vineri, 25 iunie 2010

Love



 ~ Because you inspired me every second of my life. [not you, Alexa.]

Why do you think I love you? Or better said, what does love mean for me? Love means being with someone you care about and if you really love someone you will never stop thinking about them. And I never stop thinking about you. I see you in front of me, whenever you are gone or near. My heart races when I see you after an hour or a day apart. Love is something you can't explain. Love is something that comes from the heart and you can feel it... And I must say, I feel it all for you. Because you are my air, you are my inspiration in everything I do and in every choice I get. You.

Love is when someone hurts you. And you get so mad but you don't yell at them because you know it would hurt their feelings. You know how I want to scream and shout when you are not looking appropriate. I never do it. There's nobody around to listen to what I have to tell you. Nobody to hear my shouts. Nobody. But there's always one person. You.

Love is when you don't complicate each other's life, but compliment it. And you certainly do it. Because you are each and every day near me. You help me when I'm ill, you support me when I failed, you help me when I want a revenge or just to stand up on my feet. You are there to make me conquer the world. All this, for you. Love is that special feeling for that special someone. You, cupcake, are my special someone. And you are not only special. You are the most special person in my life. You.

When you tell someone something bad about yourself and you're scared they won't love you anymore. But then you get surprised because not only do they still love you, they love you even more. Still, I can't tell you something bad about me. I guess you know why. Because all I did in my life, I did it with you. Fighting, traveling, chatting, crying, being affected. Everything. You.

True love is your reincarnation into another persons soul. And that means we are not just soul-mates. We are one soul. One soul. One body. And true love resists forever. Whether I am mad at you or you are mad at me, we can't get rid of each other. We are bounded for life. Me. You. Forever, ever after death.

 ~ Because you mustn't forget that I love you. [Not you, Alexa]

Review Session (IV)

B.O.B., cel care s-a lansat cu "Nothin' On You" se intoarce pentru a colabora cu solista de la Paramore. O fi ea tuilaitista, dar are voce spre deosebire de Ina [si am scris cu un singur "n" din anumite motive]. "Airplanes" este rodul colaborarii dintre cei doi. Rapper-ul face treaba buna si, impreuna cu roscata, produce un hit. De ce e un hit? Pai nu are rost sa spun cat de mult ii place lui X sau lui Y. Topurile vorbesc de la sine. In UK, este pe locul 1. Iaar, pe billboard.com are mai multe castiguri. Este pe 3 in Hot 100, pe 2 in Pop Music sau Digital Songs si tot pe 2 si in Radio Songs. Nu-i asa ca e minunat?

Si pentru ca unii probabil sunt plictisiti de aceste RS-uri si nici nu se uita macar unde este triunghiul de play, voi scrie o jumatate de post normal. Sa fie toti multumiti. Fiindca eu azi nu am fost multumit nici macar un pic. De ce? Am fost la... "sedinta cu parintii". Plec in tabara. Si aici fac o mica-mare paranteza. De pe 8, scapati o luna de mine. O luna o sa scriu posturi de pe mobil. O luna nu o sa am material. O luna o sa va duc dorul. Stiu ca nu e reciproc. Ce-i mai rau, e ca dupa acea luna, mai stau doar o zi in Bucuresti si apoi... plec din nou. Deci bucurati-va de ultimele posturi, vor sta mult pe-aici.

Continuand cu sedinta. Plec in tabara, sedinta, stabilim si noi de unde se pleaca, ce facem. La sediul Sigma. Oook. Sa vedem. Ajung la Romana. Merg pana la G. Icoanei. Ma intorc la Romana. Iau busul pana la Victoriei. Un tip imi spune ca nu e bine, tre sa ma intorc. Ma intorc la Romana. Intreb vanzatorii de ziare... Nimic. Pana la urma renunt si comoditatea (dar si faptul ca intarziasem) m-a indemnat sa iau un taxi. Cand am ajuns acolo, numai parinti. Si toti plecau. Haideee, chiar atat de mult am intarziat?!? Noroc ca au mai venit 2 vianiste si am mai stat vreo ora acolo, sa ne explice si noua. Program, intrebari, plecare... Tot tacamul. Daaar, cum ma intorc la metrou acuma... Noroc ca tipele alea stiau stradutele si m-am dus frumusel cu ele. O sa ne vedem oricum in tabara. Si da, abia astept 9 zile de relaxare. 

Inca nu mi-am gasit rucsac pentru lap. Si ma enerveaza ca maine nu e nimeni in Bucuresti, cu exceptia catorva exceptii. Deeeci, ce va face Mihai intr-o sambata singur singurel? Isi va gasi de lucru. Pai cum sa stau eu locului? Daca maine nu ies din casa, gasesc ceva de facut in casa. Sunt mai ADHD-ic decat Alexandra.

Pentru ca am promis ca voi face putina reclama si la R&R si daca pun link de youtube pe vevo.com nu merge, il voi pune tot aici. Poate ca Selena Gomez nu e cea mai stralucita artista. Poate ca nu exceleaza nici in originalitate (v. Hilary Duff - With Love), dar totusi. Ea este un... FAKE! Ma fura, ma copiaza. E mai copie decat clona mea. Adica, cum indrazneste sa ia acelasi nume cu cel al...co*ielor mele? Cum? Cum?!? Ma rog, trecand peste, aici este Round and Round. Si motivul. Motivele. Anx si e foarte addictive. Really.

LM/LMN

miercuri, 23 iunie 2010

Pustiu.

Pustietatea de pe net este din ce in ce mai apasatoare. Desi s-au intamplat atatea lucruri, unele mai ciudate sau mai interesante decat altele, nimeni nu mai scrie pe blog. Alexandra nu a mai scris de 4 saptamani. Anca - 4 saptamani. Ozzy a scris ieri, deci nu am ce reprosa (desi a fost o pauza mare si lunga). Dina - 1 luna (desi nu ne este [cel putin mie] dor de postarile ei incoerente si fara semne de punctuati si fara asezare in pagina si fara nimic) fiindca l-a abandonat (cred). Si cand te gandesti ca este iunie. Mai avem 8 zile si aflam la ce cladire vom merge 4 ani de-acum inainte.

Am tras putin cu ochiul azi (inca o caracteristica a mea; pe langa cea persuasiva, si curiozitatea) la fisele care trebuiau verificate si am descoperit ca destul de multi au pus Scoala Centrala pe primul loc. Unii au pus-o pe 2, dar avand in vedere ca sansele pentru 1 sunt foarte slabe, 2 urmeaza! Totusi, cei 3 Cosbucari/Cosbucisti/Cosbucanti au ramas in picioare. Foarte putini au ramas la variantele pe care le aveau de la inceput. Paula a dat Viteazu pe Vianu. Alexandra stie ca nu va intra la Lazar. Pentru cativa este o nebuloasa si stau ca pe jar ca sa afle la al catelea liceu de pe lista au intrat. Va fi trist si cand unii vor afla ca nu au intrat acolo unde vroiau, acolo unde erau siguri ca intra si nimic nu le putea sta in cale. Si misterul va fi elucidat pe 1 iulie.

I see you lookin' at me
Like I'm some kind of freak
Get up out of your seat
Why don't you do somethin'?
I see you lookin' at me
Like I got what you need
Get up out of your seat,
Why don't you do somethin'?

Dedicatiile sunt de prisos. Anx si Irina, nu pot sa-mi scot din cap fusta si felia de paine cu icre din mana. Si "tipa" care canta asta arata (cel putin in video) ca profa mea de meditatii [90%]. Si nu pot uita nici... restul. Am citit si o parte din "Jurnalul unei prostituate de lux din Bucuresti" si tipa mi s-a parut foarte tare, mai ales ca avea si o facultate facuta.

Continuand, am aflat niste lucruri mentionabile, care nu pot fi mentionate aici. Dar cum altfel sa fie facuta viata mai palpitanta, mai incitanta, mai alarmanta? Ar fi o plictiseala totala daca nu am trai la limita, pe marginea prapastiei, pe linia subtire dintre minciuna si adevar, dintre realitate si fictiune. Ajungand la fictiune, am auzit ca ieri a plouat cu iubiti si iubite. Din pacate, acestia erau imaginari. Cat de pacat. Sau nu. Si uite asa se fac legaturi peste legaturi. Am ajuns la iubiti. Ax? Ai ceva sa ne confesezi?

Si uite cum ma lungesc! Acuma sa vorbesc putin si despre cat de fericit m-a facut ploaia de azi. Cat de proaspete erau acele picaturi bucalate de apa picate din cer. Racoarea cu care ele mangaiau pielea si tricoul meu. Cat de ud era parul si tricoul cand am ajuns la scoala. Si cat de bine ma simteam plimbandu-ma prin ploaie. Daaar, maine e o noua zi. Avertizarea de cod galben a fost extinsa si pentru Bucuresti. Acuma sa veem daca o sa fie o ploaie la fel de abundenta ca cea de astazi. Am chef de iesit si de facut lucruri maine. Si da, vom iesi. Tu cu JorJ, eu cu Maytumi. Amandoi fericiti:)).

You should really do somethin'!

luni, 21 iunie 2010

Undercover Lover

Au fost doua zile plictisitoare. Sau relativ plictisitoare. Nununu, numai eu puteam sa fac ce am facut. Sambata am mers la un film. "Condoms. I've got condoms! And, yeah, I have SEX!!". Iar astazi m-am certat pe forum cu o tipa (sau cel putin cred ca era o tipa) pe tema "cei de la tara nu trebuie sa vina in Bucuresti". Ba normal ca trebuie, daca vor o educatie superioara. Concluzia? Ca am fost toti conceputi in aceeasi eprubeta si de asta avem aceeasi mentalitate. Mentalitate de eprubeta bucuresteana. Si unii nu au loc in eprubeta...

Am descoperit cata lume iese afara duminica seara. Wow. Am descoperit si ca eu ma numesc, mai nou, Carneciu Mop. Si cate fac eu pentru voi... Maine mergem la Spiru pentru anexa. Si cica va ploua. Nu vreau sa fie urat si sa mi se strice anexa:((. Dar vreau sa ploua!


A fost un week-end exasperant, cu urcusuri si coborasuri, cu certuri si fara cafea, cu filme si parc. Ce ne mai trebuie? Deja simt cum vacanta ma doreste si eu o doresc pe ea. Si totusi pare atat de departe. Adica mai avem anexa de engleza, fisa matricola, completarea optiunilor, verificarea, emotiile de repartizare si apoi toate intalnirile de socializare, cu boboceii, balul bobocilor etc. etc.


You're my undercover lover
You get your kicks for free
And you won't ever find another
Who's even half as good as me
You're my undercover lover
You get your kicks for free
Now get away cause this is killing me


Vreau atat de mult liceul. Si parca simt ca sunt prins de 88. Ies in parc, vad fostii elevi (Mop, da, mama, Mop; asa ma numesc.) Ma simt mult mai eu cand ma cert cu Oanita :x pe forum (ar trebui sa se ia de mana cu Animus) sau cu dracoaica. Ma simt bine si da, recunosc, imi place sa ma cert cu acele persoane. De ce? Fiindca oricat le-ai explica ceva, ele tot nu pricep, nu incearca macar sa inteleaga ceva. Raman la aceeasi mentalitate, de balta dupa cum a zis cineva si vin si ele cu argumentele lor nefondate. Parca v-as vorbi despre Animus, asa-i?

Dar deja e noapte si aberez. Va las cu Kids in Glass Houses ft. Frankie Sandford - Undercover Lover, un video... englezesc, cu o melodie liniara. Nu voi pune pro si contra fiindca pic de somn si nu este un Review Session. Si acum stau 23 de ani sa se incarce video-ul, nu? :(( Dar ma rog, ce nu fac eu pentru voi? Si tot insensibil sunt... [Mersi Ramo!]

Half as good as me, de la Mop-ul 88-lui,
TTYS