marți, 8 iunie 2010

Chocolate biscuit

Would you risk it for a chocolate biscuit?

Suntem intr-o rutina totala. Mergem la scoala ca sa facem un drum prin soare si sa mai deterioram putin prieteniile. Si totusi, la 30 de grade, de ce sa te superi cand te uda cineva? De fapt, nu sa te superi, sa te crizezi. Ma depaseste. Prevad un ultim clopotel destul de plicitisitor, poate putine smiorcaieli si pareri de rau ca ne despartim, dar care dispar a doua zi. Si inca nu stiu ce text sa scriu pe "felicitarea" (care nu exista) a profilor. Idei?

Joy & Happiness. Kesha arata ca o betiva, dar hey! asa arata mereu. A aparut si Alejando, in care Gaga danseaza cu niste gay. Pe bune. Dupa ce ca Miley Cyrus se dezbraca in toate emisiunile pentru copii si in toate video-urile in care apare, mai vine si mare vedeta sa se "arate" putin pe youtube.

Ieri mi-a bubuit sursa de la pc (la propriu; a scos muuult fum) dar a fost inlocuita azi. THANK GOD! Si ca sa mai vorbim putin de catastrofe, azi (8 iunie) la ora 18.16 a fost un cutremur de toata frumusetea (4.8 grade pe Richter) [nu ca l-as fi simtit, mai ales ca eram la meditatii]. Si cum tot se prezice ca o sa mai fie un cutremur mare-mare in Romanica si o sa se accentueze criza economica, de ce nu ne omoram direct? Sinucidere in masa.

Din seria catastrofe holocaustoidale face parte si vara incendiara (pe care o prevad eu). Mintea imi sta numai la vacanta. Ce bilingv? Ce inscriere? Ce stat la coada? Vacanta! Tabara! [in care daca nu mai vine nimeni +13 ani, promit sa ma sinucid (sau pun pe cineva ca si-asa sunt multi doritori)]. Si apropo de examene si teste, am trecut DELF-ul (B1). Nu stiu inca cu cat (joi aflu), dar mai conteaza? Oricum, tot sunt cea mai fericita persoana de pe pamant zilele astea. Si asta in ciuda faptului ca aflu din ce in ce mai mult chestii "surprinzatoare".

Reminder: Cine s-a semnat pe tricou, accentuand pe atributele mele, l-a uitat pe cel mai important. Narcisist. [Si ma bucur ca si la mentalitate va asemanati, poate participati si la sinuciderea in masa impreuna.]
Reminder2 (pentru Alexa): Poate ca poti trai fara mine, cu dragoste si dor de la V., dar daca ar fi sa traiesti cu dragoste si dor de la V., ai fi moarta, ingropata/incinerata de muuult.

Azi a venit si un uragan la mine, in exemplar dublu. Desigur, uraganul si replica. Diana... offf. Mai aveai putin si te bagai si in dulapul meu cu chiloti (desi nu mai tin minte daca nu ai facut-o). Alina, cand ne mai intalnim iti iau o Fanta sa te omori singura cu bulele (da stiu, e editie limitata)[si da, stiu, nu ai calculator]. Si FUUU (dupa modelul impregnat prea adanc in mintea mea[mare paranteza: am facut dulceata de nuci verzi; e bestiala]) maine tre sa vin in blugi, pe 34 de grade [na ca acuma sunt si termometru].

Reminder3 (ca tot am vazut ieri sau azi): You see my face in every scar? [nu ca ar fi multe, dar este interesanta singura...si astept si raspunsul].

Daca mai scriu, va plictisiti, asa ca voi incheia cu un,
XOXO Cremos. (nu cereti detalii cum ca de ce e cremos.)

4 comentarii:

  1. Te emancipezi si tu si capeti un pic de simt al umorului?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu faci asta, primesti na-na.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vrei sa te mai bag inca o data in seama si sa ti-o dau elegant, tangibil si prietenos peste boticul ala mic care mananca mult rahatel? Sau iti dai singur doua palmute mititele? :D
    PS: Ia-mi mie o Fanta, ne intalnim la... scoala?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultimul clopotel,huh?Mai bine iti faci griji de cutremurul care a trecut nesimtistic pe langa noi sau marea problema cu caldura.Serios?Sunt foarte curioasa cine va varsa lacrimi false si scranceli fortate.Eu trebuie sa.i dau profei de chimie,si in sfarsit vin cu tricou alb la scoala.Gandeste.te la ceva smart,ai o maneca la dispozitie:))

    RăspundețiȘtergere