vineri, 27 august 2010

KKK, 777 & Rain Man

Atras din ce in ce mai mult de misterul Illuminati (fiindca am vrut sa folosesc/folosim numele) am gasit niste filmulete pe youtube despre Illuminati si Industria muzicala revelata. Cateva lucruri au fost interesante, destul de infricosatoare, unele aveau o explicatie rezonabila, iar altele erau peste limita. Cred ca cea care te pune cel mai mult pe ganduri este numerologia. Aceea m-a facut si pe mine sa imi calculez numarul de nu-stiu-ce al datei mele de nastere, fara sa ma gandesc ca trebuia sa il calculez pe cel al datei mortii mele.

Se incepe cu referintele. De ce apare in foarte multe melodii structura 'Rain Man'? Unii chiar se dau a fi Rain Man. Sau 'Umbrella ella ella ella eh'. Sau 'Illuminati'. Sau 'New World Order'. Dar nu apar in versuri 'pufoase', despre vata de zahar. Apar in versurile despre devils and demons. Cum ar fi "Illuminati want my mind soul and my body. Secret society..." sau "Speaking of the devil, Rain man is here." In Umbrella Rihannei este vorba de mai mult. Dar mai intai.

Ce fac acesti Illuminati? Ei sunt un fel de intermediari intre devil si oameni, in special artisti. Introduc mesaje subliminale in video-urile cantaretilor, in filme, in muzica, peste tot. Pentru ei, numerologia este foarte importanta.

De ce Illuminati fac toate aceste lucruri la vedere? De ce pun simbolismul in fata noastra si noi tot nu il vedem? Pentru ca nu stim atat de multe despre simbolism. In vid-ul Rihannei, atunci cand ei ii iese apa din maini, apare capul lui Baphomed. In multe videoclipuri apare 'Ochiul', ochiul care vede totul. In altele apar banii care cad de sus, fara sa ii arunce nimeni. Mai apar si bucatile de gresie albe si negre, ca intr-o tabla de sah.

Cine este Rain Man? O lista de definitii ne este prezentata. Rain(ploaie) = apa care curge in urma condensarii, dus, sezonul ploios, o cadere grea si continua. Trecem la verb: a trimite in jos bucati mici de obiecte sau piese, sa oferi ceva in cantitate mare unei persoane. Totusi, cuvantul 'rain' e folosit ca un nume. Si acest nume inseamna 'Binecuvantari abundente de deasupra'. To make a long story short, rain man, cel care putea sa fie unul care ofera bani, putere si faima, unul care te conducea catre succes, etc. este de fapt diavolul. El este cel la care se refera toti artistii cand spun ca si-au vandut sufletul. Un exemplu simplu. Jay-Z spune ca in timpul cand el compunea cantece, auzea niste soapte, sunete ciudate, pe care el le-a categorisit a fi "Amazing Numbers". Interesant lucru, fiindca Eminem, in melodia lui, 'Rain Man' spune un sir de numere la sfarsit.

I forgot my name!
My name was not to become what I became with this level of fame
My soul is possessed by this devil my new name is....
Rain Man

Cause Aaaaaaaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaaaaaaaah
Yo, Rain Man
Definately, definately Dr. Dre super dope beat maker
two thousand and
Two thousand four hundred and eighty seven million
Nine hundred and n seventy three thousand four hundred and sixty three
And seventy
(Yeah)

Revenind la Jay-Z, el spune ca inspiratia lui a fost mereu Rain Man. Desigur, el nu se referea la Rain Man - Za Devil, se referea la personajul principal din filmul "Rain Man" (1988).

Dar si acel film este despre diavol. Stiti cine detine Hollywood?

Exact.

Probabil ca v-ati plictisit sau nu ati citit deloc chiar :)), dar din ultimele 7 parti mai sunt doar 2 parti mari de mentionat, pe langa cea care este foarte amuzanta.

Trecem la Umbrella. O singura imagine. O poveste foarte interesanta, cu explicatii si fara. Doar ca sa scurtez aceasta parte, spun asa. Parul ei nu sta complet in  jos, asa cum ar trebui (explicatia - gel). Mainile nu pot sta asa din punct de vedere anatomic (ba pot). I se vad pectoralii, dar si trapezul (imposibil, unii sunt pe fata, altii pe spate). Capul e prea aplecat (nu e posibil). Ce rezulta? Ca fotografia e alterata ca sa il arate pe Rain Man. Il vedeti? In jurul pectoralilor sunt ochii. Mainile sunt coarnele. Muschii trapez constituie sprancenele. Parul este botul. Si picioarele sunt formatiuni osoase. Interesant, nu?

Lucruri marunte: La ora 3 noaptea, puterile intunecate au cea mai mare putere.Cei care si-au vandut sufletul si apoi au incercat sa scape au platit grav. Au fost invinovatiti de niste chestii pe care nu le-au comis, doar ca sa iasa din televiziune. Ca un exemplu, DMX, Lil' Wayne si chiar Mj (caz special:)) ).

Foarte multi artisti au fost omorati in data de 25. Aaliyah, Farrah Fawcett, Sky Saxon, Dean Martin, Michael Jackson. Coincidenta? Numerologia e foarte importanta pentru Illuminati, cum am mai spus. Si vom lua ca exemplu catastrofa de la World Trade Center, din 11 Septembrie 2001.

Data atacului: 11/09 => 1+1+0+9 = 11
11 Septembrie e a 254 zi din an => 2+5+4 = 11
Dupa 11 Sept. mai sunt 111 zile pana la sfarsitul anului.
Ambele cladiri aveau 110 etaje => 11:11
A treia cladire care s-a prabusit avea 47 => 4+7 = 11
Numarul de geamuri din ambele zgarie-nori era de 21800 => 2+1+8+0+0 = 11
Primul avion care a lovit WTC a fost zborul 11.
Zborul 11 - 92 de pasageri => 9+2 = 11
Zborul 11 - 11 membrii ai echipei.
Primul turn (nord) a fost lovit la ora 10:28 => 1+0+2+8 = 11
WTC a fost construit inte 1966 si 1977, 11 ani de constructie.
Manhattan Island a fost descoperita in data de 11 Septembrie 1609, de Henry Hudson (11 litere)

Coincidenta, nu?

Trei celebritati au murit pe 25 Iunie 2009. MJ, Farrah Fawcett si Sky Saxon. Illuminati omoara mereu in 3, intodeauna un artist fiind mai cunoscut decat ceilalti. Altfel oamenii s-a prinde de chestia asta...
2+5 = 7. Au fost 3 morti. Deci (2+5)(2+5)(2+5) = 777. 777 e parte a fenomenului 11:11 de mai de sus. Bombardarea Londrei pe 7/7/2005. 7 + 7 + (2+5) = 777. Au fost 7 explozii in acea zi. 777 de la jocurile de noroc, 7UP, avioanele 777.

KKK e parte a Illuminati. K e a 11-a litera. 11 x 3 = 33, cel mai inalt grad in francmasonerie. Desigur, poate sa fie si Ku Klux Klan (nu Ku Kluck Klan).

De ce l-au omorat pe saracutul MJ? Ca a reusit sa se elibereze. A facut-o si public in vid-ul de la Black&White. Nu pot sa explic aici fiecare miscare pe care o face. [Referinte la sfarsit] Dupa 11 ani de la acest video, este acuzat ca a violat un copil. In 2005 (2+0+0+5 = 7) incearca sa il omoare prin otravire. In 2009 (2+0+0+9 = 11) incearca si reusesc sa il omoare.

O alta chestie extrem de interesanta este problema lui Eminem. Ce a facut? De ce a fost in depresie? In data de 11 aprilie 2006, Proof, cel mai bun prieten al sau a fost omorat (impuscat) intr-un club. Dar asta nu e adevarat. Moartea lui Proof a fost planuita, fiindca in 2004, Eminem a scos melodia 'Like Toy Soldiers'. In video, Proof este impuscat in fata unui club si dus la spital, unde moare. Si acum, cei care sunt la putere in media vor sa il scoata si pe Eminem din business ca s-a lecuit de aceste pacturi pentru faima.

Referinte: Partea 1, Partea 2, Partea 3, Partea 4, Partea 5, Partea 6, Partea 7 (MJ Black&White 1), Partea 8 (MJ Black&White 2), Partea 9, Partea 10.

Illuminati sunt in spatele industrie muzicale? Asta ramane momentan o intrebare greu de elucidat. 'Till next one, buh-bye.

3 comentarii:

  1. includem la 777 si bateriile :)

    RăspundețiȘtergere
  2. iti recomand sa nu mai postezi asa ceva pe internet ( iti spun k un fel de prietena , deoarece si tu constientizezi aceste lucruri.) ;)
    Nu mai posta deoarece aceste lucruri chiar sunt adevarate , dar dak stiai , STIAI K TELEFOANELE , MESURILE , MESAJELE SI CHIAR UNDE INTRAM PE INTERNET SE AFLA DE MASONI? credema. Dak nu , uitate pe aici ( valabil si pt. cei kre nu cred , sau cre spun k fotografia e criptata ,,cica,, )
    http://www.grandlodge.ro/ro/prezentare/

    vizionati in tacere si cu placere =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eeeeh, vedeti? Am ghiozdan cu masonii:>.

    P.S. Vreau sa stiu CINE esti... chiar ar fi foarte interesant pentru cursul vietii mele.

    RăspundețiȘtergere