sâmbătă, 10 aprilie 2010

Trei ramificatii, trei optiuni?

Pana la urma, viata noastra se rezuma la trei drumuri. Si noi trebuie sa alegem unul singur. De ce? Fiindca unii monopolizeaza calea aleasa, o personalizeaza si, nu ii lasa pe ceilalti sa faca front comun cu altcineva. Noi nu putem alege doua sau trei drumuri... altfel vom fi expulzati si nu vom mai avea sosele.

Primul drum este cel mai pretentios, cu cele mai mari asteptari, dar cu fondatori care lasa de dorit.
Al doilea nu este foarte pavat, dar oamenii care circula, impreuna cu fondatorii, sunt foarte ospitalieri, foarte amabili.
Al treilea drum, cel mai popular, dar si cel mai defectuos, ascunde toate partile proaste, afisand la suprafata numai lucruri frumoase, care sa ii minta pe toti. Infatisarea este perfecta, dar ceea ce se afla dedesubt conteaza. Si in dedesubtul celui de-al treilea drum...o constructie de mantuiala.

Si totusi? De ce sa nu alegem mai multe drumuri? De ce nu, chiar pe toate? Fondatorii sau cei care circula pe aceste drumuri nu se agreeaza, nu pot face un singur drum, cu calatori ospitalieri si structura stabila. Dar ce? Sunt prosti? Lasa sa fie fraternitati... De acuma avem asa:

Drumul I -  DELTA ZETA (ΔΖ)

Drumul II -  BETA THETA PI (ΒΘΠ)

Drumul III -  ALPHA KAPPA ALPHA (ΆΚΆ)

Inscrieri in curand. Puteti sa si votati pe marginea acestui subiect in poll-ul de langa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu