vineri, 4 iunie 2010

Juicy

 Hehee... S-a terminat scoala. Nu, nu mai e inca o saptamana. Si chiar daca e, tot nu mai facem nimic. A fost foarteeeee trist sa aflu ca nu iau premiul I, dar ma multumesc si cu Excelenta... Iar in legatura cu liceul, offf... Am reusit sa o conving pe Alina (da, in < 2 ore) sa isi schimbe parerea. De la SC ( care este o scoala mediocra). De ce? 1. Nu e (nici macar) liceu. 2. Nu e Colegiu National. 3. Nu e Colegiu National Bilingv. 4. Se intra cu 6.17 (ultima medie). 5. O fi monument, dar tot crappy e. 6. A, peretii sunt crapati. 7. Du-te la 36 de baieti! La ce? La Spiru Haret, care de altfel se bate pentru a fi a doua mea optiune (si stiu ca o sa intru la prima, dar imi place sa ma agit). Alaturi de Diana si Alexandra, deja decise pentru Haret, s-au alaturat in decurs de... 1 zi, Dina si Alina. Suspiciuni... oare Alexandra si-a scapat vreun secret... Mai este secret? Influentele aste... ce fac din oameni. [Alexandra... unde ziceai ca te duci? :))]

Don’t think P’s too fucked to treat you good
I’ll walk street with you, Yes; talk deep with you,Yes
Even slip and spend all week with you, and I’m off
You wish I’d put an end to the torment,
Stop, but one thing it’s not ever, is boring
What would you rather me be like,
I ain’t ever gonna change, are you ever going to realize?


Indepartandu-ne de Zoia Kosmodemianskaia, ajungem la marea problema existentiala = bilingvul. Nu ar trebui sa fie o problema [pana si Melania il da... si cred ca stiu un picult mai multa engleza decat Melania (sau ma insel?) asa ca sper sa il trec]. Adica normal ca il trec!

Misterul falangelor elucidat!
Am descoperit, dupa masuratori precise (adica extreeeem de exacte, ca la carte) ca degetele mele se scurteaza. Si ca sa mai adaug ceva la aceasta tragedie, degetele au inceput sa se zbarceasca. Si se ingroasa. Inca nu au disparut gaurile din mana, dar daca continua in acest ritm, orice e posibil. O sa ajunga adevarate grisine, carnaciori din-aia nenorociti. Sa se asorteze cu colaceii...

Algo pequeñito
Uo uo uo
Algo chiquitito
Uo uo uo
Cosas simples que ahora no me das
que te pido con locura si no quieres terminar!

Algo pequeñito
Uo uo uo
Algo chiquitito
Uo uo uo
En tus manos tienes la ocasión
hoy decides si quererme o romperme el corazón!


[Succes la Cosbuc. Cosbuc filo. Cosbuc filo bilingv. Cosbuc filo bilingv engleza. Cosbuc filo bilingv engleza, L2 spaniola. Suerte! {Both of ya!}]

 [Butonul nu se prea vede :(( )

Not me, not ever.
XOXO

Green Summer

Ieri a fost o zi relativ perfecta. Am vazut Cosbucul (un liceu mic, edgy, are subsol, o atmosfera misto, muuulti profi de engleza (22) => perfect) si dupa, am mers sa imi fac si eu buletinul [da, stiu, in sfarsit, dupa vreo 5 luni]. Starbucks-ul mi-a zambit fermecator si nu am putut sa il refuz, iar apoi mi-am luat haine. Verzi! Acum nu ma mai indoiesc ca vara aceasta va fi vara verde pentru mine!

Am aflat, spre nefericirea mea, ca la mate pe semestrul I, in a 7-a am 9.10, nu 9.15, dar doamne ajuta ca nu schimba cu nimic media de admitere. Cafeaua e pe terminate si parca si cafetiera e la sfarsitul serviciului si ii e lene sa mai dea niste stropi fierbinti de cafea neagra, fierbinte (si otravitoare :)) ). Trebuie sa strang si banii pentru UC (de ce euuuu???) asa ca 50lei, daca nu ati adus pana acum!

