duminică, 7 martie 2010

Celebru si interzis!



Se pare ca de vreo 2-3 ani sunt celebru cu cateva parti din corpul meu. Albume, filme, single-uri si chiar aparitii mondene... Desigur eu habar nu aveam de aceste lucruri, pana acum vreo 2 saptamani cand am descoperit adevatata identitate a Demetriei si a lui Sel.

Este chiar imbucurator sa stii ca tu castigi mii de dolari, dar nu primesti nimic, adorabil! In orice caz, nu pot lasa aceste vedete cu persoane din lumea aia...nenorocita. Delincventi, "d-aia cu tigara in gura", "nebuni care aluneca pe niste placi de lemn" sau multe alte specimene...

Se pare ca in ultimul timp nu numai ca nu este recomandat, dar este interzis de-a binelea sa pui o intrebare inocenta. "Ce faci?" - "Bine, dar de ce intrebi?" sau ""Ce a zis papusa?"" - "Mai nimic" - "Bine atunci" - "De ce? Te intereseaza?"

Da, ma intereseaza la culme...deci nu mai pot, dau pe-afara de interes... Si inca nu am primit pozele cu copyright ca fetita blonda nu a avut bunavointa sa le trimita...Dura muuuult prea mult, ii consumam din timpul ei mega-ultra-pretios pe care si-l consuma uitandu-se (si/sau salivand) la niste fotografii (facute sau nu de ea). Dureros si trist, asa-i?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu