vineri, 18 iunie 2010

Review Session (III)

Am revenit destul de repede de aceasta data. Este vorba despre debutul lui Michael Paynter, in colaborare cu The Veronicas, gemenele australiene, care s-au remarcat in lumea intreaga prin Untouched si Hook Me Up (dar si prin This Love, Take Me On The Floor si multe altele).
Este un debut excelent si mi-a fost adus in urechi de nimeni alta decat Anx. Si acuma il promovez si eu mai departe. Jess si Lisa, in rochiile vaporoase negru si alb, superbe ca de obicei, s-au intors dupa single-ul care a fost in topuri world-wide pentru multe saptamani. Asteptam sa vedem cum evolueaza si acest single in topuri (sa speram ca repede).

Pro: rochiile vaporoase, debut apreciabil, aparitii ireprosabile.
Contra: padurea seamana cu cea din Tuilait, promovarea e mai grea.

Listen to Michael Paynter ft. The Veronicas - Love the Fall! 
XOXO!

Don't mess with the bloggers!

A country that regards itself as the greatest in the world but only 10% of people there have passports. How would they know then?

Are you going to Europe on holiday or the USA? Where's Europe?

The Lonestar State, The State that still believes that criminals should be punished, Home of the Wataburger, home of Southern Hospitality, HTown, And Everything thats bigger and better. AND NO!! They Don't all walk around with cowboy hats and boots, and they're all not rednecks....for that...see Oklahoma.

The biggest and baddest state of them all(15 states can be put into Texas and we'd still have 1000 miles left) where everything is bigger and much better than places such as California. Home of a Ranch bigger than Rhode Island,the home of trunk poppin', Dr.Pepper,home of the first word spoken from the moon which was Houston,home of swangin' on 84's and vogues, chopped and screwed music, SA Town, D Town, and H Town which are all 3 in the top 10 most populated cities in the U.S.

Yes, USA and Texas!

On the other side, USA is a very big country, where you don't have to be frightened if someone looks for you. He'll never find you. Perfect place for a certain person. Do you recognize yourself? Come come! USA is also the country where dumbasses should be residents (oh, they are already, but they need more; same person).

Well, honey pie and cheese cake, if you send sweet and inviting sms's you should go to a newspaper and promote yourself. It'd be much much better. I mean, if you wanna be a prostitute, a slut or whatever else you want to be, then be a real one, pie, at least a peckertrish.

Back to USA, back to USA. They brought us McDonald's, that thinks you get addicted to and makes you fat, KingBurger (same family), Cola and Pespi, the most harmful things in the world... What else? Any harmful stuff, that is pleasurable at the same time. The best and the worst.

Let's get over the BS and end the post. Hope you still love (ehem ehem eheeem:)) ) me, ma dealer. Study the picture as well, it's intriguing.

P.S I don't hate America, I actually love it, but I like to piss someone off,
TTYN

joi, 17 iunie 2010

Review Session (II)

De 3 saptamani pe primul loc in Billboard (nu este Inna) este nimeni alta decat Katy Perry cu California Gurls. Melodia este extrasa de pe albumul Teenage Dream si este o colaborare cu Snoop Dogg (Doggie Dogg). Decorul este unul de vara, cu nisip si zahar:)). Mie imi pare a fi multa vata de zahar si norisori, dar asta e doar parerea mea.
Sfarsitul, cand Katy isi ataseaza niste tuburi cu frisca la sutien, pare un Teenage Dream:)), dar... Asadar, acest video, mai asteptat decat Alejandro, sigur va urca foarte rapid in topuri si va fi cu siguranta un hit al verii.

Pro: tuburile cu frisca, puful, "...will melt your popsicle...", hit
Contra: albumul apare abia in Octombrie

Pentru ca este a 18-cea cea mai sexy femeie din lume,
XOXO

miercuri, 16 iunie 2010

685

Daca a fost azi un numar care sa ma faca mai fericit astazi, atunci acela este 2228.
Nu dau motive, unii stiu deja, altii vor afla oricum mai devreme sau mai tarziu. Desigur, ar fi usor sa zic de unde vine, si probabil in acest post voi mentiona si acest lucru:D.

Toata ziua am asteptat Ierarhia. Nu mi-a pasat de bilingv (care a fost ok, nici greu, nici usor; oralul = genial, cu exceptia faptului ca am avut un subiect despre.. iarna si Craciun), nu prea m-am concentrat la scris si stiu ca am gresit la pronume sau la complemente, dar am fost la piscina.

Nu detaliez aceasta experienta de 6 ore, spun doar ca Alina se duce usor la fund, am multe vanatai, am fost (de fapt, si eu si Diana) aruncat in apa cu "hai la groapa cu furnici", am avut un colac roz care s-a spart, Cristi si Diana se casatoresc, eu m-am cuplat cu Alina (si ne casatorim si noi:P) si asteptam nunta comuna si dubla... Apa umeda, prosoape reci, pizza uda, multe fructe si apa cu paianjeni au asezonat ziua de astazi de la piscina.

Intr-un final, am ajuns si la Ierarhie, pe la 7.  Sunt cu 165 de pozitii mai jos decat as fi fost anul trecut. Mediile au crescut uluitor de mult. Sunt pe 685 pe Bucuresti si sunt mandru. Sunt 7 pe scoala si 1 pe clasa. Poate ca atunci cand am tras cu ochiul la alte scoli, pentru alte persoane am fost uluit, ba ca sunt prea mari, ba ca sunt prea mici. Adica... muuuult mai mici decat ma asteptam. Si totusi, aceasta zi incheie ciclul de examene, emotii, note si alte detalii. Rezultatele nu pot fi altele decat ADMIS. Si la bilingv, si la liceu. Deci nu avem de ce sa ne ingrijoram.

Pentru cei care citesc blogul, pot sa pun pariu cu voi ca pana acuma, pana la aceasta fraza, deja ati cautat in ierarhie pozitia 2228. Am I right? Si daca nu, o faceti acuma :))). Apropo, cred ca ma ia o raceala foarte nasoala. edit: sunt 21 de locuri intre voi.

Pentru ca exista numai o persoana pe 685 si pentru ca nu mai am chef sa scriu,
XOXO

marți, 15 iunie 2010

Cafea vs. Cola

Cola este o bautura acidulata care nu este naturala, are foaaaarte mult zahar, fructoza din sirop de porumb si multe calorii (200 pe pahar). Cola cauzeaza hipertensiune si presiune a sangelui ridicata. Plus, carbonul din acid nu este nici el bun pentru organism.

Cola este buna, totusi, la foarte multe lucruri! Sa scoti rugina de pe suruburi, sa speli parbrizul, sa cureti wc-ul, sa dizolvi bucati de carne (sau ficat) [si nu stiu pe nimeni care face asta...inca]. Desigur, este a doua pe lista, deoarece Pepsi reuseste sa dizolve rugina in mult mai putine ore decat Cola. Ce poate provoca Cola organismului din cauza proprietatilor ei "curative"? Ulcer, cancer de colon si diabet, asta pe langa problemele cauzate inimii.

Diet Cola, solutia perfecta pentru mama Cola care are foarte mult zahar? Nu, Diet Cola contine Aspartam, care cauzeaza si el cateva boli... Printre aceste enumeram: dificultati de respirare, pierderea memoriei, greata, dureri de cap sau boli cronice: tumori pe creier, Parkinson, diabet, scleroza multipla si epilepsie. In plus, cola de orice fel, ca e ea Diet sau normala, te ajuta. Sa castigi in greutate. A fost demonstrat stiintific ca cei care beau un pahar de cola la doua zile se ingrasa intr-un an 5kg.

Sa trecem la cealalta parte a discutiei noastre, cafeaua. Sigur o sa spuneti ca nu e adevarat, cola oricum are un gust mai bun si bla bla. Dar cafeaua nu numai ca ajuta organismul prin antioxidantii pe care ii contine (daca este proaspata) ci il si fereste de boli precum diabetul, cancerul de colon si Parkinson (parca ceea ce pateai de la Cola). Este deasemenea un bun antidot pentru durerile de cap, daca consumata cu masura.

Am vorbit de zahar la Cola. Cafeaua nu contine zahar => contine foarte putine calorii. Poate unora gustul li se pare ciudat, scarbos, insuportabil si ce mai stiu eu cum. Dar cu jumatate de pliculet de zahar sau cu un pliculet de lapte condensat, totul se poate rezolva. Si chiar si asa, nu se va ajunge la 200 de calorii pe ceasca. Poate ca sunt si cei care exagereaza si isi toarna tot zaharul din casa in ceasca de cafea pentru a o face mai delicioasa. Gresit! Cu cat pui mai mult zahar, cu atat isi pierde savoarea si dispare gustul de cafea adevarata.

Desigur, si cafeaua are o parte proasta. Avand in vedere efectul ei diuretic, pentru fiecare ceasca de cafea consumnata ar trebui sa bem 450 de ml de apa, echivalentul a 2 cesti de apa. Si pentru ca sa acoperim orice defect, mai aducem inca un avantaj in vederea cititorilor. Cafeaua este folosita si pentru a sta treaz. Cafeaua activeaza adrenalina din corpul nostru si astfel, pierdem senazatia de somn.

Asadar, este decizia voastra daca sa beti o chestie cu mult zahar si care provoaca diabet sau una cu antioxidanti si care previne aparitia Parkinsonului.

Indepartandu-ne de acest subiect, azi am avut bilingvul la engleza. La Spiru. A fost ok, sper la un 94/100. Oricum la oral a fost suuuper ok si toti de la Comisia I au luat 30p. Maine urmeaza franceza. Plus ca maine se afiseaza si ierarhia si edu.ro o sa fie suuuper blocat... dar asteptam.

'Till tomorrow (and 'cause now we can speak slang), see ya,
XOXO

duminică, 13 iunie 2010

Review Session (I)

Pentru a va pune la curent cu noile video-uri, am creat "Review Session". Aici veti gasi cele mai noi video-uri, la doar cateva ore dupa aparitia lor (youtube sau mtvhits:D). Sper ca veti primi calduros noul format si va veti bucura de varietatea de video-uri oferite.
Incepem primul post "Review Session" cu 2 video-uri noi, frapante. Primul, Kylie Minogue - All The Lovers. O melodie soft, cu un video destul de socant. O revenire ciudata, la fel ca a Christinei Aguilera, dupa cativa ani. Si totusi. Parca e prea mult. Mai are un pic si face si sex cu aia? Dupa ce ca ii dezbraca, se dezbraca si ei, acuma se mai si ling. Pai? Ce mai asteptati? Aveti si muzica ambientala...decorul perfect. Bine...baloanele alea albe sunt cam puerile, dar in rest merge ;).
Video aici
 
Pro: melodie soft, revenire spectaculoasa
Con: e mai rau ca la Miley Cyrus, se difuzeaza la ore la care si copiii de sub 5 ani pot viziona asa ceva:(

Mai avem si Esmee Denters feat. Justin Timberlake - Love Dealer. Se pare ca acesta este cel mai dezvoltat subiect din zilele noastre: dragostea cheesy (Miruna...simte aceasta propozitie ca o palma peste fata...e bine?). Video-ul pare ca un dèja-vu, de la Beyoncé sau Alicia Keys, dar este ok. Melodia este... draguta si probabil va ajunge sus in topurile din UK (unde inca nu a fost lansata... mai dureaza ceva), In plus, contrastul dintre cele doua voci este potrivit.
Video aici
Pro: contrastul dintre voci, catchy song, video inspirat

Con: se distribuie greu... lumea nu prea afla de ea.

Anyway, mai bine nici nu cititi si va duceti direct sa va uitati/ascultati.

If you need a fix, then I'm your dealer [fara sa ma gandesc si la alte conversatii, secrete, informatii],
XOXO