duminică, 13 iunie 2010

Review Session (I)

Pentru a va pune la curent cu noile video-uri, am creat "Review Session". Aici veti gasi cele mai noi video-uri, la doar cateva ore dupa aparitia lor (youtube sau mtvhits:D). Sper ca veti primi calduros noul format si va veti bucura de varietatea de video-uri oferite.
Incepem primul post "Review Session" cu 2 video-uri noi, frapante. Primul, Kylie Minogue - All The Lovers. O melodie soft, cu un video destul de socant. O revenire ciudata, la fel ca a Christinei Aguilera, dupa cativa ani. Si totusi. Parca e prea mult. Mai are un pic si face si sex cu aia? Dupa ce ca ii dezbraca, se dezbraca si ei, acuma se mai si ling. Pai? Ce mai asteptati? Aveti si muzica ambientala...decorul perfect. Bine...baloanele alea albe sunt cam puerile, dar in rest merge ;).
Video aici
 
Pro: melodie soft, revenire spectaculoasa
Con: e mai rau ca la Miley Cyrus, se difuzeaza la ore la care si copiii de sub 5 ani pot viziona asa ceva:(

Mai avem si Esmee Denters feat. Justin Timberlake - Love Dealer. Se pare ca acesta este cel mai dezvoltat subiect din zilele noastre: dragostea cheesy (Miruna...simte aceasta propozitie ca o palma peste fata...e bine?). Video-ul pare ca un dèja-vu, de la Beyoncé sau Alicia Keys, dar este ok. Melodia este... draguta si probabil va ajunge sus in topurile din UK (unde inca nu a fost lansata... mai dureaza ceva), In plus, contrastul dintre cele doua voci este potrivit.
Video aici
Pro: contrastul dintre voci, catchy song, video inspirat

Con: se distribuie greu... lumea nu prea afla de ea.

Anyway, mai bine nici nu cititi si va duceti direct sa va uitati/ascultati.

If you need a fix, then I'm your dealer [fara sa ma gandesc si la alte conversatii, secrete, informatii],
XOXO

7 comentarii:

  1. dupa tot ce s-a intamplat astazi, cu toate informatiile, cu toate pariurile gen "nu ai tupeu", cu toate udaturile si cu tot ceea ce s-a intamplat astazi, ai ales sa scrii despre muzica:|?
    app, tot nu ai tupeu:P!

    RăspundețiȘtergere
  2. Era o chestie pe care o incepusem de dimineata. Si am tupeu, daca vrei sa ma pui la incercare. Poate nu pe moment, dar am, stai calma.

    RăspundețiȘtergere
  3. So am terminat scoala, avem o vacanta la mijloc, AM TIMP:)) voi astepta cat va fi nevoie dragule:*o sa vezi k tot nu ai tupeu;)

    RăspundețiȘtergere
  4. oooo miruna ce comentarii picante!sa aiba tupeu ca sa CE?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh, da ce te intereseaza pe tine...?

    Poate te apuca si pe tine ca nu am tupeu...te rad de pe fata pamantului!

    RăspundețiȘtergere