit amintiri placute. (Btw, secretul la oral e sa pici cu una misto...)
  • Mate: de cand am fost prins cu tema total nefacuta, am inceput sa imi fac cate ceva acolo, sa vada ca am facut. Nu ii este de ajuns ca am facut alea 84 de teste pentru evaluare, ei ii trebuie fix ala usor, ca asa vrea ea. Mama...parca e balaurul din Praslea cel voinic si pa-ba-ba-ba.
  • Sambata am avut Cangurul, sambata asta am olimpiada la engleza. In orice caz... astea sunt de plan II.
  • Mereu-in-viata-noastra, Evaluarile Nationale. Pentru asta ne chinuim noi. Cica.
  • Banchetul. Aici sper ca mai multi o sa fie de acord cu mine. Un total fiasco. De ce? Pai data a fost stabilita de alti oameni, de la alte clase (fiindca facem cu toate clasele de a 8-a), cam cu 2 saptamani inainte de o data normala de banchet. Avem "un meniu de tarani" (cum a spus Anx), avem companie de tarani. Plus ca de la a 8-a B, cica vin si parinti. How much happiness. Ora de incepere - 7. Nu un 6, nu un 5 - 7. Ora de sfarsit - 1. Nu un 2, nu un 3 - 1. Dar stai asa! Unii se gandesc ca nu au timp sa isi ia rochie (asa e, unele). Pe 12 scapam de examene, dar frenezia continua mult dupa. Rezultatele, tezele de la clasa, etc. Si terminam toate astea cam pe 25. Dar, pac! pac!. Bamchetul e pe 28. Va dau dreptate, mai bine mergem cu 180lei la Starbucks, luam mancare chinezeasca (Anx, poti sa porti tiara si tu Alina, rochia - da, in mall) si apoi mergem in parc si ne imbatam. Nu e o idee buna?

Ma opresc... se vede ca nu am mai scris de muuuult de tot. Dar asa ma relaxez. (tocmai era sa scriu ca "asa ma explodez"). Offf, ce viata incarcata!

Poza este pentru Anx si pentru Alina, fiindca ele sunt exact ca niste "cocotte-minute". Asa ca, numai pentru voi, mes chéries. "Tu te sens mieux, ma chérie?" (Ha ca am retinut ceva!)

duminică, 21 martie 2010

Gone - Hunger - Lies

Da, scriu acest post pentru ca data de aparitie al celui de-al treilea volum, "Lies", s-a schimbat. Daca acum 3 saptamani eram sigur ca nu imi voi primi cartea pana in septembrie, acum sunt extrem de fericit, apare pe 3 Mai. Puls ca, impreuna cu aceasta carte, vor mai veni inca doua - "Closer" si "Dark Days" de la alte serii.

Ce se intampla in "Gone"? In primul rand, probabil este una din putinele carti care trece la actiune inca din primul capitol. In micul orasel din California, Perdido Beach, toti adultii si cei care au peste 15 ani dispar misterios. Copiii trebuie sa se descurce singura, acum ca sunt pe cont propriu. Alaturi de Astrid si Quinn, Sam gaseste limita acestui fenomen, bariera de energie peste care totul este normal.

Pleaca in cautarea lui Little Petey, fratele lui Astrid, si il gasesc in centrala nucleara de langa oras. Misterioasa lui aparitie acolo, cat si abilitatile secrete ale lui Sam, raman inca necunoscute de ceilalti. Totusi, cand se intorc in Perdido Beach, studentii bogati si fitosi de la Coates Academy ajung in oras. Conducatorul lor, Caine, promite tuturor numai lucruri bune si o viata mai "traibila". 

Dar se descopera apoi cine are si cine nu are puteri. Caine si inca cativa aveau putere telekinetica si Little Petey se putea teleporta. Dar totul se transforma intr-un dezastru cand in scena apare si prietenul psihopat al lui Caine, Drake si atunci cand Caine dezvaluie un secret uluitor.

Dar staaaati asa...nu pot sa va spun tot, nuu? Stiu poate ca aceasta carte e o tampenie pentru unii, dar citez : "If Stephen King had written Lord of the Flies, it would have been something like this."