marți, 27 aprilie 2010

Bittersweet

Asta este skydiving. Da, este bestial.
Imi simtiti prezenta inca? Nu am murit, nu, dar nu am mai scris pe blog de mult...muuuult. Scoala devine din ce in ce mai... scoala. Da...pe cine pacalesc? Nu mai facem scoala de o saptamana: romana - recapitulare fara teme, mate - recapitulare fara teme, franceza...recapitulare, dar cea mai buna. De ce? Fiindca trebuie sa facem o poveste "deturnata". Adica sa pornim de la povesti cunoscute clasice si sa le transformam cum vrem noi, sa ne impunem imaginatia. Da...eu am Aladdin. Freci lampa si iese... djinul...

Probabil ca sunt extrem de entuziasmat de acest proiect deoarece nu am mai sris de foarte mult timp. Totusi, in aceasta postare, am dat copy-paste la un mic-mic-mic fragment din Antichrist, desi a fost interpretat gresit de altii (enumeram printre ei Alexandra, Dina...si cine se mai simte). Imi pare rau...nu este ceea ce credeti voi, este doar o bucatica din cel mai asteptat fic. Apropo, asta se intampla dupa ce M si A se despart, fiind separati pentru a nu se rani... Arianna...asteapta ca mai ai pana ajungi la scenele "neortodoxe".

Dirigentia a devenit un fel de stat peste program pentru putina plictiseala. Totusi, de aceasta data, am facut ceva destul de dragut, desi unii nu am inteles intru-totul "cerinta". Trebuia sa scrii ce ai putea sa faci pentru ca ziua de maine sa fie mai buna, nu ce iti doresti sa faci ca sa te faci pe tine mai fericit. Iau ca exemplu raspunsul 'Ariannei': "sa am mai multa incredere in fortele proprii". Da, corect. Uite, eu am scris: "sa fiu mai optimist", "sa donez alimente copiilor subnutriti din Sudan si Chad" [da, nu as face-o niciodata].

Diana...ca de obicei, nebuna si strigatoare. "Doamne, fatoooo cum poti sa te imbraci cu pantalonii aia patati" sau "Pitipoanceeee in spateeee!!!" sau "Uite altu' si mai coca". Incredibila fetita asta si avea dreptate Arina cand spunea ca o sa o pocneasca. Meriti Diana!

Visurile (aici: a se lua ca dorinte arzatoare) unora inca nu s-au dus la sfarsit din cauza unor bariere...mai mult sau mai putin evidente. Totusi, nu poti nega nimic din astea, nu-i asa? Devine din ce in ce mai.. bittersweet. Pentru toti, nu numai pentru voi doi. Imi pare rau...:)) Si stii ca deja nu mai poti sa ripostezi cu un nou post...:))

I know I shouldn't call
But something makes me crave the heat
Your love is bittersweet (so here I am)
The fire in your touch
I always find so hard to beat
Your love is bittersweet (so here I am)


Se potriveste situatiei voastre, nu? Nu te supara pe mine... stii foarte bine ca sunt incurabil (+optimist in devenire)

Deja am vorbit prea mult, dar nu am atins subiectul cel mai important, principalul:
NU O SA ASCULTAM IIIIIIIIIINNNNNA LA BANCHET! (desigur, cu miscarea corespunzatoare)

Din Paduricea cu Micsunele si Emotii Coplesitoare,
XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu