duminică, 4 iulie 2010

Licky Licky Yum Yum

A venit 1 iulie. A trecut 1 iulie. Am aflat ca am intrat in... COSBUC! Am primit lap'ul meu minunat. Am avut parte de o intalnire a bobocilor relaxanta, avand ocazia de a ne retine numele, de a ne plimba pana am facut bataturi si de a manca in 92 Mc. Fiindca le-am promis viitorilor mei colegi ca o sa apara pe blog si le-am spus ca eu fac din orice ceva, sa incep, nu?

Domnisoara Voicu. Cine poate sa o uite pe domnisoara Voicu, care are o obsesie (sau fantezii) cu portocalele si nu numai. Kullervo, tipu' de la uman, inalt cu par lung si sociabil (asta spre deosebire de altii). Cristi blondu' (da, e de ajuns). Saracuta de Bibs, care pana la urma si-a gasit porecla potrivita (nu Boobs sau altceva...), ea fiind tipa de la real. Ana, care nu a gasit altceva care sa rimeze cu 'ink' in afara de pink. Lina si Lorelei care au infiintat 'ceva'. Si nu voi dezvalui ceva-ul. Turquoise care nu face diferenta dintre rap si rap. Si Fericire care... e fericita. Desigur, nu o uitam pe Taca, care e deja zuzu de la 4 ani in Cosbuc. Desigur nu le uitam pe Irina, Anx si Irin'.

Pentru ceilalti. Luni, dupa inscriere, la ora 16, in fata liceului. A doua intalnire cu bobocii. Cu cat vin mai multe persoane de la real, cu atat mai bine.

Lasand Cosbucul deoparte, sa mergem putin in aria fanteziilor, satisfactiilor si a placerilor. Portocalele. Sau discriminarile emoticonurilor. Sau rasismul. Sau nazismul. Cred ca daca domnisoara Voicu ar citi astea ar incepe sa strige "Licky Licky Yum Yum". Asa-i?

Ei bine, de astazi in 4 zile va debarasati de prezenta mea nenorocita. Oricum... cine imi simte mie absenta??

Acum, fiindca deja este ora 12 si eu nu am pus in gura nici macar o gura de apa, va las.