miercuri, 30 iunie 2010

Cold Hands and a Heart of Stone

Nu este vina mea. Chiar nu e vina mea ca scriu pe un blog care nu e privat si voi cititi. V-ati luat la cearta. Ba "cine e aleasa", ba "da-ne initiala", ba "ai unele parti scrise bine, dar restul afirmatiilor se bat cap in cap". Da, va zic cine este. Dar mai intai, trebuie sa va chinuiti si voi putin.

Vorba lui Ozzy. Blogul meu a devenit un forum. Acuma ar trebui sa incep sa ma plang de cat de greu este sa va tin interesati si cat de greu imi este sa moderez comentariile pe care nu le moderez? Nu, va spun ca daca voi considerati ca sunt insensibil, ar trebui sa va puneti pe votat. Maine se inchide votarea si, ca veni vorba de maine, tot atunci se vor afisa rezultatele repartizarii. Poate pe seara, ca nu cred ca sunt ei atat de rapizi... Si desigur, puteti sa comentati aici, pe forumul national, unde ati intrat.

V-ati mai calmat? Va simtiti mai bine? Ei bine, eu nu. A trebuit sa stau in casa (nu ca as fi putut iesi, dar...) plictisindu-ma de moarte. "Orice rezultat e mai bun decat o lunga asteptare." Decat sa vad ca am intrat la Viaceslav Harnaj, mai bine astept. Desi pare imposibil... Maine vom afla unde ne vom petrece urmatorii 4 ani. Nu o sa intru in sentimentalisme sau chestii "ar fi trebuit sa punem toti material rulant pe primul loc, ca sa mai ramanem impreuna inca 4 ani". Nu. Ne vom vedea peste 5 ani, ne vom imbratisa atunci si dupa, din nou, un pa-pa pentru inca 15 ani?

Fiindca am vazut ca blogul e frecventat de foarte multa lumea, lansez si aici invitatia pentru intalnirea bobocilor. Deci, cine e la Cosbuc sau va fi, contact me!

Revenind la tema, ma gandesc la toti cei care nu sunt in Bucuresti pe 1, toti cei care sunt in varful muntelui si nu au semnal sau internet. Eu unul nu as putea sa plec si sa nu fiu acasa cand se afiseaza rezultatele. Sa nu vad cu ochii mei ce scrie in dreptul numelui meu. Groaznic, mi se pare tortura curata. Mai rau decat asteptarea de nici o luna... Ma gandesc numai ca dupa ce aflam in sfarsit unde am intrat, ne vom bucura si noi de vacanta... Dar gata! Deja aberez si nu am spus ce trebuia sa spun. "Indiciul", adica ceea ce cautati voi, numele si initiala si tot ce mai vreti, se afla in primul meu post. In seria de atribute. Inca nu pot sa cred ca era ceva la mintea cocosului si voi nu l-ati vazut. Era sub nasul vostru.

Imi cer acum scuze oficial pentru spiritele incinse si pentru mirosul de creier prajit... V-ati stors din toate storcaturile si nu ati putut sa va dati seama de un lucru banal. Ma rog... voi reveni curand.