sâmbătă, 1 mai 2010

History of the Future

Deja e prea cald. La 23 grade, diferenta e muuult prea mare. Toata lumea iese in parc, joy&happiness, dar caldura? Este prea cald pentru o zi de Mai! Mult prea mult ca sa putem suporta.

Si totusi, ne-am inchis picioarele in niste bocanci cu roti, i-am strans bine in jurul gleznei si am pornit in parcul insorit si incins. Desigur, racoarea nu a putut sa ne fie garantata doar de o inghetata... Asa ca alearga pe stradutele cu piatra cubica si spera sa te racoresti. Nicio sansa. Ba mai mult, transipri si mai rau. Caldura dogoratoare te doboara. Si inca nu e vara.

Stiu ca trebuia sa invat pentru faimoasa evaluare, dar nu am avut starea necesara. Totusi, m-am apucat de FlashForward, o carte bestiala, care te tine pe jar. Totusi, ar fi nasol sa se intample asta in realitate. Toata lumea are viziuni despre ceea ce se va intampla peste 21 de ani mai tarziu, doar pentru 2 minute, timp in care toate masinariile se opresc din functionare. Mortii nu inceteaza sa apara. Oficial mobilul meu este fucked up, avand in vedere ca memoria interna nu mai exista. S-a evaporat. Si asta nu e tot. Toate video-urile, muzica si imaginile din el s-au dus pe apa sambetei. Am ramas cu nimic. Sa speram ca aia de la service au ce sa-i faca fiindca eu nu vreau mobil de 20 de milioane ca Irina.

Corcodusele sunt din ce in ce mai mari si, desi prematur, am mancat cateva. Bine, mai multe. "Gemenele" isi primesc numele si apoi... care este cea mai buna castiga. Ii dau dreptate Alinei pentru ceea ce a spus ("barfele legate de "X" nu se epuizeaza niciodata; ereu mai gasesti ceva nediscutat") si am avut si parteneri pentru acestea. Am vorbit de filme horror, ore de logica (la care Irina cu un efort extrem de mare va lua 4) si Lipscani. Dar mai e pana maine. Alina, sper ca nu ai uitat de StSt, dar sincer, SK arata... dezolabil.

Avand in vedere ca pana maine mai sunt foaaaarte multe ore si foaaaarte multe se pot intampla (esigur, nimic nu implica repararea mobilului meu), ce pot sa zic? Macar de-am visa si noi ce se intampla peste 21 de ani...

Cherry Plums and Sunshine,
XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu