marți, 10 august 2010

Idiocracy (sau cat de mult urasc copiii mici)

M-am saturat pana peste cap de... ghemurile de puf... da, roz. Sunt peste, dar absolut peste tot. Si acuma sunt si de trei tipuri. Fetitele mici, cu printese peste tot. Se uita la desene cu printese, sa culca cu povesti cu printese, viseaza printese, le povestesc altora despre printese, mai au putin si ajung sa manance printese. Tipul 2, pitipoancele cu banii iesindu-le din bikiniurile... roz, cu mici detalii albe sau rosii, sau paiete super-ultra-mega "trendi-flendi" si sclipitoare. Acestea se plimba elegant prin locurile aglomerate, frecandu-se de oamenii care stau linistiti, la 100 de metri de ele. Ele sunt cele care, cu o eleganta deosebita, scuipa puternic cojile de seminte proaspat sparte in guritele lor aurite. Ca, na... daca le cade vreun dintisor, trebuie sa-l inlocuiasca numai cu unul facut din aur. Nu suflat cu aur, facut in intregime din aur, ca au de unde... Si al treilea tip, cunoscut si sub denumirea de "cocalarum infectum". Aceste specimene trebuie sa poarte tricouri mulate si roz, pantaloni albi si adidasi cu firma scrisa cu un font destul de mare. Si acest cocalarum infectum se imparte in doua categorii. Cei care se epileaza in toaaate locurile in care le creste par, ca na... sa nu fie mai prejos decat consoartele lor sau cei care ori sunt parosi peste masura din nastere, ori isi fac implanturi de par pe piept si picioare, ca na... sa fie impozanti. Asadar, aceste persoane, din pacate, acapareaza lumea, dar in special Romania. Trei cocalari si o persoana normala. Cam asa se esaloneaza populatia romana.

M-am saturat sa vad coji de seminte pe jos, in fata bancilor din parcuri sau pe strada. Inteleg ca este prea greu sa stea langa un cos atunci cand 'flegmeaza' cojile, dar isi pot lua o punga (fiindca stiu ca direct in mana... le este prea scarba de asta) in care sa stranga cojile si apoi, cu un efort herculean, sa le arunce la cosul de gunoi. Nuu... ei platesc impozite, platesc atatia bani statului, de ce sa nu vina frumusel cei de la ROSAL si sa stranga dupa ei? Ca ei sunt prea... superiori noua... oamenilor de rand, muritorilor... Si fiindca au atatia bani, dar vor sa faca si mai multi, ca acuma snt la moda baile in bani, construiesc masini care sa pacaleasca muritorii. Spre exemplu, "Love Machine" iti zice cat noroc vei avea in dragoste, doar daca bagi mana intr-un lacas micut. Iese o hartie scrisa probabil in alta limba, dar... iti descoperi destinul. Instructiunile sunt foarte clare. 1. Baga banii!!! Nu se putea formula altfel nicicum. 1. Introduceti banii. (da, cu punct, nu cu trei semne de exclamare care denota lacomie) Dar era prea necaracteristic...

Vorbind de pufuletii roz, adica puisorii micuti. In orice dezbatere, se incepe prin a se defini termenii necunoscuti sau care au mai multe sensuri. Asadar, in acest caz, 'copiii mici' = copiii care au varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani. Acum, sa si explic. Dupa varsta de 4 anisori, unora creierul incepe sa li se mareasca. dar fiindca cutia craniana este prea mica, acesta exercita o presiune foarte mare. Insuportabila pentru unii. Astfel, ei incep sa aiba un comportament nerespectuos, sa nu mai gandeasca inainte de a face ceva (nu ca pana la acea varsta ar fi facut-o), dar in primul rand, incep sa urle. MAMAAAA!!! ALA MI-A LUAT JUCARIAAA! sau TAAAATAAAAA!!!!! AM O PIETRICICA IN PAPUUUUUUC!!! VINOO SA MI-O SCOOOTI!!! Interesant este ca sursa acestor tipete, urlete animalice, este de obicei la maxim un metru de urechile unor oameni nevinovati. Alta situatie. Stai frumos, la o coada catre un tobogan, sau catre orice. Acesti 'puisori scumpi si nevinovati' se baga cu nesimtire si nerusinare in fata ta, fara sa le pese ca tocmai te-au depasit. Si daca ai tupeu, ca na... sunt scumpi, mici, nevinovati... sa le spui ca 'de ce ai luat-o in fata?' se dau frumusel inapoi. Nu pentru mult timp... Cand coada incepe din nou sa se miste, se baga din nou in fata, fara ca tu sa observi sau se baga pe o latura a cozii, fiind primii la coada. Sau cand esti pe scari, ca sa urci spre tobogan, iti sta o fetita micuta si frumusica si scumpa si pura in spatele tau. Pana te impinge cu capul in fund. Da, mie imi venea sa-i zic 'Stop pushing your head in my butt cheeks, for the fuck's sake!'. Dar inocenta lor este prea... cuceritoare. Alta situatie. Inoti frumusel in piscina sau stai intr-un colt, linistit. Trece un exemplar de copilar dragut, inocent pe langa tine. Dar... pac! iti trag un picior in burta sau pac! te stropesc de nu mai vrei sa intri in piscina aia niciodata. Dar... sunt mici si... li se accepta orice. Alta situatie. Mergi frumos pe strada cu rolele (da, ce-i drept, prin Felix nu prea ai pe unde sa mergi, trebuie sa te strecori... greu, greu...) si te vede un pusti si incepe sa urle spre tine: AM SI EEU DIN-ALEAAAA!!! Da, ok, nu aveam nevoie de aceasta informatie. Te vede altul si: VREAAU SI EEEU!! Ce vrei, papusel? Sa mi le scot din picioare si sa ti le dau tie, netinand cont de faptul ca tu porti probabil un 31-32 si eu 43?

Lasand laoparte aceste evenimente neplacute care au marcat o saptamana in afara Bucurestiului, trebuie sa zic si ca au fost momente dragute. Spre exemplu, cand ma uitam la ceas. Paradoxal, ora afisata nu era una tocmai... pamanteana. 25:65. Mda... adica... cum, nu stiai? Nu stiai ca ziua are acum 25 de ore si o ora are 70 de minute? Rusine! Si in plus... ora 25 era cam in fiecare ora. Dar trecem peste.

I don't care what you think as long as it's about me
The best of us can find happiness in misery!





Lotusii cu o tenta de trandafiriu sunt superbi si chiar combinatia acestora cu sutele de broaste testoaste este ideala pentru un parc dintr-o statiune bihoreanca. Pacat ca unii nu le inteleg frumusetea si puritatea. GreenPeace FTW, inca o data. Asadar cu aceste imagini, va las sa ma huiduiti.

3 comentarii: