marți, 25 mai 2010

Za Drim (II)

OK. De aceasta data a fost ceva mult mai ciudat decat atunci. In plus, acum au fost doua, destul de diferite.

In primul, eram undeva in subteran, impreuna cu Irina. Niste sine de tren impanzeau pamantul, dar noi mergeam pe ele. La un moment dat, un funicular a trecut pe langa noi si, ne-a luat. Acolo ne-am intalnit cu Luci si am mers undeva unde erau niste chestii mici si rosiatice, ca niste bucatele de hartie in flacari. Am inceput sa le culegem, dar Irina a cazut intr-o groapa. Am mers si eu pe-acolo si am dat de o colonie. Erau niste animale, cu piele arsa pe fata si parul blond. Ei ne-au condus spre o luminita si, cand am ajuns aproape, un funicular era cat pe ce sa ma calce. Cand am iesit totusi din...pamant, am desoperit ca suntem in Piata Sfantul Petru, in Vatican... Asa am trecut la urmatorul vis...muult mai interesant.

And these last three weeks passed and we barely talk
I think I know and it's breaking my heart
Am I in or am I out?


Toata lumea, toti elevii, s-au intalnit la intrarea in curtea scolii. Eu, Irina, Alina, Diana, Miruna, Alexandra si Dina am fugit spre o casuta, un fel de cusca, si ne-am inchis acolo. Au venit spre noi niste cocalari si niste pitipoance, incercand sa darame cutia de metal. Nu au reusit, dar l-am vazut cu totii pe Baciu care iesea dintr-un tufis. Apoi, nu stiu prin ce minune [=))] Dina imi masa picioarele. Am vazut apoi ca se strang mai multi la intrare si ne-am decis sa iesim si noi.

Pe drum, EA mi-a spus cele 5 cuvinte (si da Anx, inca ma macina) si am ajuns si la poarta. Incepuse deja ora lui Baciu. Totusi, eu am ramas la fereastra, sa ma uit de contestatii. In schimb, pe acele geamuri, erau afisate niste punctaje foarte ciudate (Irina luase 2.5), dar nici urma de rezultate de la contestatii. Erau trei muncitori, care vorbeau de zor si lipeau niste hartii si unul dintre ei, nu stiu cu ce ocazie, mi-a dat un deget din carton (din acela ca la jocurile de baseball). Totusi, unii se certau ca de ce au desfacut coltul indoit cu numele, fiindca asta este frauda. Unul de acolo tot incerca sa le explice ca daca nu se deschidea coltul, nu puteau afla carui copil ii apartine lucrarea. Nu cred ca a inteles, dar eu am mers mai departe si am ajuns in clasa.

Era ora de istorie si profa vorbea cu fiecare. Totusi, eu mancam niste prajituri cu portocale (care pareau delicioase) cu Oana si Salamon. Apoi, profa a pupat-o pe Alina si i-a zis "Asa Alinuta, foarte bine!" S-a dus apoi la Dina si i-a spus istoria lucrarii ei. Cum ca atunci cand a vazut-o, Nicolae a zis ca este a lui Raicovescu, cum ca profa a zis ca seamana mai mult cu a Dinei, cum s-au certat ele, si cum au ajuns pana la urma la un consens - 9.(da, se pare ca ele corectau :)) )

Eu am intrebat atunci de ce ar fi trebuit sa nu desfacem colturile. Ea mi-a spus ca intr-o clasa, directa nu a pus stampila. Atunci, Miruna s-a simtit si s-a ridicat, spunand: "Ah, pai eu am vazut mai demult ca nu stampilase coltul si m-am gandit sa ii spun directei sa nu n-il mai stampileze noua. Oricum eram ultima clasa... Asa capresupun ca noua nu ne-a stampilat evaluarea si probabil de asta se cearta aia acum."

Ei bine, o sa imi fie dor de aceste vise, dar... In orice caz, succes si Irinei si Alexandrei la contestatia care vine azi. In plus, succes tuturor la teza de la geogra - ce poate sa fie atat de greu.

In cautarea unei schmbari,
XOXO

33 de comentarii:

  1. VISE???LUCII??!!!Dude...si tata imi zicea mie ca am imaginatie....Hai sa scriem o carte impreuna .Eu o sa am o parte roz si dragutza(EW) si tu una dark :>.BTWW!!!!!!!!AM ROCHIE DE BANCHET!!!!!!SI GUESS WHAT???E KAKI!!!!!!!!SI DA KAKIUL ARE VERDE!!!SOO ENJOY ZA GOOD LIFE!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. YAaaaaa Inseamna ca am doua partenere. Desi...kaki seamana cu cacaniu (cel putin in conceptia mea :)) )

    RăspundețiȘtergere
  3. Kaki inseamne verde inchis si etc si -mi place rochia mea B-).O sa fim un trio perfect B-) I am za dark queen B-) B-) B-).

    RăspundețiȘtergere
  4. PS .Joe s-a despartit de Demetria.BEAT THAT

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Ma bucur, dar atunci, cacaniul ce culoare e? Culoarea cacatului. AAAA Acum mi-a picat fisa. Este culoarea cacatului si de asta se lasa influentata de a ne baga pe toti in cacat. Interesant, totul a pornit de la o rochie...

    RăspundețiȘtergere
  6. OBSEDATULE!!!Aici vedeta e rochia mea!!!Cacaniul e cacatu; in dungi >:P

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai da, dar si Cacatul are o mare importanta... Crezi ca nu va fi pe prima pagina a ziarelor de scandal? Sau a tabloidelor? Dar, revenind la rochia ta... verdele meu este foarte deschis, am blugii negri si putin alb la camasa...deci... WHO WANTS ME?

    RăspundețiȘtergere
  8. I want ya <3.Kiddin' :)).Ete bine atunci tu esti partea bright,eu sunt aia dark si irina e de brighto-dark.I'm so awesome

    RăspundețiȘtergere
  9. Nope, sweetie. Eu sunt partea dark (doar eu sunt cel pesimist). Irina este darko-bright. Si tu este the brightest side. Dar ma intreb totusi... Cacatul, din moment ce este cacaniu, este si el/ea dark sau este darko-bright. [Bright sigur nu e...]. Si camasa... lasa ca e bright, dar interiorul conteaza

    RăspundețiȘtergere
  10. Ete,vezi??ti-am zis.suntem trioul perfect.Verzi(zici ca suntem drogati ) si COSBUCIENI.Eu nu stiu :-?....Darnu era cacaniucu solzi?Iar movulinu.....Nu stiuu..sunt un invatacel...Poor me.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai... din cate am inteles, solzii argintii s-au transformat in fasii cacanii... Whatever. Orice se potriveste cu movul (care este pentru... haide toata lumea cu mine! *****) Si daca vrei sa fim un trio, vom fi trio-ul drogat si COSBUCIST!

    RăspundețiȘtergere
  12. MOR.Nu mi-a postat ala.Vai ce de mazga e.Deci nu stiu ce se potriveste cu ei,dar pana vineri rezisti tu.si mi se pare ca de fapt cosbucit suna mai bien si cred ca m-am tampit.ti-am zis ca de fapt eu am cazut in cap si nu netu.vreau sa ai 20 de commenturi la postu asta

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai sunt cateva de postat... Dear de ce? Vrei sa dobori recordul? (parca 23 cu Animus...)

    RăspundețiȘtergere
  14. dap sui sa vezi ce chesie interesanta o sa pun pe blogu meu coca pe care vreau sa-l aranjez dar mi-e lene si nici nu cred ca mai stiu..so...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma rog... eu invat la geogra pe ultima suta de metri... macar stiu raurile

    Mai stam dupa teza?

    RăspundețiȘtergere
  16. Ah eu ma incurc la lacurile minunate.Nu stiu,N-am nici un chef,honestly...Vreau la starbucks fara cocalari.

    RăspundețiȘtergere
  17. :)) Mai vrei Frappuccino pe pantaloni?

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu mai imi iau Frappucino EVER.Si tu masculule feroce de ce nu i-ai zis lu ala sa ma lase in pace????

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi placea cum te hartuieste... Daca ma luam de el, incepea sa ma hartuiasca pe mine si eu aveam blugi albastri, deci...no thanks...

    RăspundețiȘtergere
  20. HA??Pardon????ITI PLACEA CUM MA HARTUIESTE???TE ZIC LU MAMA!!!!!CHICKENNNNNN!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Lasand asta deoparte, stii ca eu inca vreau cele 5 cuvinte? Si daca nu le primesc in decurs de 2 zile, ma arunc de pe bloc! Sia i vazut ca am scris in fiecare post de ele, nu?

    FAC APEL LA BUNATATEA TA, DE ACOLO, DIN FUNDUL DE UNDE IESE CACATUL, ASTEPT CU MARE ASTEPTARE CELE 5 CUVINTE!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. DUDEEEEEEEEEEEEEE...hai sa facem un sondaj.Cuvintele tale si tipu de la Starbucks sunt cam acelasi lucru.Pot eu sa-l opresc pe ala a fie coca?????

    RăspundețiȘtergere
  23. Si ce sondaj vrei sa faci? Hai ca oricum vroiam sa pun un sondaj nou...

    RăspundețiȘtergere
  24. vei primi cuvintele cand eu ma voi cupla cu ala de la starbucks?

    RăspundețiȘtergere
  25. Perfect. Esti o genie a literaturii si a logicii (o sa iei 4 la logica. si tu, si diana si alexa)

    RăspundețiȘtergere
  26. Gata poll-ul si am depasit recordul - 26 de comm-uri...

    RăspundețiȘtergere
  27. ;;)numele meu mic e genie;;).si eu nu voi face logica,ci dramaturgie;;)

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi pare bine sa te anunt - logica are caracter obligatoriu spre deosebire de dramaturgie, care e optionala. Si, vin si eu in echipa de dramaturgie, si in ambele cluburi de dezbatere. CAN'T WAIT!

    RăspundețiȘtergere
  29. sunt la filologie,honey bee.AHH vreau in Cosbuc.Vreau sa graduate together high school=))

    RăspundețiȘtergere
  30. Da, mai la filo, 2 ore de logica pe saptamana (ironia sortii, dar la mate-info e doar o ora)

    We will graduate together. Daca nu ramane unu' repetent.

    RăspundețiȘtergere
  31. CE???LIFE S NOT FAIRRR
    =))vrei sa ramai repetent ,babe;;)?o sa am cel mai cheesy post=)).

    RăspundețiȘtergere
  32. Acuma nu mai esti ultima la blogroll... Cacania este...

    RăspundețiȘtergere
  33. ete....;;)eu sunt za first;;);;);;);;);;)

    RăspundețiȘtergere