miercuri, 12 mai 2010

Ma duc sa scriu despre furtuna.

Ei bine, avand in vedere ca Alexa mi-a spus ca scriu intr-un mod emo si Ali mi-a spus ca imi trebuie oja neagra si o lama, am decis sa fac doua lucruri mari si late.

Sa ma dau la ala din tramvai care m-a pipait
Sa imi vopsesc (ma vopsesc) unghiile cu roz si sa cant "Je ne regrette rien"

Afara este o furtuna dementiala. Si nu mentionez aici ca iubesc sau ador sau sunt mort dupa ploaie, vant, tunete si fulgere. Copacii se balangane dintr-o parte in alta, cerul este intunecat si, din cand in cand, se mai aude in zare o bubuitura sau se mai vede o lumina care strapunge norii innegriti. Dar, o ma gaa. Weit. Confiujon. O ma gaa. Copy-Paste. Confiujon. Ai em writing in an eimo manner. Ai gadda bi heppi and ricording for Dickboard. O ma gaa!

Deci afara soarele este din ce in ce mai stralucitor, toata lumea e fericita si toata lumea are mentalitatea Paulei: "Asta a fost usor, asta a fost usor si asta a fost usoara, deci a fost un examen suuuper simplu." Mi-am terminat de foarte curand si referatul la tehnologie, care se intituleaza "Operatie pe cord deschis". Mirificobolantoadorabilificant. Si trebuie sa spun ca si imaginea este inspirata. Este vorba de un baiat, caruia i s-a facut o injectie epidurala in gat, in loc de o anestezie generala. Dupa aceasta, el a fost supus unei operatii pe cord deschis, simtind astfel toata durerea unei astfel de operatii. (In cazul lui, injectia epidurala nu a avut efect. Asta se intampla la cel putin 10.000 de oameni pe an, in intreaga lume.)

Asadar, aceasta furtuna trezitoare de inspiratie este fascinanta si parca bilute colorate, din guma sau jeleu curg din norii colorati in culori pastelate. Cine e de acord cu mine? [Am mentionat mai sus ca as canta melodia "Je ne regrette rien". Ei bine, regret faptul ca am indraznit, chiar daca doar pentru 5 minute, sa ma gandesc la Lazar, stiinte ale naturii ca prima optiune. Nu as renunta nici mort la citez: "sa vad cum Gary, proful american, o ia pe Lili (bodygarda) la dans pe Bon Jovi in pauza si cum se aduna tot liceul si aplauda si incep mai toti sa se prosteasca, aka sa danseze ca sa ii incurajeze; sa vad reactia profilor cand se pune la radio-ul scolii cate o melodie mai nesimtita (gen, fetele la mare); sa vad o directa care chiar se ocupa si se imbraca hippie; sa vad cum se munceste la Debate cand esti in Ploisti la Argo la regionala; sa vad disperarea dinaintea si dupa teza la engleza; sa vad cum se munceste la orele nativilor pentru ca-s niste pretentiosi si iti dau note mici imediat; sa vad cum se joaca "Lapte gros", "Tara. tara, vrem ostas" sau tennis in curte si uneori impreuna cu cate un prof/bodyguard; sa vad cum sunt toti disperati inaintea orelor de fizica; sa vad pe toti chiulind la biblioteca inainte sau in timpul testului la GMB; sa o aud pe profa' de fizica urland  *orgasm*. Ei bine, nu as renunta la asta, doar pentru Lazar. [(c) Pirate Onion de pe forumul SEI]

Pentru o furtuna furtunoasa si fulgere fulgeratoare,
XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu