miercuri, 9 iunie 2010

Playing Hard To Get

Omule, esti super! Iti dau ce Fanta vrei (adica sa specifici exact marimea si sortimentul) numai asculta-ma si pe mine. Fa-ti si tu un cont de youtube (nou, ca poate ai unul deja) care sa se numeasca 1animusstrip sau (dupa caz, daca vrei sa participe si cea care te idolatrizeaza) 2animusstrips. Cred ca ar fi perfect pentu tine. Dar sa nu uiti sa imi mentionezi intr-un comm crearea acelui... cont.

You're so quiet
But it doesn't phase me
You're on time
You move so fast, makes me feel lazy


Trecand la lucruri mai serioase (avand in vedere ca am pierdut dezbaterile, tre sa ma axez pe un subiect mai larg si la care pot bombani cat vreau, inepuizabil) vreau sa scriu despre criza economica si despre cum Boc sta pe scunelul lui exersand miscari pentru a-si intari fesierii in loc sa creeze solutii pentru depasirea crizei. Mai nou, vor sa taie 25% din salarii. In nicio tara civilizata nu se intampla asa ceva. Dar stai! Romanica numai tara civilizata nu e. De ce? Pentru ca lasam pensionarii sa moara de foame, ii lasam fara medicamentele care le fac viata mai usoara, in limita posibilului. Lasam copiii sa moara de foame sau sa cerseasca prin colturi pentru o bucata de paine. Si ghiciti ce! Bogatasilor, alora cu saralii de miliarde, nu le face nimic nimeni. Ei raman in continuare cu 2-3 miliarde de lei pe luna, sa se lafaiasca in aur, dar ceilalti mai ai un pic si ajung la sapa de lemn. Si de ce toate astea? Fiindca unii au avut putin noroc si niste pile si au reusit sa faca niste smecherii. Si chiar daca merita sa fie condamnati la ani buni de inchisoare, sistemul nu permite acest lucru. Legile sunt prea superficiale. Dar totusi, sute de oameni picheteaza zilnic sediul Parlamentului in speranta ca mai pot schimba ceva. Nimic. Se va ajunge ca iubitul nostru presedinte, marinarul, sa fie ucis cum a fost ucis si Ceausescu, din cauza ca va vrea sa schimbe Constitutia si va vrea sa aiba puterea suprema, peste tot si toate.

Trist unde ajunge Romania. Si mai avem de suportat aceasta tara. O fi ea frumoasa, o avea ea bogatii minunate si peisaje cum nu vezi niciunde. Nu ne-om valorifica noi bogatiile, dar uite asa ne ducem spre faliment, la fel cum s-a dus Grecia. Si macar Grecia are turismul si acuma vara se mai salveaza putin. Dar noi nici macar turism nu avem. Avem o blonda care se mai vopseste putin si se da cea mai desteapta ministra. Ei bine, wrong! Invatamantul e pe butuci, dar avem un ministru care isi ia masini de milioane de euro. Ei bine, wrong! Avem un prim-ministru care nu stie sa conceapa niste masuri anti-criza care sa nu afecteze intreaga Romanie. Ei bine, wrong! Avem un presedinte care nu face nimic ca sa ne salveze din cacat (si aici nu ma refer la D.). Ei bine, wrong! Dar oricum vocea poporului nu mai conteaza. Asa ca indurati pana muriti.

For as long as I remember,
For as long as I’ve been blue
Everyday since we’ve been parted
All I’ve thought about was you


Acuma sa ne pregatim ca avem si noi Ultimul Clopotel. Ma duc sa ma tund si sa vedem ce facem cu toate cadourile, florile si restul de lucruri.

Big city, bright lights,
XOXO



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu