joi, 20 mai 2010

Down your throats!


Gonna make me scream
Wanna cause a riot
Make a lot of noise
I don't want to be quiet
When it gets real loud
Make it even louder
Gotta turn me on (Uhhhhh....)
Gotta make me higher.


Nici nu stiu cum sa rad mai tare. Am pregatit un speech bitchy pentru o cauza nobila. A plouat si am scos capul pe geam si m-a facut fleasc si de o ora ma plictisesc ascultand melodii ori ciudate (gen 2004) ori melodii cheesy si idioate. Spre exemplu, fragmentul de sus este dintr-o melodie foarte ciudata, dar extrem de amuzanta. Mai ales ca mi-a accentuat starea de ras. Dar am ascultat si Neutron Star Collision, numai ca m-am enervat cand am aflat ca este sound-track-ul de la Eclipse. Am mai ascultat si asta:
I might lose my mind for a while, but I'll be fine (fiiiine).
Have you heard there's this thing that heals, and it's called time (tiiiime).
Clock can tick away, happy will fall in place.

...si desi ar trebui sa fie o melodie trista, pe mine tot ma bufneste rasul. Poate ca anumite afirmatii sau intrebari mi-au defectat sistemul de amuzament, mai ales ca astazi am avut *the D grin*.

Ca sa continui, ma tavalesc de ras. O sa am o criza. Si maine ma duc la scoala ca sa imi iau teza. Pariul inca sta in picioare, gata sa fie acceptat.

Acesta este un post care defineste blogul meu, The Aberration Blog. Numai elucubratii pe aceasta pagina de internet. Pe bune. Dar daca ma gandesc... de ce am creat acest blog? Nu de asta? Pai si-atunci?

Ma duc sa mai caut niste melodii stupide cantate de actrite porno,
XOXO [Hugs&Kisses for everyone]

3 comentarii:

  1. deci nu credeam ca voi spune asta dar ...IUBESC BLOGUL LUI MIHAI(si nu glumesc).E amuzant si uneori cam prea adevarat dar este ceva bun la mijloc si vreau sa-i multumesc lui Mihai ca ne incanta cu aceste posturi pline de entuziasm .Vreau de asemenea sa ii multumesc ca ma baga mereu in posturile lui(sau o data la cateva posturi) oricum esti cel mai tare dragule!! Si orcine zice ca nu ,chiar nu gandeste ..(stii ca te ubesc)

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca daca imi iubesti blogul ajungi sa ma iubesti si pe mine. Dar, cred ca s-a strecurat o greseala. "(stii ca te ubesc)" Cred ca ai vrut sa scrii ori "ubesk" ori "ubesck". Una din doua.

    Ma bucur ca sunteti alaturi de mine, si eu va iubesc pe voi, lectorilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. noi "iubim" pe romaneste,si nu"ubim" pa tiganeste.

    RăspundețiȘtergere