sâmbătă, 17 aprilie 2010

Hot & Cold

I caught a cold, but I am (still) hot!

Pe bune acum, sunt racit cobza, ma doare capul, nasul curge permanent, sunt fierbinte si... am frisoane! Ma gandesc numai ca nu voi putea sa vin la teza, dar asta e doar un detaliu. Imi bag ceai pe gat cu lingurita, iau pumni de pastile si pic din picioare. Noroc ca exista tv si MtvHits, altfel...

Mi s-a stricat pc-ul, mi s-au spart castile (sunt rupte in doua, mai exact), deci sunt in cea mai jalnica stare posibila. Tusesc in continuu si ma si inec... Ce pot sa zic...sunt varza si scriu pe blog. Asta da nebuneala. Plus ca mananc ciocolata "Florentine" care e bestiala. Film. Da, m-am gandit si la optiunea asta, dar daca vad Parnassus singur voi fi transat.
Dupa meditatii, ieri, am fost si la doamna cu costumele. Sun de vreo 5-6 ori - nimic. Intru in bloc, ma duc si sun la usa - nimic. Ma duc acasa. Dupa ~1 ora, ma suna si imi spune ca ea e plecata din Bucuresti si se intoarce luni. Asa ca aviz amatorilor care vor sa duca costumul inapoi.
Ma plictisesc! cand ma gandesc ca de azi intr-o saptamana vine.....DELF-ul, ma apuca bucuria si teama. Dar hey...cat de greu poate fi? M-am apucat de teste din cartea magica a Irinei (si top-secret) si am descoperit ca sunt varza la phrasal verbs.

Deci...sa recapitulam: Sunt racit. Dramele continua. Afara e urat. A venit vremea tezelor.

Asadar...mai putin scris pe blog si mai mult invatat! 

'Cause I'm hot and I'm cold,
XOXO 


joi, 15 aprilie 2010

Post-poned

Alexa nu a mai postat de o saptamana. Anx de doua (ti-ai facut blog, scrie mama pe el!), dar Alina a revenit in forta. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar capul sus si...vorba Dianei: "Nu asculta de ce spun ei." [Cum probabil stii, ai castigat alegerile in randul clasei, cu ajutorul telefoanelor date de Irina]

"Baciu a fost dirigintele lui Mihai Bendeac." "Au aparut perioadele pentru tabara de vara cu Radu (cine vrea? cine vine?)." "Scoala se lungeste si devine... nesuferita." Deja sunt prea multe informatii. Dar, hey! Noi suntem intr-o telenovela, personajele principale, dar nu avem camerele de filmat. Sau poate... cine stie unde or fi amplasate...prin scoala?

Off. Am amanat atata vreme lucrul pe care ar fi trebuit sa il fac. Am amanat si... cu ce m-am ales? Cu mai putin decat nimic. Gol. Vid. Un loc liber, pastrat la rece, pentru alte ocazii. Am amanat cum au amanat si altii - efectul de turma. Problema este ca efectul de turma s-a raspandit si la rezultate. Dar asta este viata. Si profa de chimie devine din ce in ce mai insuportabila. [Cam asa arde si chestia]

A erupt un vulcan din Islanda. Cutremure sunt in fiecare zi. S-a prabusit acum cateva zile avionul prezidential polonez. A murit presedintele [pe care eu il voi inlocui, ma voi inscrie in UNICEF si in ceva cu arme, ma voi dota bine si voi porni spre Sudan, unde voi omori copii subnutriti.]. Am gasit dupa multe cautari video-ul de la Dirty Picture. Nu am tema pentru meditatiile la engleza. Mi-am downloadat cartea top secret a Irinei, pentru bilingv. E 21.19. Sunt racit.

Maine mi-am propus sa fiu happy. O sa esuez lamentabil, luandu-ma dupa starea mea de spirit de acum. Incepem la 11. Dam cumva test la religie?

Am tepi in gat si imi vine sa vomit. Nu e nimic interesant la TV. Anx... Asia?

Pushing myself to the outer life,
XOXO

miercuri, 14 aprilie 2010

Kiss N Tell

Woah-oh-oh, you got a secret
Woah-oh-oh, you couldn't keep it
Woah-oh-oh, somebody leaked it
And now some shit's about to go down!

I never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't, oh-oh
Kiss N Tell...


Sounds familiar? Not at all.... Ziua minunata, incarcata, dar si relaxata. Nescafé 2in1. M-am trezit devreme-devreme...M-am pregatit sa stau pe canapea cu un Iced Caramel Macchiato...M-am uitat la ceas...PANICA! Era 9.10. Omg....omg...ce ma fac, deja am intarziat. Dupa vreo 5 minute de graba realizez ca e abia 9.15. Da, eu trebuia sa plec o ora mai tarziu.

Am mers apoi la liceul unde vreau eu sa merg, pentru a filma. Da, Colegiul Tehnic Mihai Bravu! [Cine mai vine?] Am facut niste repetitii, ne-am filmat pe-acolo, am mers la Mc si apoi in parc. In parc, cu rolele, cu Dina si Alina, in timpul scolii. Un vis devenit realitate. Am stat noi, am vorbit despre chestii "ocazionale", falsitati si desigur blah-blah-blah-uri. La 5, Alina a plecat cu Diana, care a chiulit de la engleza si fizica (6.48...mai sunt 2min si se termina ora de fizica). Ne-am intalnit cu Irina, care si-a luat bicicleta si, luand-o pe un drum foarte stramt, Dina s-a taiat. Daaaa, o taietura uriasa, ii curgeau toate matele prin ea. La 2 minute dupa - uaaahh. Uaaaah. Uaaaaah. Parca era o oligofrena.

O trotorista de pe samps elisees, si servitoare oligofrena. [Ultima e periculoasa. Iti baga mana cu "sange" in nas, ochi, urechi, gura, tot ce apuca.]. Pe la vreo 6, ne hotaram noi sa plecam si o luam usurel spre casutele noastre.

Am mentionat cumva ca ne-am intalnit si cu profa de isto, care ne-a dezvalluit secrete din cancelarie?

Snap!(Fiind grabit de Dina),
XOXO

marți, 13 aprilie 2010

Sour &... Sour?

Unde este "sweet"-ul? Ei bine, avand in vedere tormentul tulburator de evenimente nu prea fericite din ultima vreme, dulcele s-a dus din gandul nostru si din ce in ce mai multi adopta metoda pesimismului [thanks to me].

Azi e 13, marti si mai este si Aprilie. Ziua perfecta...macar pentru mine. Desgiur...vezi care sunt consecintele? [adresare directa si la obiect] Nu mai ai noroc cand iti taie calea o pisica neagra sau atunci cand este 13/26. Dar astea sunt doar detalii...nesemnificative.

Mi-au venit Conversii... Sunt bestiali si se asorteaza cu skaterii Alinei. Se mai da cineva in laturi de la ceva in zilele noastre? Hmm...NU!

Daca Alina a fost mustruluita de profa de mate fiindca l-a luat in brate pe coridor pe Alin [omg, ce tragedie...de asta nu mai rasare soarele], Dina a devenit "brusc" pesimista [am aflat motivul pentru care nu mai rasare Luna], eu ma simt minunat! Programul este nasol, dar ma descurc. Marti avem teza la romana [inca nu se stie...pe 20 sau pe 27]. Pe 24 avem DELF-ul si uite ca vreau sa ma plang! Pe 4 avem Minunata Evaluare Nationala la romana, pe 12 avem Uimitoarea Evaluare Nationala la mate si pe 17 teza la mate. Na, ca v-am facut si programul!

Am uitat de teatru: maine avem filmarea. Prevad ca o sa iasa un maaaare rahat. Dar cui ii pasa? Se mai chinuie cineva pentru ceva in zilele noastra?

ANX! Stiu ca imi citesti blogul. Asa ca fii atenta! Maine nu vin la scoala, dar joi vreau mafina! Clar? Mafina cu 'a' si un singur 'f'. Poate nu imi aduci...

Ce sa mai zic...avand in vedere ca aberez prea mult...nu o sa mai scriu aceleasi informatii de doua ori sau nu o sa mai scriu atat de des... Nu vreti aberatii, nu primiti. [Btw, remove the fucking sweet next to the sour!][Totusi presimt ca ma ia o raceala buna de tot...]



Retragandu-ma in silentio stampa si asteptand moartea subita,
XOXO

duminică, 11 aprilie 2010

Fericirea... oficial.

Daca vom fi vreodata fericiti, numai de noi depinde.

Oficial sunt in lupta la cutite cu Vlad. Impartim "femei, bani si putere". Alexandra fereste-te de puterea noastra dezlantuita! Poti sa fii o victima colaterala...

Oficial atunci cand cei din foto vor cadea pe pamant, se va termina fericirea lor. Asta este soarta noastra, a tuturor. De asta trebuie sa o suportam.

Oficial nu ma mai inteleg cu nimeni. Dar am un prieten de corespondenta, dintr-o lume paralela.

Oficial imi cer iertare fata de Alina, fiindca am lasat-o afara, in scara blocului Mirunei.

Oficial recunosc ca nu ma simt bine in pielea mea, si as da orice sa ma transpun in corpul altcuiva, oricine ar fi acela.

Oficial simt ca este vina mea pentru tot ce se intampla in jur (cu exceptia copiilor subnutriti sau care sufera de malformatii provocate de subnutritie, din Sudan).

Oficial sunt constient ca nu mai exista nimic adevarat pe lumea asta. Nimic.

Oficial stiu ca "La vie n'est pas en rose".

Oficial imi fac testamentul si astept explozia (mai astept eu si jocurile comandate si "Under the Dome" de SK...dar astea sunt detalii)

Oficial ma retrag,
XOXO