sâmbătă, 29 mai 2010

Ready for exam?

Probele de bilingv (engleza):
http://www.megafileupload.com/en/file/235530/2003-w1-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235531/2003-w2-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235532/2004-key-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235533/2007-key-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235534/2007-w1-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235535/2007-w2-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235536/2007-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235537/2008-w1-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235538/2008-w2-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235539/2009-doc.html

Si exemple de oral (engleza):
http://www.megafileupload.com/en/file/235540/oral1-jpg.html
http://www.megafileupload.com/en/file/235541/oral2-jpg.html


P.S. Parola este aceeasi la toate fisierele de mai sus. Se introduce undeva in josul paginii, apoi asteptati 15 secunde. Dupa aceasta, puteti apasa butonasul de download. Enjoy!

Licitatie!

Am vizitat targul de licee si, luand pliante si discutand cu reprezentantii, am descoperit mai multe licee, despre care credeam ca sunt... dezastruoase. Desigur, alegerea mea nu s-a schimbat, dar in lupta au intrat Viteaza, Spiru si Sava. Am adus pliante (vreo 30) si cine vrea... cere. Am asa:

Liceul si Scoala Postliceala Cronos
Colegiul Tehnic Miron Nicolescu (2)
Colegiul National I.L. Caragiale (2)
Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj
Colegiul National Sf. Sava (4)
Liceul Teoretic Ion Barbu
Grupul Scolar Industrial nr. 19 R.A.T.B
Colegiul National Ghe. Lazar
Grupul Scolar Industrial Unirea (3)
Grupul Scolar Industrial Timpuri Noi (2)
Colegiul Tehnic de Aeronautica Henri Coanda
Colegiul National Spiru Haret (2)
Colegiul Tehnic Material Rulant pt. Transporturi Feroviare Bucuresti
Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu (2)
Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu
Colegiul National Matei Basarab
Colegiul National Octav Onicescu
Colegiul Tehnic Mihai Bravu
Grupul Scolar Economic Administrativ Mircea Vulcanescu
Colegiul National Mihai Viteazu
Colegiul National Bilingv George Cosbuc

Sincer, cei mai primitori, saritori si buni informatori erau cei de la Viteazu, dar si cele de la Spiru erau convingatoare. Aproape ca m-au convins sa ma duc acolo. Iar la Sincai, 2 tipe se auto-intitulau "pliantele vii". Cei de la grupurile scolare erau cei mai interesati sa ofere pliante, deoarece nu au foarte multi doritori, precum Sava, Laza, Viteazu, Vianu si Cosbuc. De la Vianu nu m-am atins de pliant deoarece erau unii cu niste fete de matematicieni borati si... nu am vrut sa ma molipsesc cu *intensiv infoooooo*.

Ziua nu s-a terminat cu o cearta, ci cu o ploaie. Momentan, picaturile reci de ploaie inca se scurg din norii negri si fulgerele brazdeaza cerul. In plus, azi e finala Eurovision *Azerbaidjan, Azerbaidjan*! Ma plictisesc in casa si sper ca maine sa nu ploua (piscina, vin!), iar Alina si-a facut un nou site, aici.

Asadar, cine vrea pliant, contact-me!,
XOXO

joi, 27 mai 2010

Ready to be disappointed?

Probably yes. Maine - banchet. Maine - un mare fas. Maine - mai bine stam acasa. De ce? Manele, muzica de rahat (pentru ca avem dj), mancare de lepadat si o companie geniala. Ce ne-am mai fi putut dori mai mult? Deci, pregatiti-va pentru a fi dezamagiti. Sau va asteptati sa fim toti uniti si sa ne intelegem bine in ziua banchetului? Luati-va gandul, nu se va intampla.

Scoala este acelasi lucru, asa ca... Se predau materii noi cum ar fi: distragerea atentiei pentru a fi udat/-a cu apa, injuratul profesorilor si alungarea lor din sala de clasa si absentarea. No problem, nimeni nu face nimic.

Totusi, avand in vedere ca nu am mai vorbit de mult despre ceva serios si/sau interesant. In ultimele doua zile am primit mai multe mailuri despre cum se presupune ca Pamantul este gol pe dinauntru. OK, asta nu este ceva foarte special, dar cat afli ca in interiorul Pamantului este o alta lume... asta iti da fiori. O noua lume, cu 7 puncte de sprijin si doua intrari (Polul Sud si Polul Nord). S-au facut cercetari si pana la acest punct, totul pare sa se lege si rezultatul - chiar exista asa ceva.

Au existat supozitii si ca OZN-urile vin dinauntrul Terrei, din Agartha. Agarthienii se presupune ca sunt un popor foarte evoluat, la fel ca Atlantidienii. Cele doua mituri sunt asemanatoare, dar sfarsitul celor doua lumi difera. Atlantida s-a scufundat, si, fiind acoperita de ape, populatia ei a disparut. Totusi, se spune ca au supravietuit cativa si acestia au transmis cunostintele lor foarte avansate egiptenilor, care au reusit sa construiasca Piramidele de la Gizeh in asa fel incat ele sa fie reprezentante ale unor stele, din constelatia Osiris. Totusi, Agartha inca nu a disparut (nici nu stim 100% ca exista, la fel ca si Atlantida).

Cercetari si mai recente, sau mai degraba soarta, au dus la concluzia ca sub un oras turcesc se afla un oras subteran, intins pe 20 de etaje. Se crede ca era folosit pentru a se proteja de atacurile barbare, dar nimic nu este dovedit momentan. Dar parca am sarit prea rau de la un format la altul, nu?

Stiu cat ma iubiti voi pe mine asa ca sper sa ma intelegeti si sa imi dati niste sfaturi. Si nu negativiste... Maine - banchet, noi deja simtim tristetea emoideasca. Ar trebui sa stam intr-un colt, cu o lama din otel inoxidabil si sa fim cu totii tru. [Anx, astept comm]

See you when I'll see you,
XOXO

miercuri, 26 mai 2010

Hate that I love my life?

Yupee! Astazi am fost si inca sunt extrem de fericit. Bine, nu pot sa zic de ce sau daca imi vine doar sa rad. Totusi, nu toata viata mea e roz... Nu am aflat cat am luat la teza de la mate (ceea ce ma seaca, e agasant; vreau sa stiu si daca am luat 4 si daca am luat 10) si am facut si meditatii la engleza la ora 3.

As spune ca mai este o saptamana de scoala, dar deja nu prea mai am incredere in aceasta afirmatie. La franceza numai Drama mai lucreaza, restul stau cu ochii pe pereti (si noi facem la dezbateri!) si apoi nu mai facem toate orele. Nu pot sa spun ca am participat foarte mult la activitatea scolara astazi, dar... am auzit multe.

Nu mai asteapta nimeni banchetul, nu mai este nici o magie a ultimei saptamani. Ma intreb daca mi-ati simtit lipsa azi. Hmm? Am auzit ca ati facut si fotografii de grup. Cred ca sunteti sfasiati cu totii ca nu am participat. Sfasiati! Mi-am pierdut mintile...

One look at you and I know what you're thinking
Time's a bitch and my heart is sinking down
You turn me inside out

Cei cu bilingvul la engleza, cine vrea variante si modele, ME, ME, ME! Am aproape din fiecare an, asa ca va astept sa mi le cereti. Sorry Alina si Irina ca nu v-am adus cartile, dar voi mi-ati adus CD-ul? Nu. Pai si acum aveti pretentii? Nu putea sa va spuna cat am luat la teza? Nuuu...

"Cosul de gunoi" se pare ca este o marca inregistrata a "mancatorului de cacat" care este o marca inregistrata a mea. Daca nu as fi adorat titlul de blog, da, l-as fi schimbat in Cosul de Gunoi. Dar inca nu mi-am pierdut orice... urma de bun-simt.

Le multumesc nenorocitilor care au votat ca sunt insensibil. Nu ati reusit, tot e un vot in plus pentru "nu sunt insensibil"! Asa ca shut up and suck it up (hard, if I may add). Nu-i asa ca viata este atat de frumoasa incat va vine sa o mancati? Ba da.

Azi o fost o caldura dogoratoare si pentru maine se anunta si mai rau - 32 grade. Si mie deja mi se face rau de cat de fericit sunt... YAAAY!!! Animus... unde esti ca sa imi strici distractia?

Din Cosul de Gunoi al Clasei, cu racoarea obisnuita,
XOXO

marți, 25 mai 2010

Keeps gettin' bigger

Dedic aceasta postare fanilor mei, care ma sustin si cu mica si cu mare! Pixului meu, creionului care m-a ajutat la teza, dar si PC-ului! Sa va spun... adevarata poveste.

Dat fiind faptul ca am mers la Irina, dupa teza, ce puteam noi 3 [si Alina] sa facem? Da, exact - sa vorbim despre orgasme, sex si masturbari. Dar. Daaar! Ce ne-a dezvaluit Alina?

1. Ca are pula.
2. Ca cica e mai mare decat a mea.

Da, Alina, te credem! Cel putin eu si Irina... Si stim ca a ta este putin deplasata, iesind din fund (de unde iese si cacatul Dramei, care s-ar putea sa nu mai iasa in curand). Dar avem o singura intrebare (cel putin eu): Te satisfaci singura? 
But I wish I could feel it all for you
I wish I could be it all for you
If I could erase the pain
And maybe you'd feel the same
I'd do it all for you
I would, I would, I would, I would

Am dat si teza la geogra - care a fost usoara (cel putin la nr. 2). Irina - felicitari pentru contestatie... 1.10 puncte in plus, ai devenit o cosbucista si ai completat trioul. Alexandra, daca nu ma insel - 65 sutimi, nu? Felicitari si Dramei (stie ea de ce). Maine ne aduce teza la mate. Si...mai era ceva.... Am uitat. Ah, da, nu am auzit cele 5 cuvinte senzuale si puternice si arzatoare. Mai sunt... 41 de ore.

Deci, avand in vedere ca m-am tampit, nu vad de ce sa nu ascult o melodie cantata de o actrita porno. Dar continuuand, trebuie sa merg la meditatii zilele astea si nu stiu cand. Asa ca shiz ( (c) Irina). La imagine trebuia sa pun "pula" Alinei, dar m-am abtinut... Cu greu.

You like that, don' cha?,
XOXO

Za Drim (II)

OK. De aceasta data a fost ceva mult mai ciudat decat atunci. In plus, acum au fost doua, destul de diferite.

In primul, eram undeva in subteran, impreuna cu Irina. Niste sine de tren impanzeau pamantul, dar noi mergeam pe ele. La un moment dat, un funicular a trecut pe langa noi si, ne-a luat. Acolo ne-am intalnit cu Luci si am mers undeva unde erau niste chestii mici si rosiatice, ca niste bucatele de hartie in flacari. Am inceput sa le culegem, dar Irina a cazut intr-o groapa. Am mers si eu pe-acolo si am dat de o colonie. Erau niste animale, cu piele arsa pe fata si parul blond. Ei ne-au condus spre o luminita si, cand am ajuns aproape, un funicular era cat pe ce sa ma calce. Cand am iesit totusi din...pamant, am desoperit ca suntem in Piata Sfantul Petru, in Vatican... Asa am trecut la urmatorul vis...muult mai interesant.

And these last three weeks passed and we barely talk
I think I know and it's breaking my heart
Am I in or am I out?


Toata lumea, toti elevii, s-au intalnit la intrarea in curtea scolii. Eu, Irina, Alina, Diana, Miruna, Alexandra si Dina am fugit spre o casuta, un fel de cusca, si ne-am inchis acolo. Au venit spre noi niste cocalari si niste pitipoance, incercand sa darame cutia de metal. Nu au reusit, dar l-am vazut cu totii pe Baciu care iesea dintr-un tufis. Apoi, nu stiu prin ce minune [=))] Dina imi masa picioarele. Am vazut apoi ca se strang mai multi la intrare si ne-am decis sa iesim si noi.

Pe drum, EA mi-a spus cele 5 cuvinte (si da Anx, inca ma macina) si am ajuns si la poarta. Incepuse deja ora lui Baciu. Totusi, eu am ramas la fereastra, sa ma uit de contestatii. In schimb, pe acele geamuri, erau afisate niste punctaje foarte ciudate (Irina luase 2.5), dar nici urma de rezultate de la contestatii. Erau trei muncitori, care vorbeau de zor si lipeau niste hartii si unul dintre ei, nu stiu cu ce ocazie, mi-a dat un deget din carton (din acela ca la jocurile de baseball). Totusi, unii se certau ca de ce au desfacut coltul indoit cu numele, fiindca asta este frauda. Unul de acolo tot incerca sa le explice ca daca nu se deschidea coltul, nu puteau afla carui copil ii apartine lucrarea. Nu cred ca a inteles, dar eu am mers mai departe si am ajuns in clasa.

Era ora de istorie si profa vorbea cu fiecare. Totusi, eu mancam niste prajituri cu portocale (care pareau delicioase) cu Oana si Salamon. Apoi, profa a pupat-o pe Alina si i-a zis "Asa Alinuta, foarte bine!" S-a dus apoi la Dina si i-a spus istoria lucrarii ei. Cum ca atunci cand a vazut-o, Nicolae a zis ca este a lui Raicovescu, cum ca profa a zis ca seamana mai mult cu a Dinei, cum s-au certat ele, si cum au ajuns pana la urma la un consens - 9.(da, se pare ca ele corectau :)) )

Eu am intrebat atunci de ce ar fi trebuit sa nu desfacem colturile. Ea mi-a spus ca intr-o clasa, directa nu a pus stampila. Atunci, Miruna s-a simtit si s-a ridicat, spunand: "Ah, pai eu am vazut mai demult ca nu stampilase coltul si m-am gandit sa ii spun directei sa nu n-il mai stampileze noua. Oricum eram ultima clasa... Asa capresupun ca noua nu ne-a stampilat evaluarea si probabil de asta se cearta aia acum."

Ei bine, o sa imi fie dor de aceste vise, dar... In orice caz, succes si Irinei si Alexandrei la contestatia care vine azi. In plus, succes tuturor la teza de la geogra - ce poate sa fie atat de greu.

In cautarea unei schmbari,
XOXO

luni, 24 mai 2010

We are one!

Don't know what we're fighting for
Who'd have known we'd fall
A second's too late
Crashed down one foot below the ground
Did you hear the sound
Of a smile that is fading?
When will it go?
When will it stop?
There's a whirlwind in my head
A part of me
Still lives for you
So don't ever forget,

'Cause I belong
I believe
We are one
You and me
But we keep on falling
Into silence
Out of love
Out of time
What will it take
'Till you realize?
'Cause you know it's killing me
To be left unseen

Pentru ca azi invat la geogra si merg la ziua Alinei (la GT). Si pentru ca m-am saturat de ura si ranchiuna impotriva anumitor persoane. Dar si pentru ca imi plac zvonurile nefondate, care te dau pe spate (nu le voi comenta aici, dupa aceea poate chiar sunt adevarate si tot eu pic prost...). Pentru ca m-am saturat sa vad in jurul meu persoane cu masti, care se ascund, isi ascund adevarata fata, doar pentru a... pentru a deveni altcineva.

Mai sunt 2 saptamani, oameni buni! Vreau sa fim impreuna. TOTI! Chiar si cu Melania sau Luci. Ne despart 2 saptamani de o despartire. Asa ca sa nu ne mai certam. Stiu, cer prea mult - o unificare a clasei in 2 saptamani. Dar ar trebui sa fie constiinta noastra. Sa fie impacata, macar ca am facut tot ce am putut, daca nu vom reusi...

Pentru cele 4 procente, si nu numai din acea ipostaza. 4% pentru ce stiu unii, 4% pentru unificare, 4% pentru a ramane impreuna. Astea sunt sansele noastre: 4%

XXOO

duminică, 23 mai 2010

La 4%

Cabana misterioasa
Noroiul

Prin padurea intunecoasa

Iarba si nori
Norul cel mare
V-am promis fotografii. Dar sa va spun si ce am indurat... Am mers la munte, pentru a sarbatori cea de-a 50-a aniversare a nuntii bunicilor mei. Dar am mers cu Alexandra. La ora 8, ea spune ca ii este somn, ca nu mai poate sa stea. Nici vorba. Ne-am asezat noi la un film si, cand se termina, la 11 noaptea, ii vine Alexandrei cheful de viata. Am inregistrat niste vloguri, ne-am udat paturile, am inghetat pe balcon si...si.... am ascultat-o pe Dina, de la telu' Alexei, cantand Chica-na-na-nini-na. O ora! Da, am innebunit. Era 1 jumate, toti aia din vila sforaiau, noi (mai mult Alexa) topaia de colo-colo, desi o durea capul. Sfanta fecioaraaa. La ora doua, cand in sfarsit i s-a facut si ei somn, ma trage cu tot cu patura pe jos, pune ceasul sa sune la ora 6 si mi-o pune inca o data pe Dina, cantand maneaua aia nenorocita. Injositor. [Am stat in aceeasi camera in care am stat si acum 5 luni. La fel de paraitoare.]

You hit me once
I hit you back
You gave a kick
I gave a slap
You smashed a plate over my head
Then I set fire to our bed
A kick in the teeth is good for some
A kiss with a fist is better than none


A doua zi, cu greu ne-am trezit si am mers la o plimbare. Am mers pe un drum noroios, dar am vazut ca multe lucruri de acum 5 luni au ramas la fel. In imaginea de sus, este cabana parasita de care ne era noua frica, atunci cand venea ceata spre noi. Erau 2 caini care latrau si atunci, eu cu Irina am fugit si am trecut printr-un gard, ca sa scapam. Acuma... am descoperit ca e doar o cabana parasita, neinteresanta.

I'm spinning around
Move out of my way


A fost o excursie interesanta, obositoare si...cu multe amintiri. Mai mult sau mai putin elocvente, mai mult sau mai putin placute, mai mult sau mai putin adecvate. Fotografii am multe, dar acestea sunt doar mostre din fumusetea acelui loc, puritatea lui.

There's so many things we're not,
But with what we have,
I promise you that,
We're marching on.


Pana la o noua aventura si pana la cele 5 cuvinte,
XOXO



Maxipet Maxidefect

Maxipet, animalele il iubesc. Incearca si tu. Nu nu, reformulam: Maxipet, D. il iubeste! Incearca si tu. Da, am venit de la munte si, dupa o discutie filosofica cu Alexandra, mi-am dat seama ca nici eu nu sunt perfect. Asadar, voi face o lista cu toate defectele mele.

People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
So are you


1. Am un nas foarte mare. Si uleios.
2. Restul fetei este aspru.
3. Am puncte negre si cosuri.
4. Am sprancene prea stufoase.
5. Parul este, de obicei, gras si, deci, groaznic. Nu-i asa ca e de-a dreptul scarbos?
6. Mainile mele sunt urate si reci (in cele mai multe cazuri).
7. Degetele mi se scurteaza.
8. Am colacei.
9. Din laba piciorului imi iese al saselea deget.
10. Genunchii mei trosnesc din 5 in 5 minute.
11. Am pielea sensibila, aspra si am alergii.
12. Sunt insensibil. (la 46% din voturi)
13. Si misogin.
14. Si prefacut. De ce, inca nu am inteles.
15. Si caut perfectiunea, desi stiu ca nu o voi gasi... e prea tarziu.
16. Viata mea este departe de a fi una in roz.
17. Am uitat de voce.
18. Nimeni nu ma mai suporta.
19. Deja sunt copiat, dar nu stiu cine este copia si cine e originalul.
20. Sunt pesimist.
21. Imi plac lucrurile triste.
22. Nu inspir nimic vesel sau bucuros. Sunt cel mai mare conglomerat de ganduri, idei si conceptii triste.
23. In concluzie, sunt o persoana trista, o copie detestabila si arat ca un vagabond.
24. P.Sist Nu am gropite ca altii...

Si nu puteti sa va mintiti, 95% din persoanele care citesc asta sunt de acord cu mine,
XOXO