vineri, 10 septembrie 2010

Not-So-Private Spice

Incepe liceul. S-a cam terminat vacanta. Asteptam cu sufletul la gura sa intram in rutina. Scoala, somn, scoala, somn. Bine, in unele cazuri (care sunt exceptii si care se numesc Ondine si care nu se scoala cand suna telefonul si nici pana la ora 3 [ah, mai cunoastem un caz, dar acela e pe baza de sms-uri] nu isi misca fundul din pat) somnul e inlocuit de filme, mess si alte chestii. Da, descoperim pe zi ce trece vedete porno. Descoperim in fiecare zi o noua culoare (ieri a fost verde, oameni buni). Poate ca asta inseamna sa ajungem la acel curcubeu. I hope not. Descoperim talente. Descoperim persoane hot.


You know
I just want to let you know
That I never felt this way about anyone else
I..I..I think I love you
So don't think I'm crazy when I tell you this
But if you ever hurt me
I'll fuckin' kill you!

You better go down when you get with me
You better realize I and what you need
You better get here before I count to 3
You better do right I'll fuck you up


Exact. Sunt sigur ca ati mai auzit de aceasta tipa. Foarte sigur. Si cu totii stim ca ea va aparea in exclusivitate, cu sprijinul meu si al lui Ondine, de Hallo'. Domnisoara Voicu o va interpreta pe aceasta vedeta. Sa vedem cum se va descurca, desigur. Se mai poate gandi si la Paris Hilton. Si asa isi poate aduna si 'stripper friends'. De ce vorbesc de Halloween?

Maine afam in ce clase ne-au repartizat niste secretare. Uuuh. Moment suspansos. Sunt 3 variante. Cat de greu poate fi? Si pentru ca incepe scoala, ne-am luat si rechizite (\:D/ am reusiiiit). Da, imi trebuie un caiet de geografie. Un caiet de geografie mare. Un caiet de geografie mare cu verde. Un caiet de geografie mare si cu liniile negre. Nu e chiar atat de greu sa faci cumparaturi cu mine... nu sunt DELOC mofturos. Atata timp cat caietele sunt verzi si eco-friendly, I'm fine. Si mi-am luat caiete cu Illuminati (ca si ghiozdanul meu, de altfel) si un stilou Kukuxumusu care e posibil sa faca parte din KKK. Inca nu stiu 100% sigur. Dar voi afla.

E plictisitor in Bucuresti. Da, imi pare rau ca afirm acest lucru, dar este un adevar. Cel putin in Turcia mai era Britney Spears pe strazi noaptea. Aici... nimic. Rareori o Inna care ma sperie si ma infricoseaza si ma scarbeste si ma... aaaargh. Si ma plictisesc si uite asa sunt fabricate posturile plictisitoare, fara sare, piper, paprica si amuzament. De asta o sa si termin mai repede fiindca maine e o zi importanta. Si poimaine si mai importanta. Asa ca cei care sunt bobocei in Cosbuc, pe 11 este intalnirea dupa aflarea claselor, la ora 3.30. [Normal, cu <3-urile de rigoare care se pun in fiecare mass, ca doar de-asta e mass.] Desigur, promit ca maine o sa vin cu un brand-new post mult mai inspirat.

Atat pentru azi. I love you.


Doesn't matter if they care or if they don't care less
You got your finger on the trigger of your favourite black dress [BOOM!]
It's okay at the end of the day
Doesn't matter if you're open or afraid to fall
All that matters is that you stay true to who you are
It's okay at the end of the day

All my stripper friends
All my ex-boyfriends
We all want the same thing
We all want the same thing
Parties in the bar, reaching for the stars
We all want the same thing

Un comentariu: