sâmbătă, 18 septembrie 2010

Anunt!


Mergem sa gesticulam (sau mai bine zis, sa gesticulez) in pace la parada de maine (19 septembrie 2010), care incepe la ora 15 si se termina la ora 22! O sa ne plimbam pe un traseu pre-stabilit, acela fiind: Sala Palatului, Biserica Kretzulescu, Calea Victoriei, Splaiul Independenţei, Bulevardul Unirii. La aceasta parada a elevilor bucuresteni vor participa licee de elita printre care si Cosbuc, Sava sau Viteazu, dar si licee din-alea mai de la coada listei. Enumeram aici: Viaceslav Harnaj, R.A.T.B., PTTR si SC.

Cine vine?

vineri, 17 septembrie 2010

^De la Alexa debitate.^

Post preluat de pe fostul blog al fostei mele colege si inca prietena (pana nu ma va omori) Alina.


In timp ce eu imi faceam curat in arhiva super-giga-mega-imensa a messengerului ma trazneste ideea sa impartasesc motivul rasului meu isteric ori de cate ori citesc anumite conversatii.Deocamdata le voi pune doar pe cele cu Alexa pentru ca ea are consacrata cea mai gigantica categorie.Probabil va fi unul dintre cele mai lungi posturi dar nu conteaza.

Alexa: ce faci?
Alina: vorbesc cu mihai la telefon
Alexa: tu?
Alina: nu,mama lu’ stefan cel mare

Alexa: stii
Alexa: ma gandeam
Alexa: tu si cu mihai v-ati potrivi
Alina: stii de fapt suntem impreuna de cand s’a despartit de dina
Alexa: stii
Alexa: acum ramasesem asa blocata=))

Alexa: hai la shopping
Alina: e ora 23.55
Alexa: ee
Alexa: ce mai conteaza
Alexa: daca tot murim

Alina: si eu pe cine sun?
Alina: pe ala?
Alina: “BA TE IUBESC!”
Alina: si luni la scoala
Alina: “oh shit”
Alexa: eu l-as suna si pe ala de bio

Alexa: ce ar zice vlad
Alexa: gen “VLAAD APOCALIPSAA”
Alina: “aoleu juanita mi amorita no te hastes jo soi achi”
Alexa: pana termina de zis ma impusc eu

Alexa: bai sa moara pinguinu’
Alina: =))
Alexa: asta vb si in franceza

Alexa: ce te asteptai sa zica
Alexa: da iubito,hai sa fugim in lumea larga.sa fii doar a mea si eu doar al tau.
Alina: da,as fi vrut sa zica si asta

Alina: vezi ce tati boss am eu
Alexa: a castigat la loto
Alina: ete cacat
Alina: as vrea eu
Alexa: l’ai toca
Alina: normal
Alina: nu’s eu fetita lui?

Alexa: el simte momentul cand apasa
Alina: unde?=))
Alexa: pe buton ah
Alexa: nu te gandi la prostii

Alexa: niko se va numi primu tau copil
Alina: ba nuuuu
Alina: se va numi coolpix b-)
Alina: ba nu
Alina: si mai bine P90!b-)

Alexa: rochie verde si conversi rosii
Alina: eu nu’mi iua conversi
Alina: ca vreau sa ma descalt si sa dansez pe balans desculta =))

Alina: mi’e frig,imi clantane dintii
Alina: si caut sa vad cine e pe invizibil
Alina: vezi ce viata am?
Alexa: cine e pe inv?
Alina: nimeni…toti sunt off=))

Alexa: ai vazut ce ochi albastrii avea bgs alaa?
Alina: numai la bgs nu ma uitam eu cand eu aveam treaba sa urlu si sa plang ca ma doare cotu’

Alina: DACA MA DOARE!?
Alina: e ca la ciclu
Alina: MAI RAU!
Alexa: ca la ciclu?! tu ciclezzi prin degete?

Alexa: hei hei hei ce faci pui?
Alina: imi caut o pensula sa ma scarpin

Alina: de ce mi-o arati pe bunicata?
Alexa: ITI ERA DOR DE EA

Alina: negru?
Alina: ai 14 ani nu 80 si nu esti vaduva
Alina: cred
Alina : nu esti,nu?
Alexa: sunt
Alexa: mi’a murit sotul,am 5 copii si nu am ce le da de mancare

Alina: zice da
Alexa: da ce?
Alexa: da este prost
Alina: ai intrebat ce zice
Alina: a zis da cand am citit eu ce ai zis tu
Alexa: bine dar da la ce intrbare
Alina: daca vrea sa faca sex cu mine

Alexa: oprea nu stiu cum
Alina: omg!
Alina: SUNT BANTUITA!

Alexa: e cutee
Alina: NU E CUTE!
Alina: E BUN
Alina: E DEMENTIAL
Alina: E MOUTH-WATERING
Alina: NU CUTE!

Alexa: o vaai
Alexa: omu si skateu’


P.S.: nu sunt toate.Pacat ca nu le pot face publice cele in legatura cu baietii:))

Succes. Pana si eu ma tavalesc pe jos.

The new guy.

Si uite aici simt eu ca ma relaxez dupa o zi de scoala... nu foarte placuta. Da, a inceput scoala. Liceul, mai exact. Si da, am cunoscut noii profesori, dar si noii colegi. De ce o sa scriu acest post sictirit? Pentru ca am invatat de la cei mai buni cum se face. Incitarea cu care au inceput multi o noua perioada s-a risipit curand. Adica de indata ce au dat primul test, au dat de primul profesor de care sunt scarbiti, de prima materie care nu le-a trezit nici macar o mica dorinta de a invata ceva din ea sau de indata ce au descoperit ca noii lor colegi, colegii perfecti in mintea unora (mai ales in mintea celora care au stat 4 ani cu niste colegi antipatici, pe care aveai tot dreptul sa ii detesti) sunt la fel cum sunt toti. Fiindca da, este foarte greu sa te integrezi intr-un grup cu care nu ai tangente. Nici macar una mica.

Poate ca multi s-au plictisit deja de spusele mele. Poate ca unii s-au regasit in paragraful de mai sus. Insa, pentru toti cei care au citit pana acum macar un post din blogul meu (indiferent daca am fost colegi, suntem colegi, ne-am vazut o data in viata, am vorbit de doua ori pe mess sau nu v-am vazut/vorbit/cunoscut) ii rog sa citeasca mai intai ACEST POST.



Continuand, vreau sa spun ca mi-am depasit faza de madification. Dar trebuie sa spun si ca ma excita rahatul. Sa ma afund in rahat pana la mijloc, sa mi se intinda pe piept sau chiar sa mi-l intind eu, cu degetelul meu propriu si privat. Desigur, proaspat scos dintr-o gaura incalzita de bop, noul personaj al blogului meu. bop se scrie cu litera mica, spre deosebire de alte nume. bop e special. bop e unic. bop nu poate fi descris. bop... incalzeste gauri. Continuand cu fanteziile mele despre cacat, in care unii se regasesc (poate chiar prea multi), se numeste COPROPHILIA. We all love it. Right, Alina? Tu ai fost cea care m-a initiat in tainele si artele secrete ale ungerii cu cacat. Si da, dupa ne-am bagat impreuna pana la fund. Tu mai mult decat mine, fiindca bop poate afla de prostia pe care ai comis-o. Bad girl.

As spune ca vreau sa termin postul cat mai repede. Presat de anumite chestiuni. Legate de viata mea. Dar e prea amuzant sa ''iti bati joc de oameni cu stil si cunostinte'' (asta fiind tema dezbaterilor de la Cosbuc). Asadar, sperand ca voi reveni cu un post mai... normal si nu in doua parti - partea de Betty Boop si partea de Evil Rain Man. Ma bucur asadar ca v-am prezentat noul personaj al lumii blogului meu, bop (care poate fi egalat si cu d.op).

Nota: Citind comentarii de la posturile din urma, mai ales de la cel citat, mi s-a facut un dor straniu de Animus. Nu imi mai spune nimeni sa ma duc sa ''plang in intuneric'' sau ca ''mi-o da elegant si tangibil peste botic''. Miss u too, honey.

Nota2: Inca vreau sa fac franceza.

duminică, 12 septembrie 2010

Pre-VMA show. Part 2.


Burticaaaaaaaaa. Britney a clacat la VMA-ul din 2007, cu Gimme More. Se vede ca nu si-a invatat lectia si a venit nepregatita. Nici macar un lip-sync amaat. Cel putin a fost un show care a amuzat-o pe Rihanna copios. And last one?


Toti stiu ce amuzament a fost in acea perioada (2009). 'I pray the pain will take my life.' Totusi, putini stiu ca textul original este: 'I pray the fame won't take my life'. Tinuta sangeroasa a ajutat-o pe Madame Gaga sa devina si mai populara si, chiar si anul acesta are 13 nominalizari. Desigur, faima ei este umbritade nimeni altul decat Justin Piper (care, insa, are mai putine nominalizari).









Asadar, VMA-ul de anul acesta se apropie. Nokia Theatre din LA gazduieste in acest an evenimentul si, in Romania, este difuzat pe MTV la 2 zile, adica marti (la 19.30).

Pre-VMA show. Part 1.

Uuuh, boobie... Hop hop. Asta se intampla la VMA. Lil' Kim e pipaita de Diana Ross (intitulata regina R&B-ului). 1999... ce s-a mai intamplat de-atunci?
Si Christina e lasata pe-afara. Madonna si Britney Spears s-a sarutat. Si Aguilera? Doar fiindca acea camera s-a pus pe Timberlake in timpul sarutului nu conteaza si acela? 2002. What's next?