marți, 30 martie 2010

E o gluma?

Ziua perfecta. Hoo si cate s-au intamplat azi... 

9.02 - am intarziat 7 minute. Sunt omorat de Alina. Ne grabim spre Nicolae Grigorescu.
9.18 - am intarziat 3 minute. Ne cearta profa. Vina mea. Pornim spre Eroilor.
9.44 - Ajungem la Eroilor. Gasim scoala 150. Ne intampina la usa Adriana si Maria. Ajungem in clasa. Ne intalnim cu Vali si Bristenna. 'No comment'. Ce sala inghesuita.
10.22 - Sunt ales in juriu. Ne cheama pe hol si ne spune ca este o dezbatere model, deci sa nu declaram castigatori.
10.41 - Se incepe dezbaterea pe motiunea 'Prietenii sunt mai importanti decat parintii.'
11.14 - Negatorul 3 devine subiectiv(a). 'Mama m-a tinut in burta 9 luni si a vomitat mereu. Era chiar sa moara cand m-a nascut.'
11.25 - Afirmatorii (150) castiga incognito dezbaterea.

Dupa...haaaa. Am mers pana la Dristor, ne-am intors la Eroilor. Am stat 200 de ore in parculet, fara sa facem nimic. Plecam la scoala (desi am lipsit deja la romana) si ajungem la sfarsitul orei de geografie. Super happiness! La romana aflam ca avem teza pe 20 aprilie. WOW! Terminam orele si stam o ora in plus sa asteptam echipa de teatru. Desigur...in aceasta ora certurile NU au lipsit. [Da, Dina, ma bucur ca citesti ce scriu. Dar stii ca am dreptate!] Ne intalnim cu echipa...stam juma de ora sa il asteptam pe 'Ianache'. Ne mutam in alta clasa. Vin niste 'adulti' peste noi si incep sa vorbeasca. Rolul nostru era sa tipam. Dar 'adultii' se supara si sustin ca nu putem sa ne comportam asa intr-o sala in care se afla si adulti. Bai oamenii astia sunt intregi la cap?!? Vin peste noi si apoi se mai si plang ca facem galagie. Pai du-te frate in alta clasa daca vezi ca asta e ocupata! Ca sa nu mai spun ca am stat 2 ore su nu am facut nimic. Am urcat si coborat de pe scara improvizata de 30x, nu am putut sa ne urmam replicile, fiind intrerupti mereu de ceva. Mai vine si bgs-ul si se cearta si cu profa de istorie...etc., etc.

Pai daca voi v-ati saturat... de mine ce mai ziceti?

XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu