duminică, 30 mai 2010

Eurovision 2010 si ce a insemnat pentru noi

I went everywhere for you
I even did my hair for you
I bought new underwear, they’re blue
And I wore ‘em just the other day

Love, you know I’ll fight for you
I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cruel
I’m gonna love you either way

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love


Prima parte a melodiei castigatoare, Satellite, cantata de Lena, reprezentanta Germaniei. Ea a fost imbracata intr-o rochie... scurta si neagra, a avut o melodie geniala si era si printre cele mai frumoase (desigur, nu uitam otomanele).

Fiindca conversatia cu Alina de aseara este mult prea lunga, voi pune DOAR niste highlights-uri. No offenses!

Alina iubeste Cipru si Belgia. Mie imi place Azerbaidjan, deci, dupa Alina, azera este otomana. Sarboiul merita cel mai bun loc din competitie - 25. (din 25) Mama a zis ca prezentatoarea (cea in rosu) seamana cu Dina (poate din cauza buzelor subtiri?). Erau unii care nu aveau voce - End imeeeegiiiiin! Jast Imeeeeeeeegiiiiiiiin! Grecul cu UOPA! ne-a facut sa zicem HU! in loc de huh?. Melodia a fost scarboasta, dar tipul (dupa... Alina) este iubitelul meu. Totusi, este cam mos, dar nu-i nimic - eu sunt Moni Columbeanu. Cel din UK a fost gay. Georgia a fost misto (ceea ce demonstreaza inca o data ca am ceva cu otomanele)[locuitorii georgiei - georgiene]. Otomanii originali au iesit pe locul II si au fost foarte tari. Tipa din Albania avea dinti. Albaneza este o otomana (fiindca Albania este langa Turcia) => imi place (desi a fost SCARBA). Liosha (aka Alyosha, Ucraina) este intoarsa din mormant fiindca a fost ingropata prea la suprafata. Cei din Franta au facut sex pe scena. Romania a luat locul III. Unii spun ca e o performanta, altii... nu. Rusnacul a fost omorat langa o groapa de gunoi si de-asta a reusit sa invie. Avea o fata de caine plouat si melodia probabil era in cinstea comemorarii Holocaustului... Armenia cu caisele a fost misto (desi, tot otomana). S-a descoperit si noua injuratura (dupa ce am observat ca poarta blugi) "Sweet heel of shit" [si nu, nu este a Dinei]. Otomano-islandeza [Lena] a cantat bestial, a avut o rochie super tare si a aratat si supeeeer bine. De-asta a si castigat. Cel cu Milim era scos de cineva din mormant ca era prea firav si nu avea nici voce. A da, si vomita "h"-uri [alias mormantul v.2000]. Spania a mai cantat inca o data din cauza ca un fan prea excitat s-a urcat pe scena si i-a speriat pe dansatori.

Piscina a fost incredibila astazi, Mojito-ul  s-a terminat poate prea repede, caldura e din ce in ce mai... calda si mi-e rau cand ma gandesc ca maine am meditatii.

No offense,
XOXO

Un comentariu:

  1. E ISLANDEZO-OTOMANA!
    cretin...
    apropo...stiai ca si Oana(mama Irinei) si Irina au zis ca otomanele tale sunt brunete...aka Dina?:))

    RăspundețiȘtergere