Stiu ca m-am trezit de la 8.30 (rar, foarte rar pentru mine) cu un anumit motiv, dar se pare ca l-am uitat in momentul in care am pus capul pe perna, azi-noapte. Oricum nu mai e nimic de facut in ultimele zile de scoala. In afara de a rasfoi brosura aia nenorocita si sa vezi unde dai bilingvul (pana la urma) nu mai ai absolut nimic de facut. Desigur, poti sa colinzi parcul, sa vizitezi alte... scoli sau sa faci orice altceva, departe de cladirea albastra.

This is the time to melt the ice
Off our lips and off our hearts
Thunder and lightning holding hands
Let's overcome the past

Aseara am avut un soc, din cauza degetelor mele. Am descoperit o chestie foarte interesanta, D2:D4 ratio. Este o masuratoare a degetelor, care iti arata foarte multe lucruri. De la abilitatea de a face sport, si ce fel de sport, la a prevede atacurile de cord si a stabili orientarea sexuala. Ratio-ul maxim precizat era de... 1.01. Eu aveam 1.03. WFT?!? Desigur, aseara nu imi facusem masuratoarea cu o rigla normala, ci cu una rupta, albita, distrusa. Acum am refacut masuratorile si se pare ca D2:D4 = 1.005, ceea ce inseamna ca inelarul si aratatorul sunt destul de egale. (80 mm, si da, stiu ca se scurteaza!)

Azi am meditatii (din nou) si... nu mi-am facut tema. A! De-asta ma trezisem... Shit! Tre sa o fac, see ya later.

NOOOOO!,
XOXO

miercuri, 2 iunie 2010

On the red carpet...

Au venit si tezele la geografie, ultimul hop din clasa a 8-a. Diriga a fost foarte draguta si nu ni le-a dat, le-a dat parintilor la sedinta. Notele au fost acceptabile, dar diriga (fiindca este diriga si fiindca o iubim) ne va da un punct in plus. Eu si Irina am luat 10 cu: bravo, flori, urale, felicitari si covor rosu. Asta inseamna ca ne trece in catalog 11. Cosbucul ne merita! Din celelalte note... Anx, Alexa si Miruna vor lua pana la urma 10, dina tot 10, Oana Draghici 10, (Paula si Adina, desi nu au fost parintii la sedinta put sa pun pariu ca au luat 10), ce sa mai... suntem za best of za best!

(People always talk about ..)
Look, people are always going to talk, babes
(reputation)
I’m not even going to lie, sh!t,
it ain’t like you to know what mine is
(I don’t care what you do to them just be good to me)
I’ll try, I’ll try, I’ll try


Covorul rosu este delicios, mi-am schimbat pentru a 20-a oara numele, de aceasta data  in Vukasin si maine vizitam cladirea care va adaposti cele 3 genii inca 4 ani. Exact, maine vizitam Cosbucul, fiindca noi nu stim cum arata, nu stim ca are doar un etaj, nu stim ca e o cladire portocalie, nimic! Am facut acum vreo 20 de minute un maraton de sms-uri, prin care sa ne informam unul pe altul de notele de la geogra ale clasei...

Acum, deja m-am plictisit. O sa revin maine, cu noutati sau ceva mai interesant, oricum. Anyway, check the new Professor Green feat Lily Allen song, Just be good to green. Then, Rihanna's Rockstar 101 and...what else? Oh, Vukasin Brajic's Thunder and Lightening. Smiles.


Friends are always telling me
You’re a user
/
 Not me, not ever
Ain’t no other man going to treat you better
/
I don’t care what you do to them, just be good to me
/
I’ll try, I’ll try, I’ll try

I’ll be good to you, you’ll be good to me
We can be together, be together (just be good to me)
I’ll be good to you, you’ll be good to me
We can be together, be together (just be good to me)
Why you always gotta listen to your friend
why you always listenin’ to them
Why you always gotta listen to your friend
I don’t care what you do to them, just be good to me

XOXO

marți, 1 iunie 2010

I can be tamed

Baby, by now you should know
I can't be tamed, I can't be saved
I can't be blamed, I can't, can't
I can't be tamed, I can't be changed
 I can't be saved, I can't be tamed!

Well, that's you, hun. I can be tamed. La 17 ani deja se comporta ca o javra, o curva nenorocita. Fundul meu a luat-o R.A.Z.N.A. Dar sa trecem la lucruri mai... normale, nu la nebuniile mele.

Sushi-ul este foarte bun, dar nu este satios. Fetele de la Wasabi (dupa cum spunea Irina) nu cred ca stiau ca se auto-intituleaza Hrean. Adica... mergi undeva si te intreaba cineva "Din ce formatie faci parte?" "Din Hrean." Minunat, nu?

In legatura cu insensibilitatea mea acum. Da, am recunoscut ca sunt insensibil. Inainte. Dar dupa poll, dupa ce am vazut ca voting-ul este foarte strans... mi-am schimbat parerea. Totusi, nu sunt nici Animus (daca ala o fi baiat), nici Luci (scuze Alexa, sper sa nu ma omori). Si totusi, nu ma chinui sa scriu pe blog, nu fac o tragedie din asta, nu mi se pare un lucru pe care trebuie sa il fac si nici nu ma plang atunci cand scriu. Nu ma deranjeaza daca ma intrerupe cineva si imi pierd ideea. Nu fac cum fac altii. Si in plus, nici nu imi cer scuze de la vizitatorii inexistenti (daca e sa imi cer scuze). Imi cer scuze de la cei care stiu sigur ca o sa imi vada scuzele. Si am si dovezi, la 100viz./zi (saptamana trecuta).

"Orice copil si-ar fi dorit de ziua lui o zi insorita, calda, fara nici un nor pe cer". Pe 18 decembrie, numai soare nu e. Iar in legatura cu 1 Iunie... Poate ca unii copii sunt diferiti si lor le place mai mult ploaia decat soarele. Poate ca sunt mai deprimati/emoizi/tristi si prefera acest lucru. [Asta mi-a amintit de lama mea nenorocita care mi-a facut ce mi-a facut]. Ma indoiesc ca unii vor soarele molesitor care te face sa putrezesti in locul unei ploi racoritoare, cu stropii ei bucalati si luciosi (chiar daca sunt stropi razleti sau o ploaie mocaneasca).

Nesh’art li rak milim, miklat ben hatslalim
Sfarim mesudarim, uven hachadarim
Nesh’art li rak milim, zer shel man’ulim
Elohim, Nesh’art li rak milim
(pentru cei care inca nu stiu sa scuipe)

Am uitat sa spun ca pe blogul meu nu injosesc persoane (bine poate ca o fac, dar o fac fiindca o merita si aceia se stiu; pana nici pe Animus nu l-am injosit :)) ). Dar sa trecem peste aceste evenimente neplacute. Am fost impartit in... 3 parti (din care rezulta ca 20% sunt insensibil). Dar nu vreau sa scriu despre asta aici. O sa apara mai mult ca sigur in alte... parti. Stiu ca mai era ceva, dar am uitat... daca imi amintesc, o sa consemnez indata.

Nu as renunta la C.S. pentru niste vloguri la 2B.S.,
XOXO

La multi ani, bebelusilor!

1 Iunie, Ziua Copilului. Si noi ne plictisim prin case... Ce ironie, nu? Bine, nici sa mergi in parc si sa ingheti sau sa te duci in alt parc si sa... nu faci nimic. Trebuie sa recunosc, in pofida spuselor unor amazonisti, actiunea din Under The Dome incepe din pagina 7 (primele 6 sunt cu personaje, multumiri si o harta). Asa ca ce e mai bun decat sa citesti o carte intr-o zi mohorata.

Aseara am terminat si The Mortal Instruments. Poate cam cheesy pentru gustul meu, dar merge. [Jace moare! Jonathan moare! Valentine moare!] Si desi in  aceasta serie actiunea incepe abia din pagina 100, este o serie ce merita citita si este cu MULT mai buna decat Twilait. Noroc ca azi nu am facut pregatire pentru dezbateri ca altfel cred ca muream in drum spre scoala. Avem maine timp berechet.

Parul meu este inca plin de clor (rusine mie) si ma gandesc ca nu am niciun chef sa merg juma' de ora pana la Irina (care ar trebui sa se mute mai inspre Dristor, din moment ce toti stam pe-aici). Uite profa' mea de meditatii! Se muta la doua strazi de mine, ceea ce inseamna ca dupa meditatii pot sa merg oriunde vreau, de la mall, pana in parc (sau acasa, in zilele neplacute). Examenul se apropie cu pasi repezi si... deja incepe sa imi fie frica... daca nu il iau?

