joi, 4 martie 2010

FRENZY!

Blow my speakers up
Blow 'em up
Blow my speakers up



Blow my speakers up
Blow 'em up
Blow my speakers up



Blow my speakers up
Blow 'em up
Blow my speakers up

 

Let's talk about jesus christ

Let's talk about what you like

What makes you tick...

What makes you cry..

What makes you sick..

What's on your mind?

Pentru ca Alina mi-a bagat-o in cap si e molipsitoare...rau...Blow 'em up!!!

A new day, a new fight.


Vreau sa incep prin a-i multumi Alinei, persoana care m-a inspirat si care mi-a dat ideea de a scrie un nou fic. Vreau sa ii multumesc tot ei ca m-a convins sa ii dedic ceea ce scriu (cu conditia sa imi dea cartea cu Nostradamus). Vreau sa ii multumesc tot acestei oame pentru ca ne certam, ne impacam si pe drum spre Irina facem biatlon. Dar nu orice fel de biatlon - unul din care facem o drama lacrimogena.

Asa este, m-am apucat din nou de scris...dar m-am reprofilat. De la sex things am trecut la drame lacrimogene. Stiu, uuuuh! Vreau sa scriu despre al 2-lea (sau al 3-lea sau al 20-lea) Antichrist. Ooo, da, abia astept, mai ales ca deja am inceput. Eseul meu saptamanal pentru meditatiile la engleza are un subiect inedit. "Daca ati putea sa creati o noua sarbatoare, pe cine ar onora?" Sarit putin de pe fix, si poate plictisit de speculatiile din ultima vreme, am ales o sarbatoare pe masura subiectului: Earthquake Day. Extrem de interesant, mai ales ca cica ne pandeste un cutremul mare...brrr&uuuh! Dar, altfel cum si-ar mai face astia de la tv rating?

In orice caz, eu ma simt din ce in ce mai rau. Ma imbolnavesc pe zi ce trece, sunt din ce in ce mai obosit si...nu mai vreau scoala! Stiu ca nu am scapare, dar ma duc sa ma eliberez scriind...(sunt la o scena de viooool)[am spus ca nu mai scriu sex things, dar...odata ce am apucat "calea gresita" cu greu ma mai indrept]. Probabil ca nu suportati sa ma vedeti cum ma plang de viata mea, dar atunci, de ce mai cititi chestiutele astea, huh?

miercuri, 3 martie 2010

Timpul zboara, timpul sta...










E jumatatea saptamanii...aproape. De ce trece timpul asta asa de greu? Fizica, Mate, Romana, Mate si Mate din nou! Deja e prea mult. De ce oare cred profii ca daca ne baga din ce in ce mai mult pe gat o sa invatam din ce in ce mai bine?

Luni a fost Martisorul. Daaa, este o zi asemanatoare Dragobetelor sau Valentine's Day. Este UNICA zi din an in care TOATA lumea este fericita. Oare? Nu supot VD, de ce oare as suporta Martisorul? Doar fiindca tre' sa mai cheltuiesc niste milioane pe cadouri? DAAA!!!

Si ce? Daca viata mea e de rahat, lasati-o asa cum este! Nu trebuie sa ma criticati voi, ma critic singur. Nu trebuie sa spuneti lucrurile pe ocolite sau deloc, spuneti-le in fata. Nu trebuie sa imi faceti nervi, am deja destui... Dar totusi...cui ii pasa? Exista macar cineva care ma intelege, caruia ii pasa de ceea ce fac sau de ceea ce zic? Ei bine, nu.

Dar nu ma mai mira nimic. Am aflat ca intre unii (A&V1) dragostea e in floare. Am aflat ca V2 nu mai vine la dezbateri...poate fi inlocuit de V1. Am aflat ca ceaiul Irinei e bestial (doar e de la mine). Am aflat ca este timpul pentru role si, nu, nu am stat in casa. Am mai aflat si ca profa de mate e din ce in ce mai debila mintal. Am aflat ca toate sunt in acelasi timp (Cangurul si olimpiada, DELF-ul si testele nationale, si multe alte lucruri care nu au nicio legatura cu scoala)

Sper ca lucrurile sa se indrepte, totul sa fie cum era inainte...dar presupun ca astea sunt numai vise...