sâmbătă, 11 septembrie 2010

Remembering 9/11

Au trecut 9 ani de la o tragedie care a marcat planeta. A inecat un oras in fum si praf, a distrus viata a atator oameni si i-a omorat pe altii.


Acum 9 ani, pe vremea aceasta 2,977 persoane mureau din cauza a 19 nenorociti, parte a Al-Qaeda sau Illuminati.


World Trade Center a fost atacat de 2 avioane American Airlines si turnul de nord, urmat de cel de sud, s-au prabusit, luand cu ele in infern foarte multe vieti.

 

Poate a fost ceva planuit de al-Qaeda, poate Illuminati trebuiau sa-si faca ritualul, nimeni nu stie.



Ceea ce cu siguranta stie toata lumea este ca prabusirea turnurilor gemene a semanat multa teama pe moment, suferinta permanenta si ganduri ca se poate intampla din nou in orice zi.



Pana si mie mi-e greu sa postez aceste imagini.



Si nu e vorba de sensibilitate sau insensibilitate. Conteaza sa te gandesti mai intai la tot ce s-a intamplat atunci si apoi sa iti amintesti.



Oare tu poti? Oare poti sa o faci fara nicio tragere de inima?

3 comentarii:

  1. Pe mine ma doare burta cand ma gandesc si imi dau seama ca niciodata n-o sa fac parte din Illuminati, doar m-au ferit de dezastrul ala la milimetru :D Hallelujah! Gee, ce trist e sa citesti post-ul asta si sa-ti amintesti tot ce s-a intamplat defapt :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Stim cu totii ca faci parte. Nu e nevoie sa te prefaci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu? Da' cuuum? Imposiiibiiil! Nu vezi ce inocenta sunt de felul meu?! Desi .. da .. rad mult .. dar nu e the Mandark laughter :D Hey, people need their alibis! Hopa ... Hehehe ...

    RăspundețiȘtergere