Mtv Hits nu ne mai ofera nimic nou... (in afara de MC - Can't be Tamed si Dizzee Rascal - Dirtee Disco), in rest numai prostii. Seriale cu buget redus, show-uri de scandal (foarte interesante, ce-i drept) si cele 20 de canale cu stiri, unde toata lumea se cearta din cauza lui Boc sau din cauza lui Funeriu, ca nu le da profilor destui bani. Atata timp cat nu se ingheata anul, putem sa stam acasa si pana la sfarsitul scolii.

Mtv Movie Awards - Luni. Hosted by Aziz Ansari. Premiile academiilor de film s-au incheiat, acum este momentul sa premiem filmele pe care le iubiti! Avand in vedere ca la absolut fiecare categorie exista Saga Amurg sau Luna Noua... Ma indoiesc ca sunt filmele pe care le iubim.

Asadar, ca o ultima idee de criza, La Multi Ani, copilasilor!!! Si am promis ca voi pune pe blog o fotografie cu un jet. Desigur, nu am specificat ce fel de jet, asa ca multumiti-va cu acesta.

Overwhelmed by joy and happiness,
XOXO

duminică, 30 mai 2010

Eurovision 2010 si ce a insemnat pentru noi

I went everywhere for you
I even did my hair for you
I bought new underwear, they’re blue
And I wore ‘em just the other day

Love, you know I’ll fight for you
I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cruel
I’m gonna love you either way

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love


Prima parte a melodiei castigatoare, Satellite, cantata de Lena, reprezentanta Germaniei. Ea a fost imbracata intr-o rochie... scurta si neagra, a avut o melodie geniala si era si printre cele mai frumoase (desigur, nu uitam otomanele).

Fiindca conversatia cu Alina de aseara este mult prea lunga, voi pune DOAR niste highlights-uri. No offenses!

Alina iubeste Cipru si Belgia. Mie imi place Azerbaidjan, deci, dupa Alina, azera este otomana. Sarboiul merita cel mai bun loc din competitie - 25. (din 25) Mama a zis ca prezentatoarea (cea in rosu) seamana cu Dina (poate din cauza buzelor subtiri?). Erau unii care nu aveau voce - End imeeeegiiiiin! Jast Imeeeeeeeegiiiiiiiin! Grecul cu UOPA! ne-a facut sa zicem HU! in loc de huh?. Melodia a fost scarboasta, dar tipul (dupa... Alina) este iubitelul meu. Totusi, este cam mos, dar nu-i nimic - eu sunt Moni Columbeanu. Cel din UK a fost gay. Georgia a fost misto (ceea ce demonstreaza inca o data ca am ceva cu otomanele)[locuitorii georgiei - georgiene]. Otomanii originali au iesit pe locul II si au fost foarte tari. Tipa din Albania avea dinti. Albaneza este o otomana (fiindca Albania este langa Turcia) => imi place (desi a fost SCARBA). Liosha (aka Alyosha, Ucraina) este intoarsa din mormant fiindca a fost ingropata prea la suprafata. Cei din Franta au facut sex pe scena. Romania a luat locul III. Unii spun ca e o performanta, altii... nu. Rusnacul a fost omorat langa o groapa de gunoi si de-asta a reusit sa invie. Avea o fata de caine plouat si melodia probabil era in cinstea comemorarii Holocaustului... Armenia cu caisele a fost misto (desi, tot otomana). S-a descoperit si noua injuratura (dupa ce am observat ca poarta blugi) "Sweet heel of shit" [si nu, nu este a Dinei]. Otomano-islandeza [Lena] a cantat bestial, a avut o rochie super tare si a aratat si supeeeer bine. De-asta a si castigat. Cel cu Milim era scos de cineva din mormant ca era prea firav si nu avea nici voce. A da, si vomita "h"-uri [alias mormantul v.2000]. Spania a mai cantat inca o data din cauza ca un fan prea excitat s-a urcat pe scena si i-a speriat pe dansatori.

Piscina a fost incredibila astazi, Mojito-ul  s-a terminat poate prea repede, caldura e din ce in ce mai... calda si mi-e rau cand ma gandesc ca maine am meditatii.

No offense,
XOXO