luni, 19 aprilie 2010

sexsexsex

Suntem inconjurati de sex, ca vrem sau nu sa recunoastem. De ce mai exista filme interzise celor sub 15/18 ani, daca pana si in cele interzise celor sub 12 sau cu acordul parintilor apar scene sau referiri la sex?

Dimineata, la pranz si seara, emisiuni tv cu sex, video-uri despre sex, documentare cu pornstar-uri, "The Secret Life of the American Teenager" - sex, "Blue Mountain State" - sex, "Jersey Shore" - sex (si astea numai pe Mtv), pana si reclamele sunt cu sex. Ca sa nu mai spun ca pe langa sex, mai e si violenta. Desenele animate, care ar trebui sa fie pentru copii, inocente si dragute, au numai monstri carora le curg balele sau oameni care se bat pana se omoara. Si de ce? Pentru ca asa se vrea a fi lumea noastra?

Si asa revin la predica mea dintotdeauna. Generatia noastra este generatia celor care vor face sex permanent, de la 15 ani, fara prezervativ sau altceva, iar generatia cu 4 ani mai mica decat noi este generatia violurilor masive. Ma intreb daca se va ajunge si la cazul in care cele care sunt violate se bucura de situatie, ba chiar profita, pentru un orgasm din partea altcuiva.

Apoi...virginitatea. Inainte, daca o fata necastorita nu mai era virgina era renegata de familie si de societate, era considerata patata. In zilele noastre... nu se mai aplica aceasta metoda - este de preferat ca nimeni sa nu mai fie virgin. Pana la urma... de ce nu se organizeaza sex-party-uri in care sa facem gang-bang-uri? Poate threesome (ménage à trois)? Halal generatie noua, care va salva lumea de griji si temeri...

Si pana la urma...de ce ne plangem? Nu este asta lucrul pe care ni-l dorim? L-am primit pe tava si ne plangem ca nu trebuia sa se intample asa, in loc sa ne bucuram si sa organizam gang-bang-uri. Asadar, sa-i dam dracu' pe aia mici si sa-i lasam si pe ei la show-uri picante, de la 12 noaptea. Am dreptate?

P.S. Azi am chiulit de la scoala ca mi-a fost rau. Sa speram ca maine pot sa imi onorez dragii profesori cu prezenta mea remarcabila, mai ales ca avem teza.
P.S.2 Imi pare rau Anx ca iti ranesc ochii virgini si promit ca ma voi revansa...
P.S.3 Vestile bomba ale Alexandrei [diagonale trasate, pasiuni stinse sau certuri aprinse] nu sunt chiar atat de bomba. Mai degraba fas-uri...

Din locul in care totul este posibil si nimic nu e interzis,
XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu