miercuri, 17 martie 2010

Fizica, mate si engleza...

Avem profi nebuni, care fac ca disperatii cand "aud voci". 

Profa de mate face crize mereu, din diverse motive. Tipa ca aude pe X si pe Y vorbind, daca nu aducem niste fise idioate sau daca ne vede ca piramida nu e destul de ascutita.

Profa de engleza tipa la noi ca nebuna, din toti plamanii ca o imitam, ca nu stiu ce facem sau ca NU suntem atenti...wow. Probabil ea nici macar nu a luat examenul ala cu brio, din moment ce nu stie sa lege 2 propozitii...

Profu' de fizica nu se poate impune in fata noastra never ever. Tipa si el ca toti dracii, dar nu poate sa predea...nimeni nu intelege nimic. Dar, cand spune ca ne da drumul mai devreme, ne tine pana la sfarsitul orei, daca nu chiar peste ora...

Profa de civica nu are nicio treaba cu noi. Putem sa dam cu cornuri in ea, ea nu reactioneaza... Mai are cateodata sclipiri cand ne spune sa stam cuminti ca altfel "ne pedepseste". Uuuuh.

Profa de franca e probabil cea mai normala, de la care chiar invatam ceva. Este si buna la timing, deoarece intarzie cateva minute (juma de ora cateodata).

Profa de latina este roscata, dar bata. Probabil in afara de cele cateva desinente ale timpurilor din latina, multe altele nu stie...

Profa de chimie spune mereu lucrurile asa cum sunt. Poate cateodata devine umilitor, dar are intotdeauna dreptate: Dina este un guru inexistent, Alexa e tamaie, etc.

Diriga ne innebuneste cu resedintele de judet si cum ar trebui sa facem banchetul cu toate clasele de a VIII-a. Chiar si asa, tot este mai buna decat "Mamica".

Stiu ca azi am scris putin si neinspirat, dar am teme cu duzina :((. Maine seara vin cu mai mult. Promit...

P.S. Fotografia nu ilustreaza realitatea din scoala noastra...adica, profa de mate nu arata asa...(si nici aia de civica)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu