sâmbătă, 24 aprilie 2010

La multi ani!

LA MULTI ANI!!!

Anx... 15 ani. Ce poate fi mai cuprinzator decat atat? 15 ani de rasete, lovituri de tocuri in fluierul piciorului si petreceri. Mai tii minte cum mergeam in fiecare an la slujba de inviere? Sau de revelion? (Mama ta - poza cu ala... ala... Marcel Pavel :))) Ani de RBD care ne-a distrus tineretea. Concerte la care unii tipau "rebelde" si noi eram singurii care stiau o boaba de spaniola si pronuntam corect.

Sau in clasele mai mici, cand invatam pentru teze, cu tabla si marker, dadeam teste idioate care ne ajutau mereu sa luam putin mai mult decat am fi luat fara sa fi invatat. Ne cunoastem de 8 ani. In primii doi erai prietena la catarama cu Alexandra, apoi cu mine, apoi ti-ai descoperit pasiunea pentru romante siropoase. Chiar daca inainte ne uitam la telenovele. Si apoi, pentru Joe.Da, stiu ca probabil salivezi acuma, dar ultima pasiune, implinita de altfel, a fost aceea de a avea un BlackBerry. Nu este albastru, dar el este BlooBloo.

Mai stii cat am ras cand mama ta i-a dat cadou mamei mele un inel? Noi planuiam deja nunta...:)) Te-am convins sa iti faci blog, si uite-l! Nu ai scris in viata ta decat o data pe el, dar speram, inca speram. Poporul roman asteapta urmatorul post.

NU ma opresc aici, dar astept fotografii de la ziua ta, ca sa pot sa mai comentez putin si pe alea.

LA MULTI ANI!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu