joi, 15 aprilie 2010

Post-poned

Alexa nu a mai postat de o saptamana. Anx de doua (ti-ai facut blog, scrie mama pe el!), dar Alina a revenit in forta. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar capul sus si...vorba Dianei: "Nu asculta de ce spun ei." [Cum probabil stii, ai castigat alegerile in randul clasei, cu ajutorul telefoanelor date de Irina]

"Baciu a fost dirigintele lui Mihai Bendeac." "Au aparut perioadele pentru tabara de vara cu Radu (cine vrea? cine vine?)." "Scoala se lungeste si devine... nesuferita." Deja sunt prea multe informatii. Dar, hey! Noi suntem intr-o telenovela, personajele principale, dar nu avem camerele de filmat. Sau poate... cine stie unde or fi amplasate...prin scoala?

Off. Am amanat atata vreme lucrul pe care ar fi trebuit sa il fac. Am amanat si... cu ce m-am ales? Cu mai putin decat nimic. Gol. Vid. Un loc liber, pastrat la rece, pentru alte ocazii. Am amanat cum au amanat si altii - efectul de turma. Problema este ca efectul de turma s-a raspandit si la rezultate. Dar asta este viata. Si profa de chimie devine din ce in ce mai insuportabila. [Cam asa arde si chestia]

A erupt un vulcan din Islanda. Cutremure sunt in fiecare zi. S-a prabusit acum cateva zile avionul prezidential polonez. A murit presedintele [pe care eu il voi inlocui, ma voi inscrie in UNICEF si in ceva cu arme, ma voi dota bine si voi porni spre Sudan, unde voi omori copii subnutriti.]. Am gasit dupa multe cautari video-ul de la Dirty Picture. Nu am tema pentru meditatiile la engleza. Mi-am downloadat cartea top secret a Irinei, pentru bilingv. E 21.19. Sunt racit.

Maine mi-am propus sa fiu happy. O sa esuez lamentabil, luandu-ma dupa starea mea de spirit de acum. Incepem la 11. Dam cumva test la religie?

Am tepi in gat si imi vine sa vomit. Nu e nimic interesant la TV. Anx... Asia?

Pushing myself to the outer life,
XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu