sâmbătă, 13 martie 2010

Za Drim!

M-am culcat aseara, curentandu-ma ca de obicei cu plapuma alba. Cine credea ca o sa am un vis atat de ciudat, cu atat de putine personaje, dar diverseee.....

Sa vedem. Eram eu, Alina si Vlad/Vali(habar nu am care). Cred ca in spate mai erau Irina si Alexa cu care desigur, nu am interactionat prea mult in vis... Eram pe o barca...mergeam spre o insulita mica, de langa una cu adevarat mare. Eu m-am aventurat primul, si era plina de noroi si raci. Cand am trecut de un podet, am vazut un om, si m-am intors la barca, realizand ca nu suntem singuri acolo.

Am mers si pe a doua insula, cea mare (4, eu, Alina, V/V si Irina). Era ciudata, avea la mijloc un rau/lac care nu era adanc deloc. Copaci mici si mari, in forme diverse si ciudate. Ne-am gandit sa incercam sa mergem de-a lungul raului si ghici ce! Multimi de oameni se plimbau de parca traiau intr-un oras foarte mare, cu economie puternica dar cu niste case mici, ca niste bordeie.

Odata ce am pornit la drum, conflictele au inceput sa apara. Eu am inceput sa ma cert cu V/V si Irina cu Alina. Exprimandu-si dominatia, Alina o pocneste pe Irina, mai-mai sa ii dea sangele. Pe marginea raului erau mici platforme, de lemn, pe care te puteai urca cand debitul era mai mare. Ne-am urcat si noi, nestiind ca nu se mareste debitul, nestiind ca platformele sunt pentru asa ceva. L-am impins pe V/V in apa, care aproape ca s-a lovit de o bucata de lemn. Pana sa sara de pe platforma, a apucat-o de mana pe Alina si a cazut impruna cu ea. Alina a ajuns intr-o portiune unde apa era mai mare, si nu iesea la suprafata. Am sarit dupa ea, lovindu-l in cap pe V/V si spargandu-i un os(cred ca de la tampla). Dupa ce ne-am reunit pe o platforma, am decis sa nu ne mai certam ca altfel nu vom ajunge nicaieri. 

Acolo, Irina a palmuit-o pe Alina, spunand ca nu mai are de ce sa urmeze sfaturile ei inutile si ca de acum se duce pe cont propriu. Cand cei trei au coborat de pe platforma, ceva superb s-a intamplat (eu vroiam sa vad cum se termina). Irina ma trezeste intrebandu-ma daca vreau sa merg sa imi fac temele la Starb. 

P.S V/V no offense, nu e vina mea ca te-am visat

P.S.2 Era chiar tare decorul de acolo

Un comentariu: