sâmbătă, 8 mai 2010

Entertainment

I'm not here for your entertainment? You don't really wanna mess with me tonight...
Am fost la "Converse Bazar" azi si am stat 1 ora la coada pentru a intra. Ce pot sa zic, cam ciudat...coada la magazin de conversi. Dar da, merita. Sunt niste preturi fantastice si totul este original. Desigur, nu am putut sa plec cu mana goala si mi-am luat doua tricouri, o pereche de "shuzi" si una de pantaloni (toate verzi). Dupa ce am iesit din acea imbulzeala, am ajuns la Alina, unde am fost torturat.

Totul a inceput de la inghetata. Am preparat inghetata home-made si apoi am chemat-o pe Diana. Inainte de a veni, am mancat cartofi prajiti, eu doar cu branza, Alina - "cartofi à la fondu d'Alina" (da, fondue fara "u"). A venit Diana si am fost pus la cratita - clatite. Prima oara, cu o luna in urma, tentativa mea de a face clatite a esuat. Lamentabil. Si m-am gandit sa mai incerc o data. Am preparat "Les crêpes éshéqués de Michel". A iesit o varza. Dar vine Diana si salveaza situatia. Pune Lipton praf in clatite. Da, nu a salvat situatia deloc. Apoi a pus si cafea. Clatitele mele faimoase s-au dus la gunoi.

Adevar si Provocare. A durat vreo 5 minute, apoi muzica youtubista. Cand am ajuns undeva la Bottle Pop, am scos si niste obiecte de vestimentatie din dulapul Alinei. Si aceste 2 sado-maso, Diana si Alina, m-au legat de un scaun, cu niste esarfe. OK, nimic interesant. Dar cand au scos schotchul si m-au legat la gura, maini si picioare... O maa gaa! Ce fac astea? Am cerut ajutor de la Dina (ma rog, Alina) dar nimic. Am scuipat o gura de apa pe Alina si atunci a inceput calvarul. Muscaturi, trosnituri de degete, legaturi bine stranse. Am stat o ora si un sfert legat de un scaun cu toate membrele. Salivam, eram ud, dar cui i-a pasat?

Momentan sunt bine, in casuta mea, si nimeni nu vrea sa ma asasineze sau sa abuzeze de mine (:))) asa ca ma duc sa ma odihnesc. Plus, cine merge maine la AFI sa imi iau blugi negri (din aia care nu se gasesc pe google)?

Imbracat, spre deosebire de azi de dimineata,
XOXO

Converse era

Whaaa. S-a deschis un nou magazin plin ochi de Conversi. Si vreau sa il vad. Desigur, de asta merg azi acolo, iar apoi, voi trece la cratita. La cratita Alinei, fiindca vreau sa prajesc cartofi, sa fac clatite si sa... incalzesc copanele. Desigur, pe blog s-a creat o agitatie serioasa, care a degenerat putin. Ce-i drept, macar am aflat misterul cu "fiule".

Mi-am updatat profilul de google si, am observat ca la acele intrebari era si unele putin mai ciudate. Desigur, intrebarile nu era nici pe departe mai ciudate decat exemplele. "Ceva ce nu pot găsi utilizând Google" si exemple: "paradisul, iubirea, Atlantida, aeronava Oceanic 815, mesaje spam". Eu m-am limitat la "blugi negrii (care au devenit un calvar), Triunghiul Bermudelor si adevarul". Din pacate, nu stiam ca mancatul de chipsuri si salsa este o putere supranaturala...

Astazi este o zi linistita. Scuze, am uitat ca m-am trezit la 8 din cauza unei bormasine si cand am reusit sa inchid un ochi: Alina - tarrrrrrr! Asa ca nu am dormit deloc si nici nu am baut cafea. Nici macar nu am mancat. Deci se prevede o zi foarte frumoasa, calma... Desi, ma gandesc, oare Skaterii sunt mai buni decat Conversii? Sunt mai confortabili, dar.

Trebuie neaparat sa ascult niste LL, altfel nu imi incep ziua bine. Peste vreo 4-5 zile avem examenul la mate, ceea ce e nasol. Stiu ca daca nu ma concentrez pot sa gresesc si poate ca de asta imi este atat de frica. Dupa ce am vazut brosura si dupa ce am vorbit cu cativa prieteni, Cosbuc nu mai este atat de 100% liceul la care ma duc. Incep sa ma gandesc la Lazar (desi nu are nici macar intensiv) sau la SC, pentru bilingv. Ma gandesc cu groaza ca se apropie tot. EN la mate, teza la mate, teza la geogra, rezultatele, bilingvul ("bilingvele"), rezultatele si in sfarsit, completarea fisei. Apoi sfarsitul.

Ma bucur, ma intristez. Pana la urma este un amalgam de sentimente si nu stiu sa le diferentiez. Incep de acum sa imi cer scuze tuturor pentru ce le-am facut de-a lungul acestor 11/8/4 ani. Mie, ca nu am putut sa ma duc mai sus, Alinei pentru certurile saptamanale, Ancai pentru replicile replicilor ei, Dianei pentru piept-dezgolit si "flat-chested", Dinei pentru conflictele conflicuale si alte certuri puerile, lui Dragu pentru ca nu i-am lasat cale libera inca de la inceput, Irinei pentru LoTR si Leggie, frumoasa din padurea adormita si nunta de la gradinita, Mirunei pentru ca am parasit-o la un moment dat, Alexei pentru ca nu am stiut sa ne mentinem prietenia, dar si celorlalti ca nu i-am bagat in seama, i-am subestimat sau i-am invidiat. Stiu ca unii ma vor uita, dar sper ca ceilalti sa aibe amintiri frumoase cu mine. Mai avem o luna. Hold on tight!

Imbracat pe jumatate cu tricoul si doar cu un picior in blugi,
XOXO

vineri, 7 mai 2010

En garde!

Come on over, come on over baby... Stiu ca vrei Dinusori sau Draguleti...dar ma gandesc cateodata... Ce bine ar fi fost daca am fi avut un ziar al scolii...

Probabil ai fi fost pe prima pagina...si acum nu vreau sa te critic, dar din cauza draguletilor, ai scazut in preferinte... Exact cum a scazut si numele Emma in topuri, fiind inlocuit de Isabella. Dar stai linistita, te pricepi sa te intorci in preferintele publicului. Chiar o faci cu mare usurinta. Vreau sa iti urez succes pentru paginile 2,3,4 si 5. O sa le umpli.

Dar sa ne intoarcem la ale noastre. Mi-au venit cartile care trebuiau sa vina pe 7 Iunie. Am vorbit pe mess de mi-au iesit falangele din incheietura... Desigur, abordam si noi subiecte elevate. Cum ar fi: la mate/info bilingv franca e 8.97 la SC, e bine de stiut...poate il trec pe 2; mergem toti la Sava fiindca suntem genii iluminate.

Titlul este o amenintare la adresa mea, deoarece stiu ca o sa vina un val de... acuzatii. Nu-i asa, iubirilor? La un post anterior am primit niste comentarii hilare chiar. "Pai cred ca tu ar trebui sa te duci sa plangi acolo. Vrei si o lama? Una frumoasa, stralucitoare, ascutita...otel inoxidabil. Perfecta pentru tine... Nu?" sau "Guess Who ar trebui sa puna eticheta pe blog :”ATENTIEEEE! OLIGOFREN PE BLOOOG!” si gata pentru ca rabdarea lui e din ce in ce mai limitata, in proportie inversa cu agresivitatea". Desigur, nu vreau sa aprind sau sa atat certuri.

Iti cer scuze pentru comentariile de la acelasi post, care au avut referire la tine, hun, dar asta e viata. Cruda.
XOXO

A aparut brosura!

Brosura contine toate informatiile necerare pentru admitere. De la data probei de bilingv la media de admitere de anul trecut. Va urez succes la cautarile pentru liceu.

Au venit si rezultatele la Evaluarea Nationala, dar nu voi comenta pe acest subiect, deoarece nu pentru toti a fost o corectura dreapta. In orice caz, felicitari celora care ne-au depasit asteptarile (dam aici ca ex. pe Luci [de la 4 la 8] si altii).

Abureala mare la scoala azi: tipete de fericire, atacuri de panica, lacrimi, etc. Tragand linia, vedem ca evaluarea a adus si bucurie si tristete pe chipurile elevilor de-a 8-a.

Asadar, cautati media perfecta de la liceul perfect si ganditi-va ca oricat de mica ati avea media, intotdeauna exista COLEGIUL TEHNIC DE MATERIAL RULANT PENTRU TRANSPORTURI FEROVIARE BUCURESTI, unde dragii mei cititori se intra cu 3.83 (desigur, asta la Mecanica). Asa ca stati calmi...

XOXO

joi, 6 mai 2010

Talk to the hand!

Nu va obliga nimeni sa imi cititi blogul. Nimeni. Dar daca il cititi, faceti-o din placere, nu din dorinta de a veni si a ma critica. Nu din dorinta de a gasi orice greseala si a reclama-o imediat. Totusi, daca ati intrat, ati citit ceva, nu v-a placut nimic din ce-ati citit, a doua oara, inainte de a da enter la adresa mea, mai ganditi-va o data.

Nu ma intereseaza comentariile nefondate sau care ar trebui sa ma deranjeze. Nici pe departe. Si stiti de ce? Fiindca mai sunt si altii acolo, care fac chiar mai rau decat mine. Vlogurile sunt la moda acum, dati pe youtube ceva cu 2 fasii... Inseamna ca acolo veti avea mai ult de comentat decat la mine.

Concluzie:  Intrati pe blog(-uri) de placere, nu din dorinta de a critica. Punct si de la capat.

Movin' on,
XOXO

miercuri, 5 mai 2010

Oh, sweet death. Breathe and cry. It's over.

Si cand credeam ca totul e over, a inceput din nou nebunia. Ca sa nu mai spun ca in ea sunt implicatii si Baciu si profu' de fizica. Poate ca suntem prea entuziasti ca totul s-a terminat, dar nu realizam ca suntem la inceputul sfarsitului. Tot este bine, macar acum s-au descoperit pasiuni din trecut, sau s-au implinit profetii... Bine, poate ca globurile care prevestesc viitorul s-au spart in cazul vostru, dar profetia ramane solida, in picioare.

Scoala nu se mai face. Examene se dau, in schimb. Cand credeam ca am scapat in sfarsit de teatru, profa de isto ne cere sa ne prezentam din nou. Sorry, me busy. Dezbatere, evaluare si doua teze. Nu mai am timp si de idioteniile tale...

I don't mind you telling me
What's been on your mind lately
I don't mind you speaking up
I know sometimes I can be
All wrapped up and into me
I can be in such a rush
Just slow me down
Slow me down
Tell me tomorrow everything will be around

Nu este cliseu. Dar este atat de cuuute. Si Alexandra, nu poti sa faci ceea ce vrei sa faci. Desi, daca o faci, intri cu celalalt. Nu?

Baby you can be tough
Say enough is enough


Fara drame. Ar trebui sa fie un compromis din partea tuturor. Cam imposibil. Fara barfe. Avem subiecte inepuizabile, cum am putea sa renuntam? Sau sa le inlocuim? Ar fi o tragedie. Si s-ar schimba si centrul Pamantului.

Cause your so perfect
And no one measures up
Yeah all by yourself
You're all messed up


Parca deja am inceput sa aberez. Dar devine din ce in ce mai haios. Pe la jumatatea anului, toti postau pe bloguri mesaje gen: "Va iubesc si stiu ca mai avem putin, dar o sa imi fie dor de voi, oricat de mult nu va suport" sau "Va iubesc, dupa 8 ani ne-am atasat prea mult ca sa ne despartim acum". Ei bine, se duc de rapa planurile voastre de armonie perfecta in jur. Nimeni nu se mai intelege cu nimeni si acuma prieteniile adevarate sunt puse la incercare. Poate ca unele rezista (desi sunt putine), dar altele... in cea mai adanca groapa din cel mai intunecat loc. Acolo sfarsesc tragic. Pacat. Poate unii au investit mult in ele, poate ca altii nu.

Louder, louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak, I understand
Why you can't raise your voice to say



Si poate ca unii raman in anonimat. Sau nu au avut curajul sa infrunte cruda lume, din afara carapacei. Sau poate ca au facut-o, dar nu au fost observati, nu au fost cooptati. Ar fi bine sa plecam de aici fara regrete. Dar pare imposibil.

Come with me, because it's time to party
Join me, and let's go to a party
Everybody has a right to party – get crazy

In final, asta ne ramane de facut. Sa petrecem in cinstea sfarsitului a 4/8/11 ani de chin, prietenii, durere, iesire in evidenta, nepasare si multe alte sentimente incercate de colectivul nostru eterogen.

Hope you forgive me,
XOXO

F.U.C.K

Am vazut, am inteles. Nu costum banchet. Dar ce? Am cautat azi blugi negri. Am gasit blugi negri. Cand am vrut sa vad daca pot sa ii comand, pauza. NU SE POT LIVRA IN ROMANIA! Fuuuuuuuck! Toate planurile mele deja puse la punct se ruinasera. Plus ca imi gasisem si camasa ideala. Dar, avand in vedere ca e de la aceeelasi magazin, ramane acolo.

Mai devreme am mancat cascaval cu paine prajita si acuma imi vine sa vomit. De ce am mancat? Am vazut o reclama la tv si mi s-a parut o idee foarte buna. Nu a fost. Ma plictisesc avand in vedere ca azi intram la 2. Si ma gandesc cu groaza cand imi voi lua "tinuta" de banchet. Totusi, nu ar trebui sa ma ingrijorez avand in vedere faptul ca nimeni (in afara de MM) nu si-a luat nimic. Unde sunt rochiile? Arina? Irina? Diana?

As vrea sa stau acasa sa dorm, dar deja ma plictisesc de moarte. Si mobilul meu s-a infstat de la al Irinei: intra pe net din proprie initiativa (ce-i drept, are o personalitate puternica) si asa imi creste mie factura. Sa vedem ce noutati are scoala pentru noi astazi... Certuri? Discutii aprinse in contradictoriu? Paruieli? Lacrimi? Nu-i asa ca se poate intampla orice? Can't wait...
Btw, F.U.C.K. = "Found Under Carnal Knowledge"

De la Expiratul vostru preferat,
XOXO

marți, 4 mai 2010

100

Ei bine, am ajuns si la asta. 100 de posturi, probabil de 100 de ori mai multi vizitatori (de la inceput, desigur).

Am trecut prin denumirea partilor corporale, drame lacrimogene, Teatrul cu toata munca si chinul lui, acadele din zahar si apa, recomandari de carte, fotografii inspirate, videoclipuri in exclusivitate, Gaga, hot stuff si toate posturile mai mult sau mai putin "fierbinti", imbratisari electronice, dar si pe viu, dragoste si cum te abureste aceasta, fotografii cu mine pe parcursul vietii [fiindca am 99 de ani si un baston, dar voi nu stiti asta], numere idioate si interpretari... ciudate, zile de primavara cu corcoduse si soare, poezii (de fapt, una singura [pana acum] despre Alexa), fragmente interpretate gresit sau care au adus bucurie, raceala crunta (desi daca ma gandesc bine am fost de 2 ori racit, deci raceli), despre cum viata mea (si de fapt a noastra tuturor) este de rahat si nu putem face nimic impotriva acestui lucru, despre optimism si pesimism, Yin si Yang, minciuni, inscrieri, tabere, caldura dogoratoare de vara, dar si despre week-end-urile frumoase, petrecute impreuna.

Asta au insemnat pentru mine cele 100 de posturi si, avand in vedere ca am promis party, sa vina party-ul!!! Ma bucur ca am ajuns la acest numar si, in speranta ca asta inseamna numai experienta castigata, sa mai vina inca 100 ca astea. Asadar, la cat mai multe posturi, dar nu numai mie, ci si blogger-ilor activi: Arina, Alexa, Vlad, Vali, Dina, Ana, Teo (si cine se mai simte). Succes tuturor si... sa bloggerim!

De la Guess Who, Expiratul, Dem, Sel, Gom, Mile si Cy sau orice alt pseudonim,
XOXO

Questions!

Stiu ca nu s-au terminat evaluarile/tezele, dar sunt...nedumerit. Votati la poll-ul de langa si raspundeti.

Ar trebui sa port costum la banchet? Sau sa nu respect "regula" si sa vin...normal?

Ce ar trebui sa contina play-list-ul? Adaugati la comment ceea ce va doriti, ceea ce nu trebuie sa lipseasca de la banchet.

Cu cine sa ma asortez? [Movul este rezervat (nu zic de cine cu cine) deja, asa ca... ce culori mai aveti?]

Va multumesc ca ati votat ca tic Sa ascult Inna in secret (31%) si Sa repet cuvinte sau sunete obsedant (31%), dar ati nimerit-o numai pe a doua. Erau 2 raspunsuri, asa ca si Sa rod/molfai/bag unghiile in parti ale corpului era unul dintre ele, desi a primit numai 6% din voturi.

Btw, mi-a venit mob-ul de la service asa ca JOY&HAPPINESS EVERYONE!!!

Your beloved expired friend,
XOXO

Si s-a dus...

Wow... Chiar nu ma asteptam sa fie atat de banal. Nu usor, banal. Ce-i drept, acel titlu a fost cam ciudat, dar aparatul de fotografiat da, a fost o minune. In plus... gramatica ne-a coplesit. (Nici nu stiu daca au fost mai mult de 2 subiecte de gramatica.) In general a fost foarte ok si sa speram ca asa va fi si la mate. (Asta chiar ca ar fi o minune.)

Expiratul, din cate am inteles, este foarte fericit, si el a stiut foarte bine la Evaluare. De T.I. nu stiu fiindca a zburat pe langa mine (noi) ca le tapis volant fas! fas!. Asadar, totul este bine cand se termina cu bine. Asta e doar inceputul. Si a fost unul bun. Plus ca azi imi vine mobilul de la service (avand in vedere ca azi am mers la scoala cu un telefon primitiv, cu niste taste rupte [cu taste]). So, joy&happiness peste tot din cate am inteles, nu?

S-a mai ivit o problema... mergem sau nu la dezbatere? Unii inclina pentru da, altii pentru nu. Eu unul am inclinat spre da, dar cand ma gandesc ca va fi fix dupa banchet...imi piere pofta. Mai vorbim noi cu profa...macar sa ne lase sa fim pro de la inceput...ca la contra nici nu prea avem ce spune [subiectul este Adolescenta e o varsta grea].

Asteptam cu nerabdare testul de la mate, tezele si... finalul. Suntem pe ultima suta de metri si inca nu am realizat ca ne despartim. Stiu ca o sa imi fie dor de voi, desi unii ma freaca de 11 ani la cap [si se cunosc foarte bine persoanele in cauza]. Stiu ca nu o sa mai intalnesc oameni ca voi la liceu...totusi suntem diferiti din toate punctele de vedere posibile si tot ne intelegem bine. Oricat de mult as vrea sa nu mai fie telenovele/drame in liceu, stiu ca asa ceva nu e posibil. Ba chiar atunci se vor accentua mai rau. Oricum nu o sa fie la fel cum era cu voi.

Caldura pe ultima suta de metri,
XOXO de la Expirat