joi, 11 martie 2010

Ziua "Anx"

La comanda dragei mele prietene Anx, trebuie sa fac cateva posturi la sugestia ei. De aceea acesta zi se numeste ziua Anca, in care toate posturile o sa fie cu dedicatie.

Asadar, de ce "Anx este cea mai geniala fiinta de pe pamant?" Pai avem mult de vorbit aici...este singura care poate sa mearga pe tocuri, indiferent de situatie. Cum isi infige ea toculetele alea lungi si ascutite in zapada batatorita...ah. Totusi, ea iubeste la nebunie conversii, dar cand vine vorba de incaltat - pantofii cu toc ca sunt muuuult mai usor de pus. Dupa aceea tot ea se plange ca o dor picioarele, ca vrea sa stea jos, ca mai are un pic si lesina...

Ea se impiedica de orice cand merge la tabla la mate, ei ii cade mobilul pe jos in ora de civica, ea tipa la toti din motive necunoscute si tot ea se cearta cu mine si cu Alina. Ea o potoleste pe Alina cand incepe sa isi apere cartile cu Steph K. Ea este singura care s-a alaturat mie si Irinei in mania Starbucks(da, stiu, un nou post). Ce sa mai spun... Ea este singura care face ca o oala sub presiune cand aude de SUA, Texas sau California. Ea este singura care este innebunita dupa Joey Poey (parca afina, nu?)

Anx este Anx. Ea este singura si unica. Ea este THE ONLY ONE in persoana.

P.S. Multumita de primul post din 11 martie?

P.S.2 Poza este absolut groaznica...btw, de cand apari tu in poze fara machiaj?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu