vineri, 30 aprilie 2010

Degradabil

Daca naivitatea s-ar plati, cele 6 milioane si jumatate ar deveni miliarde in secunde. Daca si prostia s-ar platin, nu ar fi singurul (singura) om de "afaceri". Daca si falsitatea s-ar vedea pe fata, unii ar fi de mult murdari. Dar fiindca nimic din astea nu se intampla: [(c) Arina] suki it up and shut up!

Totusi, calitatea se vede. Si cand aceasta calitatea este degradanta, asa se intampla si cu imaginea. Se degradeaza exact ca portretul lui Dorian Grey. Ma mir ca nu ai unul. De fapt, nu stiu daca ai unul avand in vedere cate minciuni si fasitati ti-au iesit din gura. Totusi, avand in vedere si faptul ca este 9.40 si va trebui sa plec la scoala, incerc sa concentrez gandurile mele de moment in propozitii cat mai scurte.

Asadar, nu vreau ca acesta sa fie un motiv de cearta (si aici aduc aminte si de recordul de 6 zile fara cearta intre mine si Alina). Vreau sa iti deschid ochii, lucru destul de imposibil pentru tine. Vreau sa iti iau valul ala gros de pe ochi, care iti acopera in proportie de 95% judecata. Si sa stii ca nu sunt singurul care are aceasta parere. Asadar...schimbare sau pierire in secret? Presupun ca nu poti sa te schimbi fiindca asa esti tu. Scuze, dar asa suntem noi, nu tu. Asa ca eu nu ma mai implic si din nou (c) Arina, crezi ca ma mai intereseaza?

Din cartierul dramelor insorite si pline de floricele,
XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu