marți, 16 martie 2010

O lume a pitipoancelor si a cocalarilor...DIANA!!!

S-a incalzit afara si "barbatii" au inceput sa isi dea jos paltoanele/gecile sclipicioase si sa isi etaleze maieurile care ascund subtil niste burti kilometrice. In schimb, pitipoancele au trecut la dresuri galbene (pe care le purtau oricum si iarna), cizmulitele mov si bluzitele cu "glitter".

Azi am fost cu Irina si Diana la Unirea, sa luam cadoul Oanei(mamei Irinei). Acum nu zic ca am facut doaaaar asta. Am fost la diverta sa luam Temeraire 4 si 5, dar am fost si la Sushi, sa mancam maki, nigiri si supa cu tofu(care e bestiala). Am discutat in drum spre metrou despre incidentul Irinei. Acum o saptamana cand trecea pe langa unu', a fost lovita cu un bulgare de zapada. Replica Irinei a fost: "Sa te duci sa dai cu bulgari in ma-ta". Ei bine, atunci barbatul a apucat-o de mana pe Irina si i-a spus sa nu se ia de ma-sa. S-au certat putin, Irina sustinand ca abia asteapta sa il vada din nou sa-l injure.

Cand ne-a spus despre aceasta intamplare, eu cu Alina i-am dat-o ca exemplu pe Diana... Ea, cand se afla la cca. 3km de unul/mai multi cocalari se preface ca ne spune si noua, "in soapta", "Uite un cocalar.". Asa ceva nu se poate, deoarece ea striga cat o tin plamanii: "Uiteee cocalaruuuu'". Desigur, daca se intoarce spre noi, si chiar porneste pe urmele noastre, ea e prima care fuge mancand pamantul.

I-am amintit azi de acest lucru (maaaaare greseala) si de la scoala pana la metrou, in metrou si in Unirea: "Phuuuui, ce colanti galbeni de pitipoanca ai!" sau "Maaama, l-ati vazut si p-ala? Ce cocaaa" sau "Cum se numeste unul care poarta mov? Boschetar avortaaat!" Umilitor...bine ca i-am bagat niste degete pe gat sau am amenintat-o cu un ac de siguranta...

P.S. Si da, Irina, daca bag mana la spatele Dianei sa stii ca ma dau la ea...

P.S.2 Poza arata cum se transforma si lumea, avand in vedere ca Yahoo! Cocalar este din ce in ce mai popular...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu