joi, 29 aprilie 2010

Prin influenta...

Se pare ca din ce in ce mai des, unii (mai degraba unele) raman "insarcinate" prin influenta. Ba ca este de la gadilari tremuroase pe sira spinarii, ba de la imbratisari de la ursitul tau, abele pot fi metode excelente pentru a ramane insarcinata. Desigur, exista si alte posibilitati, nu numai asta. Spre exemplu, poti sa fii omorat prin influenta, ranit destul de grav, tot prin influenta, enervat, desigur - influenta (desi asta se poate si prin simpla prezenta).

Consiliu la prima ora, la a patra lipseste profa, asa ca... de ce sa mai stam? Nu prea mi-ar pasa daca v-ar da vreun 10 aia de chimie sau ala de fizica... Mersul pe strazi in timpul scolii este mult mai... amuzant. Daca ne uitam putin in urma, macar anul trecut... Toti stateam cuminti la ore, parca ne era frica sa chiulim. Acuma plecam la orice oportunitate ivita (ma rog...nu chiar toti), doar ca sa ne relaxam pe-acasa. Si poate ca si profii sunt mai indulgenti, totusi tre' sa dam examenele alea nenorocite. Pana la urma, daca e sa suporte cineva consecintele, noi suntem aia.

In alta ordine de idei, marti avem evaluarea. Sa speram ca nu o sa ne trezim cu o balada sau un pastel, desi ar trebui sa ne asteptam la orice de la mult-indragitul Minister, in frunte cu idiotul care vrea sa faca 9 clase la scoala si 3 la liceu. Totusi, atata timp cat Udrea se lafaie in bani pe langa Base, totul este bine si frumos, nu? Ce conteaza cati bani pierde statul ca sa le satisfaca lor mofturile sau ce conteaza ca au proiecte prin care vor practic sa ne distruga. In curand vom deveni cobaii Europei, daca nu deja suntem.

Mai mult, de cateva zile am descoperit ca tastatura s-a stricat sau ceva din pc, avand in vedere ca mi-e foarte greu sa scriu, sa editez ceea ce am scris, sa asez in pagina, etc.

De langa scoala fara elevi,
XOXO

Un comentariu: